×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

از نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق قدردانی شد4 هزار و 980 کیلومتر عملیات برف روبی و نمک پاشی در جاده های استان قم اجرا شد آیت‌الله اعرافی: همت و انسجام تیم مدیریتی استان قابل تحسین استآموزش مستمر، حلقه مفقوده مهار سوانح رانندگی استتقدیر از سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قمرزمایش طرح زمستانی پلیس در استان قم برگزار شدافزایش 50 درصدی توزیع کود اوره یارانه ای در استان قم ۷۰۱ واحد صنفی در طرح نظارتی یلدا بازرسی و ۱۰۴ واحد متخلف شناسایی شدپروژه احداث راهدارخانه مرکزی شهرستان کهک 70 درصد پیشرفت فیزیکی داردمشکل فول‌ باری شبکه توزیع برق در منطقه ایثار رفع شدفراخوان انتخاب شعار سومین کنگره ملی شهدای استان قم منتشر شدتأمین زمین یزای مجموعه تخصصی تکواندو در قم بازدید میدانی از روند خدمت‌رسانی در جاده‌های برف‌گیر استان قمغیرحضوری شدن مدارس در برخی بخش‌های استان قم در روز یک‌شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴قم باید الگوی عدالت، امنیت و تحول قضایی برای سراسر کشور باشدآیین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم برگزارشدآزادی ۷۰ زندانی با حضور مقامات ارشد قضایی در قمفاز سوم مجتمع مرغ مادر استان قم افتتاح شدآیت‌الله سعیدی: مسئولان با تکیه بر نظرات مردم مسیر خدمت را پیش ببرندهیات دولت یارانهٔ ۳ دهک یارانه بگیران را قطع کرد
طراحی و توزیع بروشور خودامدادی و دگرامدادی در حج؛
true
صفحه اینستاگرام معاونت آموزش و پژوهش هلال احمر قم‎ راه اندازی شد
با هدف ارائه بر خط و بروز آموزشهای امدادی صفحه اینستاگرام معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم از زاه اندازی صفحه آموزشی هلال احمر در شبکه اجتماعی اینستاگرام خبر داد.

محمدرضا بهرامی با تاکید بر اهمیت انتقال مفاهیم آموزشی و ارتقای دانش امدادی عموم مردم و استفاده از پتانسیل فضای مجازی در تحقق اهداف آموزشی هلال احمر بیان کرد: این صفحه در راستای سیاستهای آموزشی معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت مبنی بر ایجاد بستر آموزشهای غیرحضوری و غیررسمی، راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس، معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم اقدام به راه اندازی این صفحه آموزشی در شبکه اجتماعی اینستاگرام کرده است افزود: در این صفحه آموزشهای همگانی و تخصصی بصورت عکس و فیلم بارگذاری و ارائه می شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم گفت: با توجه به پیشرفت علوم رسانه ای این معاونت با بهره گیری از قابلیت های مختلف و به روزی که به راحتی در دسترس عموم است، همواره تلاش میکند تا رسالت آموزشی خود را با استفاده از این ابزارها ارتقا ببخشد.

یادآور می شود، عموم علاقمندان می توانند با مراجعه به شبکه اجتماعی اینستاگرام صفحه آموزشی معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر قم را به نشانی زیر همراهی کنند.

https://www.instagram.com/amozesh.helal.qom

*طراحی و توزیع بروشور خودامدادی و دگرامدادی در حج

همچنین به همت معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم، بروشور کمکهای اولیه در حج طراحی و تدوین شد.

محمدرضا بهرامی، با اشاره به این خبر نیز اظهار کرد: با توجه به تقارن زمان مناسک عبادی حج امسال با فصل گرما و با هدف اطلاع رسانی و آموزش مباحث امدادی بهداشتی بروشور خودامدادی و دگرامدادی ویژه حجاج تدوین و طراحی و چاپ می شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم بیان کرد: نشانه ها و علائم گرمازدگی و کمکهای اولیه آن، توصیه کنترل رژیم غذایی ویژه ایام خاص و .... از جمله توصیه های درج شده در این بروشور آموزشی است.

وی یادآور شد: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با سازمان حج و زیارت استان مقرر شده است، این بروشور در بین حجاج استان قم توزیع شود.

پایان پیام

true

true
false
true