×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ملاقات مردمی با مدیرعامل شرکت گاز استان قم در دستجرد برگزار شدتعطیلی مدارس مجری طرح اسکان در قمبسیج كامل امكانات آبفای قم برای خدمت‌رسانی به زائران مسجد مقدس جمكرانآغاز اجرای طرح ملی «منتظران ظهور» در قممحدوديّت های ترافيکی نيمه شعبان اعلام شددهه مبارکه فجر، مایه احیای اسلام و عزت ایران استهم‌افزایی اتاق اصناف، صمت و شهرداری قم برای ساماندهی صنوف و ارتقای خدمات شهریکسب رتبه سوم توسط دانشگاه قم در توسعه دوره‌های مهارت‌افزایی در بین دانشگاه‌های کشوراجرای 130 برنامه ایام‌الله دهه فجر و شعبانیه در 30 بقعه متبرکه قماجرای طرح قرار دوازدهم بهمن ماه در 15 بقعه شاخص قمبرپایی 22 محفل قرآنی اوقاف در ایام الله دهه فجرنصب ۲۰۰ المان تمثال شهدای «مهدی» در بلوار پیامبر اعظم(ص) قمتوسعه پوشش همگانی بیمه پایه سلامت برای تمامی جمعیت کشورورود خودرو به استان قم طی 10 ماه گذشته 11 درصد کاهش یافتشروع مقتدرانه آزمایشگاه بوعلی با برد ۳ بر صفر در لیگ کشورشورای اسلامی استان قم تصمیم غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردتجدید بیعت مدیران شرکت گاز استان قم با آرمان‌های امام راحل(ره)عملیات شرکت گاز در منطقه پردیسان پایان یافته و گاز مشترکین وصل شدکارمند شرکت توزیع نیروی برق استان قم، جوان برتر سال استان شدمسابقۀ عکاسی محله‌های مهدوی در قم برگزار می‌شود
طراحی و توزیع بروشور خودامدادی و دگرامدادی در حج؛
true
صفحه اینستاگرام معاونت آموزش و پژوهش هلال احمر قم‎ راه اندازی شد
با هدف ارائه بر خط و بروز آموزشهای امدادی صفحه اینستاگرام معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم از زاه اندازی صفحه آموزشی هلال احمر در شبکه اجتماعی اینستاگرام خبر داد.

محمدرضا بهرامی با تاکید بر اهمیت انتقال مفاهیم آموزشی و ارتقای دانش امدادی عموم مردم و استفاده از پتانسیل فضای مجازی در تحقق اهداف آموزشی هلال احمر بیان کرد: این صفحه در راستای سیاستهای آموزشی معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت مبنی بر ایجاد بستر آموزشهای غیرحضوری و غیررسمی، راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس، معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم اقدام به راه اندازی این صفحه آموزشی در شبکه اجتماعی اینستاگرام کرده است افزود: در این صفحه آموزشهای همگانی و تخصصی بصورت عکس و فیلم بارگذاری و ارائه می شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم گفت: با توجه به پیشرفت علوم رسانه ای این معاونت با بهره گیری از قابلیت های مختلف و به روزی که به راحتی در دسترس عموم است، همواره تلاش میکند تا رسالت آموزشی خود را با استفاده از این ابزارها ارتقا ببخشد.

یادآور می شود، عموم علاقمندان می توانند با مراجعه به شبکه اجتماعی اینستاگرام صفحه آموزشی معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر قم را به نشانی زیر همراهی کنند.

https://www.instagram.com/amozesh.helal.qom

*طراحی و توزیع بروشور خودامدادی و دگرامدادی در حج

همچنین به همت معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم، بروشور کمکهای اولیه در حج طراحی و تدوین شد.

محمدرضا بهرامی، با اشاره به این خبر نیز اظهار کرد: با توجه به تقارن زمان مناسک عبادی حج امسال با فصل گرما و با هدف اطلاع رسانی و آموزش مباحث امدادی بهداشتی بروشور خودامدادی و دگرامدادی ویژه حجاج تدوین و طراحی و چاپ می شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم بیان کرد: نشانه ها و علائم گرمازدگی و کمکهای اولیه آن، توصیه کنترل رژیم غذایی ویژه ایام خاص و .... از جمله توصیه های درج شده در این بروشور آموزشی است.

وی یادآور شد: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با سازمان حج و زیارت استان مقرر شده است، این بروشور در بین حجاج استان قم توزیع شود.

پایان پیام

true

true
false
true