×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

فرزندان با مادران زندانی خود در مجتمع قضایی - حمایتی شوق زندگی دیدار کردندطرح پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی ع در استان قم آغاز شد برنامه مدیریت سازگار با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم تصویب شدمسائل فقهی بانوان و ناباروری با حضور آیت الله فاضل لنکرانی بررسی شدعملیات خنثی‌سازی مهمات جنگی در مسیر آزادراه تهران انجام شدادارات قم در روز چهارشنبه اول مرداد تعطیل شد۱۹۷ مورد عملیات امداد گاز طبیعی در قم انجام شد آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت۱۹ زندانی در قم از نعمت آزادی برخوردار شدندمعاون استاندارقم: شهر قم آماده پذیرایی از زائرین اربعین استتخصیص هزار و ۶۰ میلیارد ریال به طرح‌های مدیریت آب قمآغاز فروش بلیط اتوبوس های اربعین از چهارم مرداد ترمیم نرخ ناوگان اتوبوسی، تأمین آذوقه مواکب و آماده‌سازی ظرفیت‌های اسکان زائران اربعین در قمبهزیستی قم پیشرو در رفع ناترازی برق و ارائه خدمت بی وقفه58 درصد شهر قم فاقد شبکه فاضلاب است!گازرسانی به آخرین روستای قم تا پیش از زمستانساختمان توانبخشی حامیان در قم افتتاح شدسرشاخه‌های زاگرس قربانی مطامع توسعه‌طلبانه استان قم نخواهد شدشکایت بنیاد مستضعفان از نماینده مردم قم توزیع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت پائیزه به زودی آغاز می‌شود
true
870 هدیه ازدواج در سال 1401به بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی قم پرداخت شد
مدیرکل تامین اجتماعی قم گفت: در یک سال گذشته تعداد ۸۷۰ مورد هدیه ازدواج به متقاضیان این استان پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمد عاشوری ،مدیرکل تامین اجتماعی قم با اشاره به پرداخت هدیه ازدواج به بیمه‌شده‌ها از طریق سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان گفت: در یک سال گذشته تعداد ۸۷۰ مورد هدیه ازدواج به متقاضیان این استان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: امکان مراجعه به کارگزاری‌های رسمی سازمان تامین اجتماعی قم برای دریافت هدیه ازدواج از درگاه غیرحضوری فراهم است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این درگاه به نشانی اینترنتی es.tamin.ir درخواست خود را ثبت کنند.

به گفته عاشوری در یک سال گذشته و در قالب تعهدات کوتاه‌مدت سه میلیارد و ۸۰۵ میلیون تومان هدیه ازدواج به بیمه‌شده‌ها پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در صورت بهره‌مندی از شرایط مقرر در قانون تامین اجتماعی و وجود اطلاعات مربوط به ازدواج متقاضی در سامانه ثبت‌احوال، سند پرداخت هدیه ازدواج به‌صورت هوشمند صادر و برای واریز به اداره کل امور مالی سازمان تامین اجتماعی ارسال می‌شود.

عاشوری ادامه داد: در صورتی که اطلاعات مربوط به ازدواج بیمه‌شده در سامانه ثبت‌احوال موجود نبوده یا با اطلاعات عقدنامه مغایر باشد، متقاضی باید با مراجعه به مرکز ثبت‌احوال نسبت به ثبت یا اصلاح اطلاعات ازدواج اقدام کند تا در مراحل بعدی زمینه پرداخت هدیه ازدواج از طریق درگاه غیرحضوری فراهم شود.

وی با تشریح شرایط کلی برخورداری از این خدمت، یادآور شد: کمک‌هزینه ازدواج هدیه‌ای است که از سوی سازمان تامین اجتماعی به بیمه‌شدگان واجد شرایطی که برای نخستین بار تشکیل خانواده می‌دهند، پرداخت می‌شود و میزان آن نیز معادل یک ماه متوسط حقوق بیمه شده است.

وی اضافه کرد: بیمه شده باید در پنج سال پیش از ازدواج، حق بیمه ۷۲۰ روز کاری خود را به شعبه تامین اجتماعی پرداخت کرده باشد تا کمک‌هزینه ازدواج به وی تعلق بگیرد.

خدمات‌رسانی به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی در قم از طریق ۴ شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری و ۵ واحد کارگزاری انجام می‌شود.

جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قم به بیش ۸۱۵ هزار نفر می‌رسد، که از این تعداد ۳۰۷ هزار و ۷۱۹ نفر بیمه شده اصلی و ۵۸ هزار و ۸۴۲ نفر مستمری‌بگیر اصلی هستند.

پایان پیام

true

true
false
true