×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

فرزندان با مادران زندانی خود در مجتمع قضایی - حمایتی شوق زندگی دیدار کردندطرح پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی ع در استان قم آغاز شد برنامه مدیریت سازگار با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم تصویب شدمسائل فقهی بانوان و ناباروری با حضور آیت الله فاضل لنکرانی بررسی شدعملیات خنثی‌سازی مهمات جنگی در مسیر آزادراه تهران انجام شدادارات قم در روز چهارشنبه اول مرداد تعطیل شد۱۹۷ مورد عملیات امداد گاز طبیعی در قم انجام شد آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت۱۹ زندانی در قم از نعمت آزادی برخوردار شدندمعاون استاندارقم: شهر قم آماده پذیرایی از زائرین اربعین استتخصیص هزار و ۶۰ میلیارد ریال به طرح‌های مدیریت آب قمآغاز فروش بلیط اتوبوس های اربعین از چهارم مرداد ترمیم نرخ ناوگان اتوبوسی، تأمین آذوقه مواکب و آماده‌سازی ظرفیت‌های اسکان زائران اربعین در قمبهزیستی قم پیشرو در رفع ناترازی برق و ارائه خدمت بی وقفه58 درصد شهر قم فاقد شبکه فاضلاب است!گازرسانی به آخرین روستای قم تا پیش از زمستانساختمان توانبخشی حامیان در قم افتتاح شدسرشاخه‌های زاگرس قربانی مطامع توسعه‌طلبانه استان قم نخواهد شدشکایت بنیاد مستضعفان از نماینده مردم قم توزیع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت پائیزه به زودی آغاز می‌شود
true
مشکل واگذاری زمین مورد نیاز برای ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی فرهنگیان مرتفع شد
استاندار قم از حل مشکل واگذاری زمین مورد نیاز برای ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی معلمان بعد از یک دهه در قم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم ضمن تبریک و گرامیداشت روز معلم از حل مشکل واگذاری زمین برای ساخت مسکن حدود ۷۰۰ معلم قمی خبرداد گفت: متاسفانه در سالهای قبل فرم ج گروهی از فرهنگیان عضو یک شرکت تعاونی بدلیل دریافت زمین برای ساخت مسکن، قرمز شده بود اما به دلیل مشکلاتی که در آن تعاونی و موارد دیگر وجود داشت هنوز این افراد صاحب خانه نشده بودند و زمین نیز از آن شرکت پس گرفته میشود.

استاندار با تاکید بر حل مشکل فرم ج این گروه از فرهنگیان گفت: با پیگیری‌های فراوان در مجموعه راه و شهرسازی مقرر میشود زمین نیز مجددا به آموزش و پروش برای ساخت همان تعداد واحد مسکونی واگذار شود.

 

دانش آموزان و دانشجویان مهمان ویژه جلسات شورای اداری استان قم

معاون استاندار قم نیز گفت: در اقدامی ابتکاری و برای نخستین بار، جمعی از دانش آموزان بعنوان مهمان ویژه در جلسه شورای اداری استان حضور یافتند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم در حاشیه برگزاری اولین جلسه شورای اداری استان گفت: امسال در جلسات شورای اداری استان میزبان گروه های مختلف دانش آموزان و دانشجویان خواهیم بود تا این عزیزان با نظام تصمیم گیری در دولت و جلسات اداری آشنا شوند و بعنوان کسانی که آینده کشور را خواهند ساخت از همین حالا کسب تجربه نمایند. 

سید مهدی قریشی با اشاره به حضور تمامی مدیران استان در جلسات شورای اداری و اهمیت این شورا افزود: یکی از مهمترین جلسات استان ، شورای اداری است که با حضور مدیران کلیه سازمان ها، نهادها و موسسات دولتی از هر سه قوه برگزار می شود که در اولین جلسه میزبان دانش آموزان و نمایندگان تشکل های دانش آموزی استان و مجلس دانش آموزی بودیم و ان شاالله در جلسات آینده شورای اداری نیز حضور گروه های مختلف دانشجویی و دانش آموزی را شاهد خواهیم بود و در صورت نیاز، فرصتی هم برای صحبت برخی نمایندگان این عزیزان در جلسه هم فراهم خواهیم نمود.

معاون استاندار و دبیر شورای اداری استان بر ضرورت توجه بیشتر به جوانان و نوجوانان تاکید نموده و افزود: حوادث سال گذشته نشان داد که دشمن برای جدایی جوانان و نوجوانان از انقلاب و اسلام برنامه ریزی گسترده ای نموده است که بحمدالله موفقیتی نیز حاصل نکرد ولی ما باید به این قشر تاثیرگذار جامعه توجه لازم را داشته باشیم و با آنها ارتباط نزدیکتری برقرار نماییم که در این راستا باید همه مدیران و دستگاه های اجرایی به نحو ممکن برنامه هایی را تدوین و دنبال نمایند.


پایان پیام

true

true
false
true