×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کرد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان عنوان کرد:
true
قدردانی از حضور مردم قم در مراسم روز جهانی قدس
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با صدور اطلاعیه‌ای از حضور حماسی و دشمن شکن مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس تشکر کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با صدور بیانیه‌ای ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، تاکید کرد: این همه شور و شعور و لحظه‌شناسی، هوشمندی و بصیرت ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی و سایر ملل مسلمان و آزاده جهان علیه جرثومه فساد و غده سرطانی رژیم اشغالگر قدس را ارج می‌نهیم.

متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تشکر از حضور پرشکوه مردم عزیز در راهپیمائی روز جهانی قدس به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حمد و سپاس و ثناء خداوندِ قادرِ متعال را که در برهه‌ای شگرف از تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی، مشتاقانِ حق و حقیقت و طالبانِ عدل و عدالت در سراسر جهان و در جای جای میهن اسلامی که کانون جوشان عشق و ارادت به ساحت مقدس پیامبراعظم «صلی الله علیه و آله و سلم» و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) است هماورد عظیمی دیگر از عزم و اراده امت بزرگ اسلام حول آرمانِ آزادی قدسِ شریف، خلق گردید.

امت بزرگ رسول الله «صلی الله علیه و آله و سلم» در سومین روز از ایام و لیالی با عظمت قدر؛ با داغی بزرگ از شهادت اول مظلوم عالم و با تأسی به جمله «کونا للظّالم خصماً و للمظلوم عوناً»، با لبیک‌گویی به ندای، ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای مدظله‌العالی با خروشی کوبنده در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس و اجتماع شکوهمند و یکپارچه در نمازهای جمعه سراسر کشور، ضمن تجدید میثاقی مجدد با امامین انقلاب اسلامی و شهدای گلگون‌کفن، به‌ویژه شهدای طریق القدس؛ خشم انقلابی و نفرت و انزجار و برائت خود را علیه رژیم غاصب و ظالم صهیونیستی خصوصاً جنایات اخیر این رژیم در مسجد الاقصی و به شهادت رساندن نمازگزاران و همچنین حمله به کرانه باختری به‌نمایش گذاشته و با غریو فریادهای کوبندۀ تکبیر؛ مرگ بر آمریکای جنایتکار ورژیم اسرائیل غاصب از مردم مظلوم فلسطین دفاع کردند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار روز جهانی قدس، حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و تمامی شهدای گرانقدر جبهه مقاومت و قدس شریف؛ این همه شور و شعور و لحظه‌شناسی، هوشمندی و بصیرت ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی و سایر ملل مسلمان و آزاده جهان علیه جرثومه فساد و غده سرطانی رژیم اشغالگر قدس را ارج نهاده و از خداوند متعال پیروزی جبهه مقاومت، آزادی قبله اول مسلمین و نابودی و فروپاشی ولیده منحوس غرب یعنی اسرائیل جنایت کار را مسئلت مینماید.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم
پایان پیام

true

true
false
true