×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ریزش مرگبار آوار یک ساختمان در بلوار شهید صدوقی قم پیکر مادر شهیدان «رستگار مقدم» در قم تشییع شدبالغ بر 36 میلیارد تومان به موسسات و پزشکان بابت تولید نسخه الکترونیک پرداخت شدفرودگاه قم به یک قطب هوایی مؤثر در کشور تبدیل می شودتعطیلی چهارشنبه، ساعات کاری سه‌شنبه کاهش یافت مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر برگزار شدتسریعِ در تعیین تکلیف مونوریل قم۴۱ خدمت مختلف در موکب حرم بانوی کرامت قم در عراق به زائرین ارائه می شودآمادگی حرم حضرت معصومه برای اسکان حدود 3 هزار نفر زائر اربعین در قمبرنامه های آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه در ایام اربعین اعلام شدکنگره بین المللی شهید سید حسن نصرالله بهار سال آینده در قم برگزار می شودفراخوان جشنواره «۲۵» با تمرکز بر مصرف مسئولانه انرژی به‌ویژه برق منتشر شدگازرسانی به ۳۹ واحد صنعتی و نصب ۲۶۴ علمک در قمقرارگاه مردمی اربعین آماده پذیرایی از ۵۰۰ هزار زائر اربعینی در قمرئیس دیوان عالی کشور: استان‌های قم و سمنان منتخب تجمیع پرونده‌ها شدندتوقیف خودرو با خلافی ۶۶ میلیونی در قمگرمخانه بزرگ قم تا پایان شهریور به بهره‌برداری می رسد اصلاح مقررات ملی ساختمان برای مدیریت مصرف آب ضروری استیک‌هزار فرصت شغلی جدید در بخش صنعت قم ایجاد می‌شودقم نایب‌قهرمان ورزش زورخانه‌ای ایران شد
معاون امور امور داوطلبان جمعیت هلال احمر قم خبرداد؛
true
توزیع بیش از یکهزار سبد معیشتی در طرح هلال رحمت قم
معاون امور امور داوطلبان جمعیت هلال احمر قم گفت: از ابتدای اجرای طرح هلال رحمت در بهمن‌ماه سال گذشته تا هشتم فروردین جاری تعداد یکهزار و ۵۰ سبد معیشتی به ارزش پنج میلیارد و دویست و پنجاه هزار ریال بین جامعه هدف طرح توزیع شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛امیر حسین علیمردانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تشریح برنامه‌های خدمات نوروزی معاونت داوطلبان هلال احمر استان قم، بیان داشت: طرح هلال رحمت از بهمن ماه سال ۱۴۰۱ با هدف شناسایی خیرین و تهیه سبدهای معیشتی آغاز و از ۱۵ اسفند ماه نسبت به توزیع اقلام اقدام گردید.

وی افزود: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و پیش بینی می‌کنیم که با همت خیرین و داوطلبان تا پایان طرح ۳ هزار و ۵۰۰ سبد کالا و بن خرید بین جامعه هدف که خانواده‌های بی سرپرست و بیماران صعب العلاج که ترجیحا تحت پوشش مراکز حمایتی نباشند، توزیع شود.

وی ادامه داد: از جمله دیگر برنامه‌های نوروزی که در قالب هلال رحمت با آغاز ماه مبارک رمضان شروع گردیده برپایی سفره های مهربانی است که در آن با همت خیرین و بیش از ۲۰ خانه هلال در سطح مساجد شهری و روستایی، تعداد ۱۹ هزار و ۵۰۰ پرس افطاری بین روزه داران توزیع شد.

علیمردانی گفت: سفره‌های مهربانی نیز تا پایان ماه مبارک رمضان در سطح خانه های هلال ادامه خواهد داشت که به طور شاخص در شب وفات حضرت خدیجه(س) با اهدای یک‌هزار پرس افطاری و برگزاری مراسم ویژه سخنرانی و عزاداری برای این کار اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به آمادگی داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم برای خدمت رسانی به مردم در تمامی ایام سال به خصوص در تعطیلات نوروزی، تاکید کرد: در این مدت تعداد ۱۵۰ عضو داوطلب و خیر در برنامه های فوق به‌صورت داوطلبانه همکاری و مشارکت داشته‌اند.

وی ادامه داد: از جمله دیگر برنامه‌های نوروزی معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم، استفاده از ظرفیت پزشکان داوطلب به‌صورت برخط و شیفتی در مرکز عملیات‌های فوریتی جمعیت هلال احمر در قالب طرح داوطلب یار امداد و نجات است که روزانه پزشکان داوطلب به سوالات بهداشتی و درمانی عموم مردم از طریق شماره گیری ۱۱۲ خواهند بود که این طرح تا پایان برنامه های نوروزی جمعیت ادامه خواهد داشت.

پایان پیام

true

true
false
true