×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
رئیس پلیس راه استان قم :همه راههای استان بجز برف انبار باز است
true
تردد در محورهای کوهستانی قم فقط با زنجیر چرخ ؛ برف انبار مسدود شد
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی قم گفت: بارش برف در همه محورهای اصلی و فرعی استان گزارش شده و تردد در محورهای کوهستانی فقط با زنجیرچرخ امکان‌پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سرهنگ مختار پناهی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: در آزادراه‌های تهران- قم، قم- اراک و قم - کاشان شاهد بارش برف هستیم و رانندگان باید احتیاط کافی هنگام تردد در این مسیرها داشته باشند.

وی اضافه کرد: در محورهای کهک، دستجرد، جاده قدیم ساوه- سلفچگان و محدوده نعلبندان در آزاد راه قم- تهران به دلیل لغزندگی جاده‌ها استفاده از زنجیرچرخ الزامی است.

سرهنگ پناهی عنوان کرد: با توجه  به تداوم بارش ها ،کاهش دما و احتمال یخ زدگی رانندگان از تردد‌های غیرضرور پرهیز و سرعت مطمئنه و فاصله طولی را رعایت کنند و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.

پناهی خاطرنشان کرد: هیچ‌یک از محورهای اصلی و فرعی استان مسدود نیست و تردد در همه محورها روان گزارش شده است.

رئیس پلیس راه استان در ادامه گفت:محور کهک دارای مه گرفتگی و محدوده برف انبارمسدود است لذا رانندگان  از تردد در این محدوده خوداری کنند.

تمامی راه‌های استان باز است

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم نیز با اشاره به باز بودن تمام محورهای استان، گفت: از سحرگاه که امروز بارش‌ها غالبا به‌صورت برف شروع شده، عوامل مستقر در راهدارخانه‌ها به اجرای عملیات برف‌روبی و نمک‌پاشی اقدام نموده‌اند.

عباس شکوری افزود: بیشترین میزان بارش‌ها در محورهای کوهستانی شهرستان کهک، بخش‌های سلفچگان، خلجستان و قاهان گزارش شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۸۰ نفر عوامل راهدار ضمن بهره‌مندی از ۶۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری به اجرای عملیات راهداری زمستانی مشغول هستند.

وی گفت: هشت راهدارخانه در طول راه‌های استان تجهیز و آماده ارائه خدمات در صورت وقوع حوادث ناگهانی ناشی از بارش‌ها می‌باشد.

شکوری خاطرنشان کرد: همشهریانی که قصد مسافرت دارند پیش از حرکت، ضمن تماس با سامانه گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها، از وضعیت محورها و شرایط جوی حاکم بر راه‌ها اطلاع حاصل نمایند.

وی به ذخیره مقادیر مکفی مخلوط ماسه و نمک در راهدارخانه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: تعداد چشمگیری کیسه‌های مخلوط ماسه و نمک در سطح محورهای استان قرار گرفته تا در صورت لزوم، مورد استفاده قرار گیرد.
پایان پیام

true

true
false
true