×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کرد
true
بهره‌برداری از 4 پروژه آبرسانی با اعتبار 577 میلیارد ریال در استان قم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی 4 پروژه آبرسانی با اعتباری بالغ بر 577 میلیارد ریال در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس حسن بختیاری با تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: همزمان با این ایام پر خیر و برکت چهار پروژه آبرسانی با اعتباری بالغ بر 577 میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی احداث خط انتقال شهر قنوات به طول بیش از 10 هزار متر را از جمله این پروژه‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر 430 میلیارد ریال به منظور بهبود کیفی و جبران کمبود آب مورد نیاز بخش قنوات در راستای افزایش رضایت‌مندی مردم اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم احداث خط انتقال آب روستای عنایت بیک به طول 3 هزار و 700 متر را از دیگر پروژه‌های قابل بهره‌برداری در ایام‌الله دهه فجر ذکر و خاطرنشان کرد: این پروژه نیز با اعتبار 40 میلیارد ریال با هدف تأمین و جبران کمبود آب روستای عنایت بیک از خط انتقال آب سد کوچری به اجرا رسیده است.

وی همچنین از احداث خط انتقال به طول 2 هزار و 200 متر و یک مخزن ذخیره 700 متر مکعبی برای شهر دستجرد و یک مخزن ذخیره 2 هزار متر مکعبی برای شهر جعفریه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها نیز با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال در دهه فجر سال جاری وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

بختیاری افزایش حجم ذخیره آب مخازن و زون بندی شبکه به منظور بهبود فشار آب را از جمله اهداف اجرای این پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: امیدواریم با بهره‌برداری این پروژه‌ها بتوانیم رضایت مردم عزیز استان را فراهم آوریم.
پایان پیام

true

true
false
true