×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
کتابی کاربردی بر پایه مبانی علمی حوزه تربیت مهدوی؛
true
کتاب مهارت‌ها و راهکارهای تربیت مهدوی در قم نقد و بررسی شد
نشست نقد و بررسی کتاب مهارت ها و راهکار های تربیت مهدوی با حضور نویسنده و کارشناسان حوزه مهدویت برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در راستای برگزاری چهارمین جشنواره ملی مهدویت به همت جهاد دانشگاهی واحد استان قم و با مشارکت اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم در بخش کتابخوانی و خانه مطبوعات دبیر بخش رسانه جشنواره، نشست نقد و بررسی کتاب مهارت‌ها و راهکارهای تربیت مهدوی با حضور نجمه نجم، نویسنده اثر؛ حجت الاسلام و والمسلمین علی صدوقی، کارشناس تربیت مهدوی مرکز تخصصی مهدویت؛ راضیه سبزواری، عضو کمیته مهدویت جامعه الزهرا؛ فخرالدین یوسف پور، مدیر و رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم در کتابخانه عمومی آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) برگزار شد.
تمرکز کتاب بر مربیان و والدین با تکیه بر فعالیت های عملی است
در ابتدای این نشست، نجمه نجم، نویسنده کتاب گفت: این کتاب یکی از دغدغه های من در حوزه مهدویت بود که خلا آن را در حوزه نشر احساس کردم؛ چرا که در حوزه تربیت مهدوی با وجود انتشارات فراوان در حوزه تربیت مهدوی، این حوزه تنها در حوزه نظری باقی مانده و این کتاب به صورت عملیاتی و کاربردی به این حوزه ورود کرده است.
نجم در ادامه افزود: نگاه و تمرکز ما در این کتاب بر والدین و مربیان به عنوان تربیت کنندگان نسل آینده است که باید به مهارت ها و راهکار های تربیت مهدوی تجهیز شوند و شاخص های این حوزه را دریابند.
نویسنده کتاب «آثار تربیتی اعتقاد به مهدویت» در تعریف مهارت های تربیتی در حوزه مهدویت ابراز داشت: توانایی هایی که خانواده ها می توانند به کمک آن فرزندانشان را بر مبنای سبک زندگی مهدوی تربیت کنند، مهارت های تربیت مهدوی هستند که در این کتاب به صورت عملیاتی به آن پرداخته شده است.
 نجم همچنین تصریح کرد: این کتاب علاوه بر والدین و مربیان، پیشنهاداتی نیز در حوزه فرهنگی و هنری برای سیاست گذاران و تاثیرگذاران، سازمان ها و نهاد های دغدغه مند در حوزه مهدویت ارایه کرده است که قطعا بدون ورود آنها در این عرصه ها شاهد اتفاقات مثبت نخواهیم بود.
مهارت‌ها و راهکارهای تربیت مهدوی، کتابی بر پایه مبانی علمی و کاربردی است
در ادامه این نشست راضیه سبزواری ضمن تاکید بر عملیاتی و کاربردی بودن کتاب گفت: مهمترین نکات مثبت این کتاب، عملیاتی و کاربردی بودن آن است که براساس دستورالعمل هایی نوشته شده است و همچنین علمی و مستند بودن کتاب که با تکیه بر علم روانشناسی و علوم دیگر نگارش شده است.
عضو کمیته مهدویت جامعه الزهرا در ادامه اضافه کرد: در عنوان کتاب، عبارت والدین و مربیان ذکر شده است د حالی که سطح و نوع نگارش کتاب کمی ثقیل است و برای درک برخی از مفاهیم آن باید پیش نیاز هایی را گذراند که می تواند در قالب یک کارگاه آموزشی با محوریت کتاب ارائه شود.
سبزواری در ادامه ضمن ارائه پیشنهاد ارسال کتاب به سازمان ها و نهاد های مرتبط جهت استفاده از راهکار های ارائه شده در کتاب گفت: بسیاری از راهکار های ارائه شده در کتاب می تواند با استفاده از زبان هنر مثل نمایشنامه، فیلم و... جهت آموزش و تربیت کودک و نوجوانان استفاده شود.
وی در پایان پیشنهاد کرد: شاید اضافه شدن فصلی با موضوع آسیب شناسی عدم استفاده از سبک زندگی مهدوی در تربیت فرزندان بتواند ضرورت و اهمیت این حوزه را بیش از پیش نشان دهد.
این کتاب یک حرکت بنیادی و نقش آفرین است
حجت الاسلام و والمسلمین علی صدوقی نیز در این نشست گفت: یکی از لازمه های استفاده از این کتاب، آگاهی از مبانی مهدویت و ضرورت تربیت مهدوی است که ابتدا خواننده اجتهاد نسبی در حوزه مبانی پیدا کند و سپس به روش ها برسد؛ اگر اصول درست تبیین نشده باشد مخاطب در حوزه تحلیل مهارت ها دچار چالش خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: در این کتاب تربیت مساوی با تذکیه و تهذیب گرفته شده است در حالی که می دانیم تربیت سه عنصر اصلی دارد که یکی از آنها تهذیب و دو عنصر دیگر تعلیم و تذکر هستند که به واسطه آن اصلاح، ارتقا و سازماندهی مجدد صورت می گیرد و لازم است که کتاب در این زمینه تکمیل شود.
کارشناس تربیت مهدوی مرکز تخصصی مهدویت در پایان ابراز داشت: این کتاب یک حرکت اصیل بنیادی و نقش آفرین است که جای خالی آن در حوزه مهدویت احساس می شد و این مسیر باید توسط دیگران تکمیل و ادامه پیدا کند.

پایان پیام

true

true
false
true