×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

️استاندار قم :️ امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری باید تضمین شوداختصاص ۸ میلیارد ریال کمک‌ هزینه تحصیلی برای فرزندان زندانیان در قم کشف بیش از ۱۰۷ کیلوگرم تریاک در قمکشف و توقیف 80 دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان قموقف یاوران قم تقدیر شدندمراسم محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شدتولیت مسجد جمکران: امامزادگان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای تبلیغ دین در جامعه‌اندسه بازیکن قمی به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدندکشتی قم دو سهمیه جهانی گرفتمصرف بنزین در قم 10 درصد افزایش یافتمدال طلای لیگ علمی بین‌المللی پایا به دانش‌آموزان قم رسیدتکواندوکار قمی قهرمان المپیاد دانشگاههای کشور شد انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه قم و مرکز کامپیوتری علوم اسلامیاعطای وام ۴۰۰ میلیون تومانی به تاکسیرانان داران قمبزودی باغ سالاریه با تبدیل به بوستان شهری در اختیار مردم قرار می گیردمرمت و باز سازی بیش از ۲ هزار جلد کتاب خطی در کتابخانه فاطمی قمثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر قم از ۲۱ دی انجام می‌شودتوزیع کود مورد نیاز کشت پاییزه برای کشاورزان در قم آغاز شد ۵ نقطه حادثه‌خیز در محور روستایی قاهان قم بهسازی شدپیکر طبیب العلمای قم بر روی دستان مردم تشییع و به خاک سپرده شد
سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قم خبر داد:
true
برگزاری پویش اهدای ۶۰۹۰ کتاب به کتابخانه مرکزی قم به نیت شهدای استان
مهدی توکلیان از برگزاری پویش اهدای ۶۰۹۰ کتاب دفاع مقدس به کتابخانه مرکزی قم به نیت شهدای این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهدی توکلیان، سرپرست اداره‌کل از برگزاری پویش اهدای ۶۰۹۰ کتاب دفاع مقدس به کتابخانه مرکزی قم به نیت شهدای این استان خبر داد.

توکلیان با اشاره به برگزاری این پویش بیان داشت: یکی از ملاک‌های توسعه‌یافتگی، میزان سرانه مطالعه و علاقه مندی به کتاب، کتابخوانی و انتشار کتاب است و استان قم به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز جهان اسلام که حوزه های علمیه و مراکز دانشگاهی زیادی را در خود جای داده است، علاوه بر سرآمد بودن در شهادت و سرافرازی، که شعار کنگره شهدای استان نیز به آن اشاره داشت، در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز سرآمد است.

توکلیان در ادامه با اشاره به برگزاری باشکوه کنگره شهدای ۶۰۹۰ شهید استان قم خاطرنشان کرد: با همکاری کنگره ملی شهدای استان قم، در نظر داریم تا به نیت ۶۰۹۰ شهید استان، یک بخش ویژه ۶۰۹۰ شهید استان را در کتابخانه مرکزی قم دایر کنیم که با همکاری و مشارکت مردم، ۶۰۹۰ کتاب دفاع مقدس در این بخش قرار خواهد گرفت.

وی در پایان ابراز داشت: از همه مردم شهیدپرور و فرهنگ‌دوست استان قم دعوت می‌کنم تا با اهدای یک جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس به کتابخانه مرکزی قم در این پویش شرکت کنند تا مجموعه‌ای غنی برای آشنایی نسل دهه ۸۰ و ۹۰، که بیش از ۶۰ درصد از مراجعه‌کنندگان به کتابخانه‌های عمومی استان را تشکیل می‌دهند، با فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد شود.
پایان پیام

true

true
false
true