×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کارخانه سیمان نیزار نیروگاه خورشیدی 12 مگاواتی احداث می کندپیام رهبر انقلاب منشوری برای تمدن‌سازی نوین اسلامی استسفر و تشرف آیت‌الله جوادی آملی به آستان مقدس کاظمینحضور گردشگران لهستانی در حرم بانوی کرامت تخصص قضایی، عدالت‌محوری و مستندسازی سه عنصر کلیدی در الگوسازی آرای قضایی استسالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری
true
سرمایه اجتماعی دولت با همکاری رسانه‌ها تقویت می‌شود
معاون استاندار قم با بیان این مطلب که رسانه‌ها منتظر "ترند" شدن دروغ‌های رسانه‌های معاند نباشند؛ گفت:سرمایه اجتماعی دولت با همکاری رسانه‌ها تقویت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید مهدی قریشی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی "خبرنگاری در میدان" گفت: همیشه در مقام «نظر» در مورد اهمیت و صورت رسانه و خبرنگار صحبت شده است اما این بار در جریان اغتشاشات اخیر شاهد هستیم که این مساله در «مقام عمل» چقدر دارای اهمیت است.

وی در ادامه افزود: در عصر ارتباطات و رسانه هستیم و تصور این است که با پیشرفت‌های موجود در دنیا یک توسعه و آزادی بیان جهان‌شمول ایجادشده است و این در حالی بوده که فقط پیشرفت در زمینه‌های تکنولوژیک رسانه اتفاق افتاده ولی با سلطه رسانه‌ای نوعی دیکتاتوری رسانه‌ای ایجادشده و بجای ارتباطات و تعامل دوطرفه یک ارتباطات گزینشی همراه با سانسور، یک‌جانبه و مدیریت‌شده در دنیا وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با اشاره به جنگ رسانه‌ای هفته‌های اخیر گفت: در این روزها شاهد هستیم که هجمه عظیم رسانه‌ای باعث ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور شده و علاوه بر جنگ روایت‌ها با ساخت روایت‌های دروغ همچون کشته سازی ها و ... روبرو هستیم و اینجاست که رسانه‌ها و اصحاب رسانه باید نقش خود را به‌درستی ایفا نمایند.

وی ابراز کرد: حرفه خبرنگاری زیرشاخه‌های متعددی دارد که خبرنگاری در بحران یکی از آن‌هاست و خبرنگاران باید در بحران‌ها مهارت‌ها و تخصص‌های لازم را داشته باشند و با همه جوانب بحران آشنا باشند و در کنار سایر مسئولان به حل بحران کمک کنند، البته باید مفهوم فرماندهی میدان را دانسته و خود را جدا از شرایط حاکم فرض نکنند.

قریشی ضرورت خروج از حالت انفعالی را موردتوجه قرار داد و افزود: باید جهت‌گیری ما به سمتی برود که از فضای پدافند و دفاع به سمت فضای آفندی و حملات رسانه‌ای برویم و منتظر این نباشیم که دشمن دروغ‌های خود را «ترند» کند و ما برنامه‌ریزی کنیم که بتوانیم پاسخگوی دروغ‌های ترند شده باشیم؛ چرا نباید یک‌بار هم ما فضاسازی رسانه‌ای درست کنیم و آن‌ها بدوند که پاسخگوی ما باشند.

وی با اشاره به‌ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی دولت گفت: متأسفانه طی سالیان اخیر با عملکرد ضعیف برخی دولتمردان بخش زیادی از سرمایه اجتماعی دولت تضعیف‌شده و به‌نوعی باعث کاهش اعتماد عمومی در برخی حوزه‌ها شد، ولی دولت سیزدهم در ماه‌های گذشته با وجود محدودیت‌های زیاد، اقدامات خوبی در راستای افزایش اعتماد مردم انجام داده و بسیاری از خدماتی که تعطیل‌شده بود یا کاری برای آن انجام نمی‌شد، را موردتوجه قرار داد ولیکن دستاوردهای دولت کماکان به‌خوبی تبیین نشده و اینجاست که رسانه‌ها باید در راستای تقویت سرمایه اجتماعی یا همان اعتماد به کمک دولت بیایند. 

گفتنی است کارگاه دوروزه آموزشی "خبرنگاری در میدان" از سری برنامه‌های دومین سوگواره بین‌المللی ملت امام حسین(ع) به همت معاونت فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی و همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رادیو معارف در شهر قم برگزار گردید.
پایان پیام

true

true
false
true