×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
رییس سازمان هواشناسی کشور:
true
رادارهای هواشناسی کشور توسعه می‌یابد
رییس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به‌ضرورت توسعه رادارهای هواشناسی، گفت: ایران دست‌کم به ۱۶ رادار جدید هواشناسی نیازمند است و احداث هر رادار هواشناسی بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل ازایرنا؛سحر تاج‌بخش روز چهارشنبه در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور در قم، افزود: تحریم تجهیزات رادارهای هواشناسی را از دیگر موانع توسعه شبکه راداری دانست و خاطرنشان کرد: با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری ساخت داخلی رادارهای هواشناسی آغازشده که تا به سرانجام رسیدن آن‌ها، فاصله زیادی وجود دارد.

رییس سازمان هواشناسی کشور مشکلات توسعه‌ای شبکه دیدبانی هواشناسی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: سال گذشته ۱۶ استان کشور گام‌های بلندی در تجهیز شبکه‌های مختلف هواشناسی برداشتند.

وی با اشاره به اهمیت ایستگاه‌های سنتی باران‌سنجی، گفت: ایستگاه‌های خودکار برخی کارکردهای ایستگاه‌های سنتی مانند سنجش ارتفاع و برف را ندارد.

تاج‌بخش، معضل گردوغبار را از چالش‌های اساسی کشور یادکرد و افزود: آیین‌نامه گردوخاک به‌رغم تلاش‌های چندساله در خصوص سیاهه انتشار، هنوز ابلاغ نهایی نشده است.

وی خاطرنشان کرد: برای راه‌اندازی سامانه هشدار سیل نیز لازم است تا زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به‌صورت همزمان فعال شود؛ هم‌اکنون در ۵۳۰ نقطه از کشور سامانه‌های هشدار سیل نصب و فعال است.

رییس سازمان هواشناسی کشور، یادآور شد: دولت در تلاش است تا در تمام نقاط کشور ایستگاه‌های هشدار سیل را نصب و فعال نماید که اجرای همزمان تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کاری دشوار است.

تاج‌بخش با اشاره به راه‌اندازی مرکز ملی اعلام مخاطرات ملی از سال ۹۸، بیان کرد: بروز نبودن داده‌های سیاهه انتشار از مشکلات ریشه‌ای سامانه‌های پیش‌بینی و هشدار در کشور است.

رییس سازمان هواشناسی کشور، گفت: نیاز اساسی مدیریت بحران در حوزه هواشناسی، توسعه و تقویت داده های پیش بینی و هشدار برای مدیریت بموقع حوادث غیرمترقبه است.

تاج‌بخش، تغییر کاربری اراضی را از مشکلات عمده مدیریت بحران در بروز باران و سیلاب یادکرد و تصریح کرد: در برخی از کشورهای دنیا شیوه‌های استحصال آب در حال انجام است که در بهترین حالت این شیوه ۱۲ درصد به افزایش باران کمک می‌کند که روش متداول و به‌صرفه‌ای در تامین منابع آبی نیست و برخی آسیب‌های دیگر را نیز بر جای می‌گذارد هرچند در برخی امور مانند مه و تگرگ زدایی موثر است.

نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور تا فردا پنجشنبه پنجم آبان ماه جاری در قم ادامه دارد.
پایان پیام

true

true
false
true