×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
رئیس جامعه المصطفی در دیدار مدیران مدارس علمیه هند خبرداد؛
true
توسعه و افزایش ارتباطات علمی ایران و هند
رئیس جامعه المصطفی بر لزوم برقراری ارتباط علمی گسترده‌تر با مراکز علمی هندوستان تاکید کرد و گفت: هندوستان از کشورهای مهم و توانمند در چرخه معادلات بین‌المللی است؛ ارتباط تاریخی و تبادلات فرهنگی ایران و هندوستان بسیار عمیق و حائز اهمیت است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی در دیدار تعدادی از مدیران مدارس علمیه هندوستان، اظهار داشت: جامعةالمصطفی العالمیة متعلق به تمام شیفتگان معارف ناب الهی در عرصه بین‌الملل بوده، ما همواره خود را در خدمت شما عزیزان می‌دانیم.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه جامعةالمصطفی در عرصه بین‌الملل، خاطرنشان ساخت: جامعةالمصطفی العالمیة به عنوان یک مرکز بین‌المللی دانشگاهی، عضو اتحادیه‌های مهم دانشگاهی جهان اعم از «اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها»، «اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌ها»، «اتحادیه دانشگاه‌های جهان اسلام»، «شورای بین‌المللی دانشگاه‌های مجازی» و «اتحادیه دانشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه» است .

رئیس جامعةالمصطفی توجه به نیازهای فرهنگی، معرفتی و اعتقادی جوامع اسلامی را مهم ارزیابی نمود و اذعان داشت: گستره جمعیت و تنوع ملیتی طلاب و دانش‌پژوهان جامعةالمصطفی در تاریخ حوزه‌های علمیه بی‌نظیر است.

وی به ارائه رشته‌های علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ شناسی در جامعةالمصطفی اشاره کرد و یادآور شد: توسعه تنوع رشته‌ای، افزایش کیفیت تحصیلی و ارتقاء علمی طلاب و دانش‌پژوهان در راستای کارآمد سازی، روزآمدسازی و توجه به اقتضائات و نیازهای جوامع همواره مورد توجه است؛ باید روزبه‌روز به فکر اصلاح و پیشرفت امور باشیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی جامعة المصطفی را یکی از برکات انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: در طرح تحول آموزشی، نظام رشته‌ای جامعةالمصطفی به بیش از ۴۰۰ رشته و گرایش ارتقاءیافته است؛ در نظام سطوح و آموزش‌های سنتی حوزه‌های علمیه نیز توسعه قابل‌توجهی را رقم‌زده‌ایم.

وی ضمن تأکید بر اهمیت تربیت فقیه در جوامع مختلف انسانی با اشاره به این‌که در جامعه‌ هندوستان فقه و فقاهت از جایگاه والایی برخوردار است، اظهار داشت: نظام علمی حوزه‌های علمیه نیازمند تنوع‌بخشی ناظر به نیازهای متنوع جوامع است؛ باید با حرکت به سمت تنوع رشته‌ای و طراحی رشته‌های مختلف و ورود به حوزه علوم انسانی، پاسخ‌گوی نیازهای متنوع جهانی باشیم.

رئیس جامعةالمصطفی تصریح کرد: همان‌طور که نیازمند مدرس رسایل و مکاسب هستیم، باید اسلام‌شناس در زمینه‌های مختلف مدیریت، روانشناسی، تعلیم و تربیت، اقتصاد و... را برای پاسخ‌گویی به نیازهای روزبه‌روز عصر جدید تربیت نماییم. باید قدردان تنوع رشته‌ای و ظرفیت وسیع جامعةالمصطفی باشیم و از جهت کیفی در مسیر رشد و توسعه آن قدم‌های مستحکمی برداریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن اشاره به آموزش‌های دوران کرونا، جامعةالمصطفی را موفق‌ترین دانشگاه ایرانی به لحاظ ارائه آموزش‌های آنلاین در این دوران توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به تجربیات دانشگاه مجازی، جامعة المصطفی از همان هفته نخست اعلام رسمی کرونا، آموزش‌های خود را در بستر مجازی و آنلاین آغاز و چرخه آموزشی را با مشارکت مثال‌زدنی اساتید و دانش‌پژوهان، مستحکم، استوار و پویا دنبال نمود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی تصریح کرد: جامعةالمصطفی ضمن این‌که افتخار می‌کند خادم بسط و نشر معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام در عرصه جهانی است، همواره درب‌های خود را به روی تمام پیروان ادیان و مذاهب و علاقه‌مندان شناخت معارف ناب الهی باز نموده است.

رئیس جامعةالمصطفی بر لزوم برقراری ارتباط علمی خوب با مراکز علمی هندوستان تصریح کرد و یادآور شد: هندوستان از کشورهای مهم و توانمند در چرخه معادلات بین‌المللی است؛ ارتباط تاریخی و تبادلات فرهنگی ایران و هندوستان بسیار عمیق و حائز اهمیت است.

وی با اشاره به این‌که در سبک‌شناسی زبان و ادبیات، سبک هندی یکی از سبک‌های مهم در ادبیات پارسی پس از اسلام است، خاطرنشان ساخت: از دیرباز و به‌ویژه چند قرن اخیر پیوند فرهنگی میان دو کشور، ملت و فرهنگ ایران و هندوستان بسیار عمیق شکل‌گرفته است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی با تأکید بر این‌که پیوند تاریخی ایران و هندوستان قابل قیاس با هیچ کشوری نیست، اظهار داشت: حوزه‌های علمیه، شخصیت‌ها و اندیشمندان ایران و هندوستان ارتباط علمی تاریخی باهم دارند؛ امیدواریم در شرایط جدید این ظرفیت‌ها با همان بالندگی و پویایی تاریخی در خدمت معارف ناب الهی قرار گیرد.

گفتنی است؛ در بخش پایانی این دیدار مدیران مدارس علمیه هندوستان، ضمن بیان نکته نظرات و دیدگاه‌ها و ارائه تجربیات آموزشی به برخی از دغدغه‌های تحصیلی طلاب و دانش‌پژوهان اشاره کردند.
پایان پیام

true

true
false
true