×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

بهره‌برداری از پروژه‌های زیرسازی و آسفالت در دو روستای استان قمرونمایی از ۱۲ دستگاه ماشین‌آلات دهیاری‌ها و ارتقای درجه ۲۵ دهیاری در استان قمتقویت حضور برندهای اقتصادی قم در بازار روسیه کلید خورد تدوین برنامه مشترک اتاق قم و سفارت ایران برای تسهیل تجارت با روسیهاعزام هیئت‌های تجاری مسیر توسعه صادرات قم به روسیه را هموار می‌کنداحداث راهدارخانه مرکزی شهرستان کهک درمراحل تکمیلی قرارداردمراسم گرامیداشت قائد شهید در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان برگزار شدبرق ادارات پرمصرف قم قطع می‌شودبرخورد منجر به فوت یک دستگاه سواری پراید با عابرپیاده در قمهزینه 4 همتی برای درمان ۸۵۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در استان قم18 همت برای خدمت به بیمه شدگان تأمین اجتماعی استان قم هزینه شدیادواره امام شهید و شهدای جانباز در قم برگزار می‌شودزوج سارق در قم دستگیر شدنداجرای طرح تعویض رایگان موتور کولر‌های آبی در استان قم آغاز شدمرکز جسمی و حرکتی قاهان و مرکز سالمندان ویژه بانوان قم افتتاح می‌شودسهم نیروگاه‌های کوچک‌مقیاس گازی در تأمین برق قم به ۶ درصد رسیدریزش ساختمان مسکونی در قم یک قربانی گرفت بهره‌برداری از ۴۰ طرح صنعتی در قمفعالیت ادارات قم از فردا ساعت ۶ صبح تا ۱۲ اعلام شدآیت‌الله شب‌زنده‌دار بر انتقام خون امام شهید تاکید کرد
توسط موسسه خیریه حضرت اباالفضل(ع) انجام شد:
true
اهدا ٢٠ جهیزیه به زوج های جوان قمی
بیست سری جهیزیه کامل در مراسمی ازطرف موسسه خیریه حضرت اباالفضل(ع) قم به زوج های جوان و محب اهل بیت اهدا شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در این مراسم که به مناسبت عید غدیر خم و دهه ولایت در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) قم و با حضور جمعی از علما، روحانیون، مسئولان و اهالی منطقه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ناصر رفیعی در سخنانی با استناد به آیات و روایات، ازدواج در اسلام را امری مقدس دانست و بر لزوم حفظ و اجرای تعالیم اسلامی در زندگی مشترک زوجها تاکید کرد.
وی به هفت ویژگی شیعیان واقعی در زندگی خانوادگی با توجه به آموزه های دینی اشاره کرد و بذل و بخشش، محبت به یکدیگر، صله رحم، ظلم نکردن و دوری از زخم زبان را از جمله آنها برشمرد.
در حاشیه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم میرعظیمی مدیر موسسه خیریه حضرت اباالفضل(ع) در گفتگویی بر اهتمام این مؤسسه در جهت ازدواج جوانان تاکید کرد و افزود این مؤسسه به منظور تسهیل ازدواج جوانان نیازمند با کمک خیرین سالانه ۵ تا ٨ مراسم ویژه برگزار و ٢۵٠ تا ۴٠٠ جهیزیه کامل به آنان اهدا می کند که در این راستا تا کنون هزار و ۵٠٠ جهیزیه تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه اهدای این میزان اهدای جهیزیه برگ زرینی در کارنامه این موسسه است که باعث افتخار خواهد بود گفت: امیدواریم با حمایت خیرین این حجم از اهدای جهیزیه افزایش پیدا کند.
میر عظیمی ادامه داد: ما سعی کرده ایم در این جهیزیه ها اقلام ضروری زندگی را به طور کامل به عروس و دامادهای جوان اهدا کنیم.
وی همچنین از دیگر خدمات موسسه خیریه حضرت اباالفضل(ع) را ارائه خدمات درمانی به بیماران نیازمند در درمانگاه وابسته موسسه، اهدا بسته های معیشتی و غذایی و اقدامات خیریه دیگر ذکر و از خیرین دعوت کرد در این امور موسسه را یاری کنند.

پایان پیام

true

true
false
true