×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مدال برنز المپیاد آسیایی فیزیک ۲۰۲۵ به دانش‌آموز قمی رسیدبالگرد اورژانس قم جان دو نفر را نجات دادبلوار جعفر طیار و یاسمن قم بزودی افتتاح می شوند ۲۹ گزینه برای تصدی سمت شهردار قم مورد بررسی قرار گرفته استتوقيف کاميون حامل مواد خوراکي قاچاق در قمسجاد چهرگانی با حکم وزیر جهاد کشاورزی جایگزین محمدرضا حاجی رضا شدبار کاهو پارچه قاچاق بودکارخانه سیمان نیزار نیروگاه خورشیدی 12 مگاواتی احداث می کندپیام رهبر انقلاب منشوری برای تمدن‌سازی نوین اسلامی استسفر و تشرف آیت‌الله جوادی آملی به آستان مقدس کاظمینحضور گردشگران لهستانی در حرم بانوی کرامت تخصص قضایی، عدالت‌محوری و مستندسازی سه عنصر کلیدی در الگوسازی آرای قضایی استسالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم
true
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه از ارائه یک‌هزار و 321 اثر هنری در جشنواره هشتم «هنر‌ آسمانی» خبر داد و گفت: کیفیت آثار نسبت به ادوار قبل بالاتر رفته و تنوع بسیار خوبی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه ظهر امروز در اختتامیه جشنواره «هنر آسمانی» که در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) قم برگزار شد، گفت: هدف از جشنواره هنر آسمانی شناسایی طلاب هنرمند و جریان‌سازی اجتماعی با آثار طلاب هنرمند است که در نهایت راه رشد این هنرمندان نیز فراهم شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۰ شروع و آثار هنری طلاب را فراخوان دادیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوعات این جشنواره در دو بخش تجسمی و نمایشی بود که می‌توان به عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امر به معروف و آسیب های اجتماعی و اعتیاد اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: موضوع ویژه این جشنواره نیز مسئله مسجد و جمعیت بود که در این موضوعات نیز آثار خوبی به دست ما رسید.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه به آثار ارسالی به این جشنواره اشاره و عنوان کرد: کل آثار ارسالی به دبیرخانه ۱۳۲۱ اثر و تعداد هنرمندان ۵۵۴ نفر هنرمند حوزوی که ۳۷۱ نفر آنها طلاب برادر و ۱۸۳ طلاب خواهر بودند.

وی به دو امتیاز خاص این جشنواره اشاره و اظهار کرد: امتیاز اول این جشنواره ارسال آثار با کیفیت است که به جهت وجود شرایط طلاب به این بلوغ در حوزه هنر رسیده اند، امتیاز دوم؛ تنوع آثار است که طلاب در همه رشته ها آثار خود را به این جشنواره ارسال کرده‌اند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه در پایان عنوان کرد: نظام جامع هنر حوزه در سال‌های گذشته ابلاغ شده و سعی در اصلاح آن داشته ‌ایم و همه مدیران ستادی و معاونین حوزوی در اجرای آن اهتمام دارند و جا دارد از تمام مدیران در سطح کشور و طلاب و اساتید کمک بخواهیم تا این امر که از مطالبات دائمی رهبر معظم انقلاب است، محقق شود.

وی در پایان افزود: دوره نهم این جشنواره بلافاصله بعد از این برنامه شروع به کار خواهد کرد و از همه مدیران و اساتید و پژوهشگران می‌خواهیم برای تعالی هنر در حوزه آثار خود را ارسال کنند تا در عرصه هنر به جایگاه خوبی برسیم.
پایان پیام

true

true
false
true