×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
true
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه از ارائه یک‌هزار و 321 اثر هنری در جشنواره هشتم «هنر‌ آسمانی» خبر داد و گفت: کیفیت آثار نسبت به ادوار قبل بالاتر رفته و تنوع بسیار خوبی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه ظهر امروز در اختتامیه جشنواره «هنر آسمانی» که در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) قم برگزار شد، گفت: هدف از جشنواره هنر آسمانی شناسایی طلاب هنرمند و جریان‌سازی اجتماعی با آثار طلاب هنرمند است که در نهایت راه رشد این هنرمندان نیز فراهم شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۰ شروع و آثار هنری طلاب را فراخوان دادیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوعات این جشنواره در دو بخش تجسمی و نمایشی بود که می‌توان به عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امر به معروف و آسیب های اجتماعی و اعتیاد اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: موضوع ویژه این جشنواره نیز مسئله مسجد و جمعیت بود که در این موضوعات نیز آثار خوبی به دست ما رسید.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه به آثار ارسالی به این جشنواره اشاره و عنوان کرد: کل آثار ارسالی به دبیرخانه ۱۳۲۱ اثر و تعداد هنرمندان ۵۵۴ نفر هنرمند حوزوی که ۳۷۱ نفر آنها طلاب برادر و ۱۸۳ طلاب خواهر بودند.

وی به دو امتیاز خاص این جشنواره اشاره و اظهار کرد: امتیاز اول این جشنواره ارسال آثار با کیفیت است که به جهت وجود شرایط طلاب به این بلوغ در حوزه هنر رسیده اند، امتیاز دوم؛ تنوع آثار است که طلاب در همه رشته ها آثار خود را به این جشنواره ارسال کرده‌اند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه در پایان عنوان کرد: نظام جامع هنر حوزه در سال‌های گذشته ابلاغ شده و سعی در اصلاح آن داشته ‌ایم و همه مدیران ستادی و معاونین حوزوی در اجرای آن اهتمام دارند و جا دارد از تمام مدیران در سطح کشور و طلاب و اساتید کمک بخواهیم تا این امر که از مطالبات دائمی رهبر معظم انقلاب است، محقق شود.

وی در پایان افزود: دوره نهم این جشنواره بلافاصله بعد از این برنامه شروع به کار خواهد کرد و از همه مدیران و اساتید و پژوهشگران می‌خواهیم برای تعالی هنر در حوزه آثار خود را ارسال کنند تا در عرصه هنر به جایگاه خوبی برسیم.
پایان پیام

true

true
false
true