×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

وزیر تجارت و بازرگانی پاکستان به حرم حضرت فاطمه معصومه س مشرف شدفوت دلخراش موتورسوار بی‌کلاه در برخورد با کامیون در قماجرای ۱۵۰ پروژه شهری در منطقه یک قم با مشارکت مردم آفرین بر شماافزایش بهره‌وری موقوفات قم با رویکرد سرمایه‌گذاری پویا و درآمدزا رقابت‌های سامبو استان قم به مناسبت هفته وقف با شکوه برگزار شدکشف و ضبط ۲۳ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان قماحداث اردوگاه وقفی در منطقه فُردو استعدادهای هنری قم قابلیت درخشش در صحنه‌های جهانی را دارندمقامات محلی برای نامزد شدن باید سه ماه قبل از ثبت نام استئفا دهندواژگونی پژو ۲۰۶ در بلوار الغدیر قم ۷ مصدوم برجا گذاشتسه طرح عمرانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم افتتاح شدآغاز دریافت آثار چهارمین جشنواره استانی ره‌آورد سرزمین نور در قم بزرگراه امام علی(ع) پرحادثه‌ترین محور استان قم استرکاب زن مقاومت به قم رسیدجشنواره ورزشی «المپیکو» در قم برگزار شد آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا در قمتغییر مهم در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر بازدید از موزه فاطمی رایگان شد️استاندار قم :️ امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری باید تضمین شود
true
دبیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان، گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد قم، نشان «فهما» را دریافت کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام روحانی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان در نشست با اصحاب رسانه ارزیابی عملکرد فرهنگی و هنری مساجد ایران را در رویداد «فهما» خواند و از کسب نشان «فهما» توسط این ستاد خبر داد.

وی افزود: از آنجایی که کانون‌های مساجد استان طی دو سال متواری رتبه اول جشنواره را دریافت کردند، نشان «فهما» به ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد این استان اعطا شد.

حجت الاسلام روحانی با اشاره به برگزاری رویداد فهما ۱۴۰۰ در مشهد، گفت: محور‌های این جشنواره در قالب سه شبستان با عنوان فرهنگ، هنر و نوآوری داوری شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان از راهیابی سه هزار و ۵۰۰ کانون به مرحله پایانی این جشنواره خبر داد و افزود: ۲۹۵ کانون از استان قم به این مرحله راه یافتند.

حجت الاسلام روحانی افزود: در جشنواره فهما ۱۴۰۰ هفتاد کانون از سراسر کشور حائز رتبه شدند که از این میان ۱۴ کانون در استان قم فعال هستند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۶ هزار کانون در کشور سهم استان قم را ۴۲۹ کانون خواند و گفت: کار تشکیلاتی، آموزش و توانمندسازی از عوامل موفقیت کانون‌های مساجد استان است.

عملکرد کانون‌های مساجد در عناوینی مانند سرود، نمایش، قلم، کارآفرینی، فن آوری رسانه، همدلی، کتاب خوانی، دانش وآشنایی با قرآن و نهج البلاغه ارزیابی می‌شوند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همچنین از برگزاری دوره توانمندسازی اعضا کانون‌های مساجد با عنوان آفاق و اندیشه ۷ در مشهد مقدس خبرداد.

حجت الاسلام روحانی با اشاره به اعزام ۲۰۰ فعال فرهنگی استان به این دوره‌ها گفت: هفتمین دوره آموزشی آفاق و اندیشه از ۱۲ خرداد تا ۱۵ خرداد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به دستاورد‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان و جایگاه این ستاد در کشور تصریح کرد: متاسفانه اعتباری که به این ستاد پرداخته می‌شود «صفر» است.

کانون‌های تبیان، حضرت خدیجه و حضرت ابولفضل (ع) نمونه‌ای از کانون‌های مساجد استان قم هستند.
پایان پیام

true

true
false
true