×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کرد
با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش؛
true
یاد و خاطره ۱۱۰ شهید ارتشی قم گرامی داشته شد
یاد و خاطره ۱۱۰ شهید ارتشی استان قم در مراسمی با حضور خانواده معظم شهدا، گرامی داشته شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در مراسم گرامیداشت ۱۱۰ شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران، که در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد، امیر حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش زنده نگه داشته شدن یاد شهدا را به معنای متعهد بودن به آرمان و ارزش‌های انقلاب دانست.

وی با اشاره به دسیسه‌های شوم استکبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت قهرمان، گفت: دشمنان ایران اسلامی از همان روز‌های آغازین پیروزی انقلاب، با توسل به اختلافات قومی و مذهبی، ترور هزاران نفر از مردم و جنگ هشت ساله تحمیلی در تلاش بودند تا انقلاب را زمین گیر کنند، اما به برکت خون شهدا پوزه شان در تمام نبرد‌ها به خاک مالیده شد.

امیر سیاری گفت: انقلاب اسلامی در دوران جنگ تحمیلی با وجود پیوند دشمنان علیه ایران و حمایت‌های نظامی و لجستیک از رژیم بعث، پیروز میدان شد و نگذاشت اهداف دشمنان محقق شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش تهدید جدی امروز کشور را تلاش دشمنان در تسلط به افکار نسل جوان دانست و گفت: آن‌ها بعد از شکست در جنگ سخت و نا امیدی در آن جبهه، به دنبال پیروزی در جنگ نرم با شبیخون فرهنگی هستند.

امیر سیاری ایجاد گروهک‌های تروریستی داعش و افراطی را از آخرین برنامه‌های دشمنان برای شکست انقلاب اسلامی ایران برشمرد و گفت: یکی از علائم پیروزی انقلاب اسلامی این است که امروز اثری از صدام، داعش و پشتیبانان غرب و شرقی رژیم بعث نیست، اما انقلاب بالنده‌تر از گذشته به راه خود ادامه می‌دهد.

در این مراسم همچنین از سردیس سرلشکر شهید محمد فراشاهی و مجموعه ۵ جلدی کتاب ستاره گان آسمانی ویژه شهدای پدافند هوایی ارتش قم رونمایی شد.

امیر فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هم با بیان اینکه این مراسم اولین مرحله از یادواره ۵۶۵ شهید ارتشی استان قم بود، گفت: مرحله بعدی این یادواره ۲۶ خرداد برگزار می‌شود.

یادواره شهدای ارتشی قم که قرار است ۲۶ خرداد در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شود، ویژه ۱۱۰ خانواده معظم شهدای نیروی هوایی ارتش خواهد بود.
پایان پیام

true

true
false
true