×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
رئیس بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع) مطرح کرد:
true
تربیت 200 طلبه به عنوان مشاور در بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع)
رئیس بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع) گفت: این بنیاد طلبه برادر و خواهر را به عنوان مشاور خانواده تربیت کرده و بنیاد تلاش زیادی در خصوص مباحث تربیتی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری فردونیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد باقر شاهرودی عصر امروز در مراسم اختتامیه نخستین دوره مهارت‌های کاربردی تبلیغی مبلغین جهان اسلام و گام دوم انقلاب در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با اشاره به فعالیت‌های بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: این بنیاد از سال 1384 تحت اشراف آیت‌الله هاشمی شاهرودی تاسیس شد و اصل فعالیت‌های بنیاد نشر و ترویج مبانی و معارف اهل‌بیت(ع) است.

وی ادامه داد: بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع) 200 طلبه برادر و خواهر را به عنوان مشاور خانواده تربیت کرده است و این طلبه‌ها فعالیت خودشان را از حاشیه‌ روضه‌های بیت آیت‌الله هاشمی شاهرودی شروع کردند.

رئیس بنیاد فقه و معارف اهل‌بیت(ع) افزود: در این بنیاد تلاش زیادی در خصوص مباحث مشاوره و تربیتی صورت گرفت و بنیاد سال گذشته یک دوره برای چهار هزار نفر از مبلغین پیش از اربعین برگزار کرد، اربعین یک فرصت برای ما است.

هاشمی شاهرودی با اشاره به دوره مهارت‌های کاربردی تبلیغ مبلغین جهان اسلام اظهار کرد: حدود 800 نفر از طلاب خارجی در این دوره شرکت کردند و هدف دوره احیای سبک زندگی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند.

وی خاطرنشان کرد: باید برای 40 ساله دوم انقلاب برنامه راهبردی براساس مبانی قرآن و اهل‌بیت(ع) داشته باشیم، همچنین نباید در فعالیت‌های مذهبی از مسیر مرجعیت خارج بشویم که به مشکل خواهیم خورد.

true

true
false
true