×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم خبرداد؛
true
سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم از ساخت 15 مکان تفریحی و گردشگری در شهر توسط شهرداری قم خبر داد و گفت: در حال حاضر 15 مرکز گردشگری در شهر قم وجود داشته که باید مردم در جریان آن قرار بگیرند و امیدواریم بتوانیم این تعداد را نیز افزایش داده و شاهد رونق اقتصادی شهر باشیم.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛پیام جوادیان در دیدار با علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، توسعه امکان تفریحی را مهم خواند و اظهار داشت: بازخوردها در نمایشگاه ملی گردشگری نسبت به قم خیلی قابل‌توجه بوده و نشان دهند عدم آگاهی مردم است که باید چهره قم تغییر داده شود.

وی ایجاد امکان شاد و تفریحی را در قم موردتوجه قرار داد و افزود: ساخت تله سیژ، سورتمه ریلی، ساخت ۳ شهربازی، پل معلق و زیپ لاین که در حال ساخت آن هستیم، ساماندهی مجموعه دریاچه مصنوعی بوستان جوان، باغ پرندگان و بسیاری از بوستان‌های فرا منطقه‌ای و همچنین توسعه قابل‌توجه فضای سبز، توانسته چهره شهر را تا حدودی تغییر دهد.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم، شیوع بیماری کرونا را عاملی بر مغفول ماندن ظرفیت‌های قم و ناکام ماندن سرمایه‌گذاران دانست و گفت: شهرداری برای جذب سرمایه‌داران بسته‌های حمایتی متنوعی را تعریف کرده و به سرمایه‌گذاران فعال در شهر تعلق گرفت و بخشودگی‌هایی نیز بخش‌های مختلف دریافت کردند.

وی سیاست‌های شهرداری را استفاده زائران مذهبی شهر علاوه بر زیارت از سایر بسترهای تفریحی عنوان و ابراز کرد: باید با ارائه خدمات متنوع به زائران و مسافران، تولید ثروت برای شهر و شهروندان کرده و با افزایش ماندگاری مسافر کارکرد شهر قم را از چند ساعت زیارت تغییر دهیم.

جوادیان یکی از مشکلات شهر قم را عدم معرفی خوب ظرفیت‌ها دانست و تصریح کرد: هم شهرداری و هم مدیریت استان باید مانند مشهد، معرفی خوبی از اماکن برای زائران انجام داده و شهرداری برنامه‌های کاملی برای افزایش ماندگاری زائران تعریف کرده و امیدواریم بتوانیم گام مؤثری در این حوزه برداریم.

وی توسعه مراکز گردشگری در شهر قم را یکی از اولویت‌های شهرداری معرفی و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۵ مرکز گردشگری در شهر قم وجود داشته که باید مردم در جریان آن قرار بگیرند و امیدواریم بتوانیم این تعداد را نیز افزایش داده و شاهد رونق اقتصادی شهر باشیم.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم، ارتباط بین شهرداری و میراث فرهنگی و گردشگری را نقطه قوت توسعه اقتصادی و فرهنگی شهر برشمرد و گفت: شهر قم ظرفیت‌های زیادی داشته و همکاری بین این دو دستگاه می‌تواند فرصت‌های گردشگری زیادی در شهر ایجاد کند.

وی توجه به نورپردازی در شهر را یکی از نکات مهم در حوزه گردشگری مطرح کرد و یادآور شد: باید در حوزه نورپردازی شهر بسیار کار شود، باید در حوزه گردشگری کارهای ماندگار و بزرگ تعریف کرده و در نورپردازی نیز با این سیاست عمل کنیم.

جوادیان از نورپردازی بلوار پیامبر اعظم(ص) خبر داد و گفت: نورپردازی این بلوار برای نیمه شعبان با ۲۰۰ تیر برق برای ایجاد تونل نوری در دست اقدام بوده و تونل نوری دیگری نیز در باغ‌راه بهار اجراشده و باید زائران را در بخش میراثی نیز وارد کنیم.

وی عدم آگاهی مردم و حتی شهروندان را از ظرفیت‌های گردشگری شهر موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: متأسفانه حتی شهروندان قمی نیز از ظرفیت‌های گردشگری و میراثی شهر قم آگاهی نداشته و باید این اطلاع‌رسانی به‌صورت وسیع انجام شود.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم تعریف پکیج‌های تفریحی برای زائران را یکی دیگر از برنامه‌های شهرداری دانست و اظهار داشت: باید در ورودی‌های شهر کانترهای مستقرشده و پکیج‌های گردشگری شهر را برای زائران تشریح کند. به‌طور مثال یک زائر می‌تواند بعد از زیارت حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران با دیدن از خانه یزدان پناه و سایر مکان‌های گردشگری سپس بازدید از بازار و تیمچه، استفاده از فرصت گردشگری در کهک را در برنامه‌های سفر خود قرار دهد.

وی تعریف برنامه زیارتی میراثی و گردشگری برای زائران و گردشگران را لازم دانست و گفت: شهرداری آمادگی هرگونه همکاری با اداره میراث فرهنگی را داشته و برای گام در نخست نورپردازی بازار کهنه و تیمچه می‌تواند همکاری لازم را داشته باشد.
پایان پیام

true

true
false
true