×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اجرای طرح سامانه پایش آنلاین سفر (سپاس) دراستان قم مصرف آب خانوار با تجهیزات كاهنده تا ۳۰ درصد كاهش می‌یابدپیشرفت قابل توجه پروژه‌های نیروگاه‌های مقیاس کوچک در استان قممسکن ملی با انرژی خورشیدی، گام بلند قم به سوی آینده‌ای پایدار۲۷ زندانی در قم آزاد شدنداهدای 262 سری جهیزیه و کمک به ازدواج مددجویان قمآخرین وضعیت مصرف گاز طبیعی در استان قم بررسی شدپایان ارز رانتی؛ یارانه‌ای که از جیب واسطه‌ها به سفره مردم می‌رسد۱۰۱ کیلومتر شبکه‌ گاز طبیعی در استان قم اجرا شدزمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان قم کاهش یافتفاز سوم توسعه مجتمع صنعتی پارسیان پارت پاسارگاد اقتتاح شداستخدام در دهیاری های کشورنوسازی گسترده ناوگان اتوبوس‌رانی قمعوارض نوسازی خود را در سامانه «قمیار»پرداخت کنید۸ مگاوات برق خورشیدی به شبکه برق کشور متصل شدپیگیری جدی مسائل و مطالبات اصناف در استان قمکشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قمساختار مالی و نحوه مشارکت دولت و بخش خصوصی در تکمیل کمربندی شهید سلیمانی مشخص شدبهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی سازمان زندان‌ها در قم
با اعتباري بالغ بر 10 هزار ميليارد ريال انجام شد؛
true
بهره برداري و آغاز عمليات اجرايي 100 پروژه شهري در قم
آيين افتتاح بهره برداري و آغاز عمليات اجرايي 100 پروژه شهري قم طي مراسمي با حضور استاندار قم و با اعتباري بالغ بر 10 هزار ميليارد ريال برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سیدمحمدتقی شاهچراغی روز یکشنبه در آیین افتتاح، بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی 100 پروژه شهری با اعتباری بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال، طي سخناني اظهار كرد: خدمات شهرداری در شهر کاملا ملموس است و امید می رود این خدمات هر سال بیشتر شود.

استاندار قم با اشاره به فرارسیدن ایام دهه فجر و سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، افتتاح طرح هاي عمراني در استان قم را مورد توجه قرار داد و افزود: اميدواريم در سايه ي همراهي مسئولان بتوانيم زمينه ي توسعه ي خدمت رساني به شهروندان را فراهم كنيم.

وی اضافه کرد: با افزايش ارتباط بین شهرداری و استانداری برخی موانع گذشته برطرف شده و باید شاهد افزایش خدمات رسانی به شهروندان در دوره جدید باشیم.

شاهچراغي با بیان اینکه یکی از اهداف انتخاب معاون عمرانی استانداری قم ارتباط بیشتر بین مجموعه مدیریت استان و مجموعه مدیریت شهری بوده است، گفت: استانداری قم هیچ محدودیتی در همکاری و همراهی با شهرداری در خدمت به مردم ندارد.

شاهچراغی ادامه داد: بخش مهمی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به قم در حوزه مدیریت شهری است و برای اجرایی شدن آن ها باید ارتباط بین دستگاه هاي دولتي تقویت شود.

استاندار قم یادآور شد:مصوباتی که استان قم از دولت در سفر اخیر نهایی کرده از نظر ریالی ارزش بیشتری از کمک ها و تسهیلات مالی داشته است.

وی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای بهبود وضعیت محلات محروم قم، اضافه کرد: از شورای اسلامی شهر قم انتظار می رود در تصویب بودجه سال آینده شهرداری، نسبت به تحولات ملموس در محلات محروم برنامه ریزی دقیق تری داشته باشد.

شاهچراغی با اشاره به آمادگی استانداری قم برای پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: از ظرفیت اراضی 48 و 32 هکتاری شهرک پردیسان باید برای توسعه شهر قم استفاده بهینه ای شود.

وی اهمیت مباحث فرهنگی و اجتماعی قم را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: شهرداری در خط مقدم حوزه خدمت رسانی به شهروندان است و اگر شهرداری را از بعد فرهنگی و اجتماعی شهر حذف کنیم، بسياري از سياست هاي فرهنگي به سرانجام نمی رسند.
پایان پیام

true

true
false
true