×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

جشن بزرگ «محفل» میلاد حضرت معصومه (س) در قم برگزار می شودتداوم اختلافات شورای شهر قم درباره عملکرد شهرداری قمرشد ۶.۸ درصدی مصرف برق در قم؛ ورود به باشگاه هزار مگاواتی‌هاافتتاح نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قمبکارگیری پژوهشگران و نخبگان وظیفه در جهت حل بخشی از نیازهای دانشی سپاه در قبال کسر یا جایگزین خدمترشد ۲۲ رتبه ای دانشگاه صنعتی قم در آخرین رتبه بندی دانشگاه های کشوربیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت در حرم کریمه اهل بیت(س) اجرا می شود مراسم و محافل حرم حضرت فاطمه معصومه (س) در هفته پیش رو اعلام شدهمایش گرامیداشت آغاز هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج در حسینیه ثارالله سپاه استان برگزار شداستاندار قم :توسعه بدون توجه به نیروی انسانی بی‌معناستسرپرست معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی و سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری قم معرفی شدجمع آوری ماینرهای غیرمجاز از یک دامداری در قماعضای بدن جوان ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند اهدا شدسامانه‌های جدید ثبت تخلف در قم تا هفته آینده فعال می شوندیک محور پرتردد روستایی قم بهسازی شدقم باید به شهرعاری از زندانیان جرایم غیر عمد تبدیل شودآیین معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شدهفت هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها در حال ساخت استبرای ۱۸ هزار و ۴۵۸ نفردر استان قم شغل ایجاد شدبرگزاری سوگواره امام صادق(ع) در 25 بقعه متبرکه استان قم
آیت‌الله سعیدی:تبلیغات آموزه های دینی ضعیف است
true
امر به معروف و نی از منکر باید وظیفه ای همگانی شود
نماینده مردم قم در مجلس خبرگان رهبری گفت: ما در تبلیغات آموزه های دینی مانند امر به معروف و نهی از منکر ضعیف هستیم در حالی که این مساله وظیفه ای همگانی است و نباید به قرارگاه ۱۹ دی محدود شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت الله سیدمحمد سعیدی در نشست ستادی قرارگاه ۱۹ دی که با حضور استاندار قم و مسئولان کمیته‌های این قرارگاه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: نوع نگاه ما به کار‌هایی که انجام می‌دهیم مهم است و اگر نگاه ما در مسئله امر به معروف و نهی از منکر مانند نگاه یک طبیب باشد که می‌خواهد مخاطب خود را احیا کند تأثیر بیشتری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه بنابر آیات قرآن احیای یک نفر مانند این است که همه مردم را احیا کرده باشیم، گفت: یک طبیب متناسب با رفتار مریض با او برخورد نمی‌کند بلکه حتی اگر مریض پرخاش هم کند او به وظیفه احیا کردن مریض عمل می‌کند بنابراین کار ما در قرارگاه ۱۹ دی هم باید همینطور باشد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه ما در تبلیغات خود نسبت به کار‌هایی که می‌کنیم ضعیف هستیم، گفت: ما کار‌های زیادی انجام دادیم و باید متناسب با کاری که انجام دادیم هم تبلیغ کنیم، زیرا خود این تبلیغ علاوه بر گزارش دهی به مردم، امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان اینکه کار‌های ما باید متناسب با زمان باشد، گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید کار نو انجام دهیم، نیرو‌های خود را تجمیع و هماهنگ و با برنامه ریزی کار کنیم؛ حتی شیطان هم برای اینکه کارش به نتیجه برسد با برنامه‌ریزی و گام به گام جلو می‌رود و ماهم باید مقابل شیطان برنامه داشته باشیم.

سعیدی با بیان اینکه در امر و نهی نباید عصبانی شویم، زیرا در عصبانیت‌ها کار خراب می‌شود و دشمن به دنبال همین چیز‌ها است، گفت: ما باید از برخی افراد به خاطر لحن و روحیه‌ای که دارند درخواست کنیم که امر به معروف و نهی از منکر نکنند.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم با استانداران خوبی که نصب شده اند کار برای ما خوب شده است افزود: این فرصت و نعمت خدا را باید قدر بدانیم و شکر آن را به جا آوریم و بجا آوردن شکر این نعمت به استفاده درست و عمل به تکلیف است.

نماینده ولی فقیه در استان قم با تأکید بر اینکه دشمنان به دنبال این هستند که فرصت‌های پیش آمده را به تهدید تبدیل کنند و فشار را بالا ببرند تا این موقعیت را از دست دولت بگیرند، افزود: باید مدیران و مسئولان بدانند که در این دام نیفتند و مردم هم باید مراقب باشند که دشمن چه نقشه‌ای دارد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در مورد قم دو بحث را مطرح کردند که یکی بحث حفظ ظاهر شهر مقدس قم و دیگری انقلابی ماندن قم و حالا که ما می‌خواهیم کار خیر کنیم باید با توجه به این موارد مشکلات را ریشه‌ای حل کنیم.

سعیدی با بیان اینکه اگر جایی حرفی می‌زنیم باید با اطلاع حرف بزنیم، افزود: در تابلو‌های تبلیغاتی سطح شهر باید از جملات دینی و شرعی استفاده شود و همانطور که در ورزش به هر بهانه‌ای کالا‌هایی را تبلیغ می‌کنند ما هم در تمام تابلو‌های تبلیغاتی شرط کنیم که باید از یک حدیث و یا حکم شرعی و یا سخن بزرگان دینی که مرتبط باشد استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه خداوند مردم را صاحب اختیار قرار داده است، گفت: در برنامه‌هایی که انجام می‌دهید اگر برخی عمل نمی‌کنند ناامید نشوید، زیرا ما بیش از انبیاء و اولیاء خدا وظیفه نداریم، ولی فرق ما با بسیاری از آن‌ها این است که ما حکومت در اختیار داریم و باید از این امکان به خوبی استفاده کنیم.

امام جمعه قم با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی باید وظیفه خود را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند، گفت: پیگیری کار‌ها خیلی مهم است و در این پیگیری‌ها هم باید از کار‌های انجام شده تشکر شود و هم کار‌های انجام نشده اعلام و تذکر داده شود.

پایان پیام

true

true
false
true