×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

چهار اردوگاه دانش‌آموزی و ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری قم تا سال آینده تکمیل می‌شودنمایشگاه استانی «اسوه» در قم افتتاح شدایده‌های دانشجویی مسیر نوآوری در مدیریت شهری را متحول می کندمدارس استان قم در روز دوشنبه 17 آذر غیر حضوری شدنخبگان قرآنی و معارفی در این دوره از رقابت‌ها خوش درخشیدندرونمایی از گاهنامه «رشدستان» مدرسه ملی نخبگان تلاوت در قم منشور قرآن کریم بر اساس دیدگاه شیعیان اهل بیت(ع) رونمایی شد پیروزی جبهه مقاومت تجلی پیش‌بینی‌های قرآنی است نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن بین المللی شودبرگزیدگان چهل و هشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن معرفی شدند همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شد
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور:
true
نرم افزار اندرویدی جامع قرآن به ۳۲ زبان در قم رونمایی شد
نخستین نرم افزار اندرویدی جامع قرآن کریم به ۳۲ زبان زنده دنیا، روز دوشنبه طی آیینی در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم رونمایی شد و در اختیار قاریان و پژوهشگران کلام‌الله مجید قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل از باشگاه خبرنگاران قم؛حجت‌الاسلام اکبر راشدی نیا گفت: تاکنون یک نرم‌افزار قرآنی که پژوهشگران با استفاده از سیستم عامل اندروید پژوهش خود را انجام دهند، وجود نداشت.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با اشاره به تهیه نخستین نرم افزار اندرویدی جامع قرآنی گفت: این نرم افزار علاوه بر پژوهشگران برای همه کسانی که قرآن را تلاوت می‌کنند، نیز قابل استفاده است.

حجت‌الاسلام اکبر راشدی نیا  با بیان اینکه نرم افزار مذکور قابلیت نمایش متن قرآن کریم با رسم‌الخط غیر ایرانی عثمان طه و همچنین رسم‌الخط رایج و مورد علاقه ایرانیان را دارد گفت: این نرم افزار این امکان را دارد که ذیل هر آیه قرآن، ترجمه آن را نیز نشان دهد.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با بیان اینکه پخش قرائت قرآن قاریان مشهور جهان اسلام و ایران از ویژگی‌های این نرم افزار جامع است گفت: ۱۲۲ عنوان ترجمه قرآن به زبان فارسی و ۳۱ زبان زنده دنیا از محتوای این نرم افزار می‌باشد.

حجت الاسلام راشدی نیا گفت: ۱۱ ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، همچنین ۶ ترجمه آلمانی، پنج ترجمه فرانسوی و پنج ترجمه نیز به زبان‌های مختلف مانند روسی، ترکی آذری، ترکی استانبولی و اردو در این نرم افزار قرار دارد.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: در این نرم افزار تقریبا تمام تفاسیر قرآن شیعه و سنی از قرن‌های اول ظهور اسلام تا قرن اخیر قرار داده شده است.

حجت الاسلام راشدی نیا گفت: وجود ۴۵ تفسیر فارسی، ۲۱۱ تفسیر عربی و چهار تفسیر انگلیسی در مجموع ۲۶۰ عنوان تفسیر در بیش از هزار و ۶۰۰ جلد نیز از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن اندرویدی به شمار می‌آید.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: برای تولید این نرم افزار همه اسامی موجود در قرآن که در خود قرآن یا شان نزول آیه‌ها آمده استخراج شده، و مثلا اگر نام حضرت فاطمه زهرا (س) جستجو شود، تمامی آیه‌ها و یا سوره‌های مربوطه در دسترس قرار می‌گیرد.

پایان پیام

true

true
false
true