×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

جمع آوری ماینرهای غیرمجاز از یک دامداری در قماعضای بدن جوان ۴۵ ساله قمی به بیماران نیازمند اهدا شدسامانه‌های جدید ثبت تخلف در قم تا هفته آینده فعال می شوندیک محور پرتردد روستایی قم بهسازی شدقم باید به شهرعاری از زندانیان جرایم غیر عمد تبدیل شودآیین معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شدهفت هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها در حال ساخت استبرای ۱۸ هزار و ۴۵۸ نفردر استان قم شغل ایجاد شدبرگزاری سوگواره امام صادق(ع) در 25 بقعه متبرکه استان قمشما را به وحدت رویه و رعایت و التزام به ارزشها و معیارهای امام خامنه ای توصیه می کنیمبرگزاری اردوی رسم رزمندگی برای ۶۵۰۰ دانش‌آموز قمیمدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معرفی شدپیشرفت در حوزه های مختلف، دشمن را پای میز مذاکره کشاند1600تخت بیمارستانی جدید به مراکز درمانی قم افزوده می شودتجلیل از برگزیدگان رویداد رسانه ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» در قمدستگيري سوداگر مرگ با 11 کيلو حشيش در قمتوقيف 4 دستگاه خودرو حامل پوشاک و البسه قاچاق در قمکشف 470 تن ذرت قاچاق در قم«مجید متین‌فر» سرپرست شهرداری قم شدالگوی جدید مصرف آب خانگی در قم ابلاغ شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم :
true
قم در حال نزدیک شدن به پیک جدید کرونا است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به افزایش تعداد بستری‌های کرونایی از 90 بیمار به 130 بیمار گفت: با قاطعیت می‌توانم بگویم در حال نزدیک شدن به پیک جدید کرونا هستیم.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سیامک محبی امروز در نشست استانی ستاد مقابله با کرونا که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: روزانه آمار مناطقی که از وضعیت آبی به وضعیت زرد تغییر می‌کند افزایش می‌یابد و این موضوع جای نگرانی دارد.

وی افزود: اگر شیوه‌نامه‌ها توسط مردم رعایت نشود وضعیت استان از رنگ آبی به زرد و حتی به نارنجی تغییر می‌کند و بنده دعا می‌کنم که وضعیت استان قرمز نشود؛ از همه افراد و نهادها تقاضا می‌کنیم شیوه‌نامه‌ها را بسیار بیشتر رعایت کنند چراکه سرعت همه گیری امیکرون و دیگر سویه‌های کرونا می‌تواند وضعیت بدی را برای استان رقم بزند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: روز 26 دی 330 واحد صنفی برای رعایت نکردن شیوه‌نامه اخطار گرفتند و هشت واحد صنفی در این روز پلمب شده است؛ آمار همه‌گیری روزانه بالا می‌رود آمار بستری‌ها از 90 مورد به 130 مورد افزایش یافته است و با قاطعیت می‌توانم بگویم در حال نزدیک شدن به پیک جدید کرونا در استان قم هستیم.

محبی اظهار کرد: از بسیج و هلال احمر تقاضا می‌کنم بازدیدهای طرح شهید سلیمانی را افزایش دهند، در حال حاضر نیاز به این داریم تا واحد‌هایی که شیوه‌نامه‌ها را رعایت نمی‌کنند را شناسایی کنیم تا از انتشار ویروس پیشگیری شود، اگر در این وضعیت بازدیدها افزایش پیدا نکند وقتی استان قم به رنگ قرمز تغییر وضعیت داد دیگر این بازدیدها کارساز نیست.

وی گفت: پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون در استان قم بسیار کم است، ما در حال حاضر هشت پایگاه واکسیناسیون داریم که 41 تیم در این واحدها مشغول به فعالیت هستند اما نمی‌توانند نیاز استان را تامین کنند.

پایان پیام

true

true
false
true