×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
مدیر کل غله قم:رنگ تیره نان نشانه کیفیت پایین آن نیست
true
آغاز عرضه نان با 93 درصد سبوس در استان قم
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: طرح عرضه نان کامل که آرد آن دارای ۹۳ درصد سبوس است با همکاری اتحادیه نانوایان، فرمانداری و مجموعه‌های ذی ربط در پنج واحد نانوایی در استان قم آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سعید محمدی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم با جدیت به دنبال آن است که درصد سبوس در آرد نان مصرفی مردم استان بالا رود، چرا که سبوس نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت افراد دارد و نیاز است که مصرف نان کامل با درصد سبوس بالا در میان مردم ترویج شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در این رابطه نیازمند همکاری رسانه‌ها برای آگاهی بخشی به مردم پیرامون مزایای استفاده از نان کامل هستیم تا تقاضا برای این نوع نان افزایش یابد؛ باید این نکته برای مردم تبیین شود که رنگ تیره نان نشان از کیفیت پایین آن نیست بلکه به معنای داشتن سبوس بیشتر در نان و کیفیت بالاتر آن است.

وی گفت: با افزایش تقاضای مردم برای استفاده از نان‌کامل، نانوایان استان از طرح ارائه این نوع نان استقبال بیشتری می‌کنند و به همین ترتیب تعداد واحد‌های نانوایی که نان کامل با سبوس ۹۳ درصد عرضه می‌کند، بیشتر می‌شود و این مساله نقش مهمی در سلامت شهروندان دارد چرا که غذای اصلی مردم نان است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به این که برنامه ما هدایت اکثر نانوایی‌های استان به سمت عرضه نان کامل است، گفت: در حال حاضر ۸۸۸ واحد نانوایی، شامل ۵۸۰ مورد یارانه‌ای یک و ۳۰۸ مورد یارانه‌ای دو در سطح استان قم فعال است که تفاوت این دو در قیمت آرد یارانه‌ای است که از طرف دولت دریافت می‌کنند.

محمدی همچنین با بیان این که هم‌اکنون پنج واحد صنعتی به صورت تخصصی در زمینه تولید آرد در قم فعال است، گفت: این استان از فناوری بالایی در تولید آرد با کیفیت برخوردار بوده و توانایی رقابت در سطح ملی را دارد که از این ظرفیت برای عرضه آرد مورد نیاز برای تهیه نان مردم استان به خوبی استفاده می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به این که تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز سفره مردم استان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی به صورت شبانه‌روزی دنبال می‌شود،گفت: با تلاش‌های صورت گرفته حجم ذخیره سازی گندم و کالا‌هایی همچون برنج وارداتی و شکر درقم برای مصرف مردم در حد مطلوبی است.
پایان پیام

true

true
false
true