×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

حضور دو جودوکار قمی در ترکیب تیم ملی دو جودوکار قمیگازرسانی به ۲۳۶ واحد صنعتی قم در سال ۱۴۰۳باند سارقان ۸۰ میلیاردی اموال هتل در قم متلاشی شدسازش در دو پرونده مالی به میزان ۱۸۵ میلیارد ریال در قمبرگزیدگان رویدادهای «سرباز مقاومت» و «میثاق» تجلیل شدندفاز نخست پروژه ساماندهی اطراف حرم حضرت موسی مبرقع (ع) افتتاح شدتشکیل بیش از 75 هزار پرونده برای بیماران مزمن درمراکز درمانی تامین اجتماعی قم آزادی ۶۰ زندانی در قم برنامه حریم آستان در قالب اردوهای یکروزه افزایش انس و الفت نوجوانان با امامزادگان انجام می گیردسامانه گزارش وضعیت لحظه‌ای پارکینگ‌های قم راه اندازی شدبرای ما قابل قبول نیست که دانش‌آموزی بخاطر فقر ترک تحصیل کندرونمایی از سامانه جامع اطلاعات اقتصادی قم و کتاب کارآفرینان برتر صنعت چاپطرح قاضی در مدرسه با موضوع «کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی»یک فوتی در برخورد تریلی و پژو درمحور سلفچگان به قمافتتاح واحد دندانپزشکی پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قمتشکیل شورای تخصصی سینما در قمآرامش به صحن شورای شهر قم برگشتسه نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدندرشد ۸ درصدی مصرف برق در استان قمساخت مسجد توسط خواهر و برادر خیر قمی
مدیر کل غله قم:رنگ تیره نان نشانه کیفیت پایین آن نیست
true
آغاز عرضه نان با 93 درصد سبوس در استان قم
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: طرح عرضه نان کامل که آرد آن دارای ۹۳ درصد سبوس است با همکاری اتحادیه نانوایان، فرمانداری و مجموعه‌های ذی ربط در پنج واحد نانوایی در استان قم آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سعید محمدی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم با جدیت به دنبال آن است که درصد سبوس در آرد نان مصرفی مردم استان بالا رود، چرا که سبوس نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت افراد دارد و نیاز است که مصرف نان کامل با درصد سبوس بالا در میان مردم ترویج شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در این رابطه نیازمند همکاری رسانه‌ها برای آگاهی بخشی به مردم پیرامون مزایای استفاده از نان کامل هستیم تا تقاضا برای این نوع نان افزایش یابد؛ باید این نکته برای مردم تبیین شود که رنگ تیره نان نشان از کیفیت پایین آن نیست بلکه به معنای داشتن سبوس بیشتر در نان و کیفیت بالاتر آن است.

وی گفت: با افزایش تقاضای مردم برای استفاده از نان‌کامل، نانوایان استان از طرح ارائه این نوع نان استقبال بیشتری می‌کنند و به همین ترتیب تعداد واحد‌های نانوایی که نان کامل با سبوس ۹۳ درصد عرضه می‌کند، بیشتر می‌شود و این مساله نقش مهمی در سلامت شهروندان دارد چرا که غذای اصلی مردم نان است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به این که برنامه ما هدایت اکثر نانوایی‌های استان به سمت عرضه نان کامل است، گفت: در حال حاضر ۸۸۸ واحد نانوایی، شامل ۵۸۰ مورد یارانه‌ای یک و ۳۰۸ مورد یارانه‌ای دو در سطح استان قم فعال است که تفاوت این دو در قیمت آرد یارانه‌ای است که از طرف دولت دریافت می‌کنند.

محمدی همچنین با بیان این که هم‌اکنون پنج واحد صنعتی به صورت تخصصی در زمینه تولید آرد در قم فعال است، گفت: این استان از فناوری بالایی در تولید آرد با کیفیت برخوردار بوده و توانایی رقابت در سطح ملی را دارد که از این ظرفیت برای عرضه آرد مورد نیاز برای تهیه نان مردم استان به خوبی استفاده می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به این که تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز سفره مردم استان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی به صورت شبانه‌روزی دنبال می‌شود،گفت: با تلاش‌های صورت گرفته حجم ذخیره سازی گندم و کالا‌هایی همچون برنج وارداتی و شکر درقم برای مصرف مردم در حد مطلوبی است.
پایان پیام

true

true
false
true