×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مصرف گاز در استان قم نسبت به روز گذشته ۸ درصدافزایش یافت۱۳ زندانی جرائم غیرعمد در قم به آغوش خانواده‌های خود بازگشتندمدیریت مصرف انرژی شرط پایداری خدمات در زمستان استمراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم برگزار شدشتاب‌ گیری توسعه نیروگاه‌ های خورشیدی در استان قممدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از دو بانوی بازنشسته صنعت برق تجلیل کرد کنتور‌های آب را عایق بندی کنیدمردانی که روشنایی خانه‌ها مدیون تلاش و همت آنهاستهشدار هواشناسی قم نسبت به وزش باد شدید و افت محسوس دما در قمنخستین دوره مسابقات ساخت پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد کشف و ضبط ۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در ۲ مرکز تجاری سطح استان قمحمایت قاطع دادستان قم از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استاننخستین دستگاه پت اسکن استان قم راه اندازی می شودمراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در مدرسه فیضیه برگزار شدبررسی آمادگی راه‌های مواصلاتی قم در شرایط بحرانی10رام قطار فوق‌العاده حومه‌ای به مسیر تهران–قم–جمکران اختصاص یافتاعطای وام اشتغال‌زایی و گردشگری در استان قمقمی‌ها در پویش "یلدای مهربانی" بیش از ۵.۵ میلیارد مشارکت کردنداستان قم فردا چهارشنبه تعطیل اعلام شدتمامی واحدهای قضایی استان و سازمان‌های تابعه فردا تعطیل است
true
رئيس هيات نظارت پنجمین دوره انتخابات اعضای هیات مدیره و بازرس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان در خصوص اين انتخابات گفت: این انتخابات در ساعت 8 صبح روز جمعه 24 دی ماه با رقابت ١٤ داوطلب برای عضویت در هیات مدیره و دو نفر براي انتخاب بازرس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان قم برگزار شد و با یک ساعت تمدید در ساعت 17 به پایان رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛صبوري مدیر کل راه و شهرسازی استان قم با اعلام این خبر گفت: با برگزاری پنجمین دوره انتخابات اعضای هیات مدیره و بازرس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان  که به صورت تمام الکترونیک برگزار شد، شاهد ثبت ١١٦رای و مشارکت ٣٢ درصدی اعضا بودیم که این دوره از انتخابات، داراي بیشترین مشارکت نسبت به دوره های پیشین انتخابات این سازمان در استان بوده است.

صبوري خاطر نشان کرد: در سازمان نظام کاردانی ساختمان استان قم تعداد ٣٥٦ نفر کاردان دارای عضویت معتبر (اعم از داراي پروانه اشتغال بكار و بدون پروانه) هستند و طبق شیوه نامه برگزاری انتخابات در این دوره، تعداد 7 نفر به عنوان عضو اصلی و ٥ نفر عضو علی البدل (عمران ،معماري،نقشه برداري،برق و مكانيك)هیات مدیره و همچنین 1 نفر بعنوان بازرس و 1 نفر نیز به عنوان علی البدل بازرس انتخاب شدند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در پایان خاطر نشان ساخت: در دو رشته ترافيك و شهرسازي به دليل به حد نصاب نرسیدن اعضاء در رشته هاي ياد شده، نماينده اي در هيات مديره معرفی نشد و برای تكميل سقف ٧ نفره هيات مديره نفرات جايگزين از گروه مرتبط و داراي بالاترين اراء در گروه انتخاب شدند.

گفتنی است منتخبين پس از تاييد دستگاه نظارت بر انتخابات كشور مستقر در محل وزارت متبوع و متعاقبا صدور اعتبارنامه ها به مدت سه سال بعنوان هيات مديره و بازرس سازمان استان انجام وظيفه خواهند نمود.
پایان پیام

true

true
false
true