×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
روسای شوراهای علمی گروه های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی منصوب شدند
دکتر عطاء الله رفیعی آتانی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در احکامی جداگانه روسای شوراهای علمی گروه های "فرهنگی و اجتماعی"، "مطالعات بنیادین حکمرانی"، "اقتصاد" و "مطالعات سیاسی" و "حقوق" این مرکز را منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجج اسلام آقایان؛ استاد حمید پارسانیا به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی،  دکتر نجف لک زایی به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه مطالعات بنیادین حکمرانی، استاد سید حسین میرمعزی به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه اقتصاد، دکتر سید سجاد ایزدهی به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست مطالعات سیاسی و دکتر محمود حکمت نیا به عنوان رئیس شورای علمی گروه حقوق مرکز تحقیقات اسلامی مجلس منصوب شدند.

لازم به ذکر است: اساتید حوزوی فوق در زمره شخصیت های برجسته علمی هستند که سال ها در مسئولیت های مختلف مهم علمی و معرفتی ایفای نقش نمودند.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس همچنین در حکمی دکتر سید موسی پورموسوی را به عنوان مشاور خود در تعامل با نهادهای نظام منصوب کرد.

حجت الاسلام والمسلمین استاد حمید پارسانیا علاوه بر سابقه سالها تدریس، پژوهش و تحقیق، عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمود حکمت نیا نیز از اساتید ممتاز حقوق و معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری و دبیر کنوانسیون بین المللی مبارزه با فساد(کنوانسیون مریدا) می باشند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی نیز استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) و به عنوان معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فعالیت دارند.

حجت الاسلام والمسلمین استاد سید حسین میرمعزی از اساتید برجسته اقتصاد اسلامی در حوزه علمیه قم است که در حال حاضر علاوه بر عضویت هیات علمی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی حوزه های علمیه هستند و پیش تر به عنوان معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه فعالیت داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید سجاد ایزدهی استاد تمام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم و رئیس پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی هستند.

در احکام مسئولان گروه های علمی آمده است: انتظار این است که  با استفاده از تمامی ظرفیت های علمی  حوزه های علمیه و نهادهای علمی و دینی، با تشکیل و مدیریت شورای علمی با عضویت صاحب نظران حوزوی و نیز هدایت علمی مربوطه، زمینه انجام پژوهش های مورد نیاز مجلس شورای اسلامی با عنایت به ماموریت های مرکز را فراهم آورید.

"تدوین اصول راهنما و سیاست های علمی گروه ناظر بر سیاست ها و برنامه های کلان مجلس در حیطه ماموریت های مرکز تحقیقات اسلامی"، "تهیه نظام مسائل و تعیین اولویت های پژوهشی متناسب با ماموریت های مجلس"، "شناسایی، جذب، ساماندهی و به کارگیری نخبگان و پژوهشگران مرتبط حوزوی به منظور پژوهش و مساعدت علمی اجرایی نظام قانونگذاری کشور" از جمله انتظارات رئیس مرکز از روسای شورای علمی گروه ها در این احکام عنوان شده است.

"تعامل نظام مند با حوزه های علمیه، مرکز پژوهش های مجلس و کمیسیون های مجلس جهت شناسایی و استفاده از ظرفیت ها و پیشبرد امور"، "ارائه نظرات کارشناسی و تخصصی مبتنی بر مبانی اسلامی و اصول و فنون قانونگذاری"، "برنامه ریزی جهت ارتباط موثر و حضور در جلسات مهم و راهبردی در حوزه علمیه و نهادهای علمی و دینی، مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون های تخصصی و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس"، برنامه ریزی ، هدایت و نظارت راهبردی بر فعالیت ها و اقدامات گروه علمی در چارچوب وظایف و تشکیل مستمر جلسات شورای علمی گروه " از دیگر  انتظارات مطرح شده در این احکام می باشد.

دکتر سید موسی پور موسوی، دارای دکترای جغرافیای شهری و عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین(ع) تهران است که با حکم ریاست مجلس شورای اسلامی نیز عضو شورای پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی است.

همچنین در حکم دکتر پورموسوی مشاور رئیس مرکز در تعامل با نهادهای نظام آمده است: ارائه مشاوره در قلمرو نیازهای نظام به ویژه مجلس و اولویت های کاری و نیازسنجی ها، تسهیل جهت ارتباط کارشناسان مرکز تحقیقات با کمیسیون ها، فراکسیون ها و نمایندگان مجلس در پشبرد امور مرکز، ایجاد تعامل با مجموعه همکاران مرکز تحقیقات اسلامی در قم و پیگیری مسائل کلان قم در تهران، رصد مستمر و شناسایی مسائل و مشکلات مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و ارائه راهکار بهبود وضعیت و ایجاد زمینه ارتباط و تعامل با کلیه نهادهای حاکمیتی و ... از جمله انتظارات رئیس مرکز از ایشان می باشد

پایان پیام

true

true
false
true