×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اجرای طرح تعریض قوس محور دستجرد – تفرش در محدوده روستای فوجرد ۴۹۶ پرونده قضایی در قم به صلح و سازش ختم شدآغاز نظارت عالیه توانیر بر حوزه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان قم ۲۱۰ زوج جوان در حرم کریمه اهلبیت زندگی مشترک خود را آغاز کردنداسناد راهبردی مدیریت بحران استان قم رونمایی شدبرش شهرستانی اسناد راهبردی مدیریت بحران قم تهیه و ابلاغ شودتوسعه استان قم با واحدهای اقتصادی بزرگ ممکن می‌شودکتائب سیدالشهدا آماده ورود جدی در حمایت از نیجریه استهمسر اسیر ۱۰۰۰ روزه در جمکران تقدیر شدپروژه احداث فضای شهری ریل راه‌آهن قم اجرا می شودجشن همیاران ترافیک با عنوان «شهردار شو» در قم برگزار شد ۵ بانوی زندانی همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا س در قم آزاد شدندنیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در شهرداری منطقه شش قم راه‌اندازی شدنیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید احداث دو نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در قم تکذیب یک خبرسازی دروغ در مورد تعطیلی یک‌هفته‌ای مدارس در استان قمآئین «مهربانو» در قم در قم برگزار شدبزرگ‌ترین تصفیه‌خانه مجتمع‌های خدماتی و گردشگری کشور در قم افتتاح شدآیین کلنگ‌زنی کلانتری 23 پاسداران فرماندهی انتظامی شهرستان قمآئین خطبه‌خوانی ویژه بانوان در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برگزار شد
به همت خانه هلال نهضت سوادآموزی استان قم صورت گرفت:
true
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: تمرین پناهگیری و خروج اضطراری ایمن در زلزله با شعار «ایران آماده» به همت خانه هلال نهضت سوادآموزی استان اجرا شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمدرضا بهرامی بیان کرد: دومین تمرین سراسری خانه‌های هلال با محوریت تمرین پناهگیری و خروج اضطراری در زلزله به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی براساس دستورالعمل اجرایی سراسری خانه‌های هلال با شعار «ایران آماده» در خانه هلال نهضت سوادآموزی استان قم اجرا شد.

وی افزود: این تمرین با هدف ارتقاء پاسخگویی و واکنش در برابر حوادث و بحران‌ها به کمک ظرفیت‌سازی و توانمند بودن جوامع محلی به ویژه در مناطق خانه‌های هلال و آماده‌سازی خانه‌های هلال برای واکنش اضطراری در برابر بحران‌ها و آگاه‌سازی و توانمندسازی جوامع محلی و روستایی اجرا شد.

اجرای طرح سوادآموزی ویژه‌ی خانواده‌های اعضای هلال احمر

به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی، مدیرعامل و جمعی از مسئولین جمعیت هلال احمر استان قم با حجت‌الاسلام قاسمی‌نیا معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان دیدار و گفتگو کردند.

محمدرضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در ابتدای این دیدار اظهار کرد: امیدوارم با همت، تلاش و پشتکار و دلسوزی مسئولین نهضت سوادآموزی شاهد ریشه‌کنی بی‌سواد در استان باشیم.

بهرامی افزود: هلال احمر آمادگی دارد آموزش‌های امدادی مقدماتی، تکمیلی و تخصصی را به مربیان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی ارائه کند که با گذراندن کامل دوره‌های امدادی به عنوان مربی با هلال احمر همکاری داشته باشند و از ظرفیت‌های آنها در پیشبرد اهداف این جمعیت استفاده کنیم.

در ادامه حجت‌الاسلام محمدرضا قاسمی‌نیا معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم بر همکاری متقابل با هلال احمر تاکید کرد و گفت: از آنجا نهضت سوادآموزی به طور مستقیم و غیرمستقیم با اقشار مختلف مردم در ارتباط بوده و افرادی هستند که مولد، فعال، اثرپذیر و اثرگذار در خانواده و جامعه هستند و دوره‌های عمومی و همگانی هلال احمر را به آنها اطلاع‌رسانی خواهیم کرد تا بتوانند از این دوره‌ها بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام قاسمی‌نیا افزود: آمادگی داریم تا طرح سوادآموزی خانواده‌های جوانان، امدادگران و داوطلبان را با شناسایی افراد کم‌سواد و بیسواد اجرا کنیم.

پایان پیام

true

true
false
true