×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
اختصاص ۵۰۰ میلیارد اعتبار برای صندوق هنر و 80 میلیار تومان برای قم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کمک‌های بلاعوض صندوق اعتباری هنر به اصحاب هنر و رسانه تصریح کرد: دولت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای صندوق هنر ، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مصلای پردیسان قم ، ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین زمین فرهنگ و هنر ،‌ پنج میلیارد تومان برای تالار مرکزی شهر قم و ۱۵ میلیارد تومان نیز برای کتابخانه مرکزی قم اختصاص داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکترمحمدمهدی اسماعیلی عصر پنجشنبه در جمع مدیران مطبوعات و رسانه‌های قم درسالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان افزود:‌ درحال حاضر شش هزار و ۵۰۰ نفر از اصحاب رسانه در این صندوق عضویت دارند.

وی درادامه با اشاره به روند نزولی استقبال و مراجعه مردم به مطبوعات گفت:‌در پیمایشی که انجام شده، میزان مراجعه به روزنامه‌ها متاسفانه به دو دهم درصد رسیده که البته برخی این روزنامه‌ها پایگاه مجازی هم دارند اما آمار این عدد را می‌گوید.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۳ هزار و ۵۰۰ مجوز در حوزه نشریات صادر کردیم و بیش از ۴۰ خبرگزاری در کشور داریم. در روزنامه‌ها نیز عدد ما خیلی بالا است و مشابه این وضعیت در کشورهای دیگر وجود ندارد.

وی با اشاره به ضرورت ادامه فعالیت مراکز فرهنگی با افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسات اخیر همواره مخالف تعطیلی مجدد سینماها و سایر مراکز فرهنگی بوده‌است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رغبت مردم به مراکز فرهنگی بعد از حدود دو سال تعطیلی، عنوان کرد: طی ماه جاری سینماهای کشور ۳ میلیون مخاطب جذب کرده‌اند.

وی با اشاره به برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای خودکفایی در تامین کاغذ، اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده تا سال ۱۴۰۲ برنامه خودکفایی کاغذ نهایی خواهد شد و نیاز مورد نیاز مطبوعات نیز تامین  می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه با توجه به جایگاه قم رسانه‌های این استان باید دارای ویژگی‌های خاصی باشند، اظهار داشت: از ابتدای آغاز دولت سیزدهم تلاش شده تا تصمیماتی در حوزه رسانه گرفته شود که کمترین ضرری به خبرنگاران و اهالی فرهنگ وارد نشود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: مبنای عمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کشور قواعد و مقررات است و از هیچ تصمیمی بر مبنای سلایق شخصی و استانی و محلی گرفته نمی‌شود.

اختصاص 80 میلیار تومان اعتبار برای قم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: قم کانون اصلی انقلاب است و باید اقدام لازم برای برگزاری مراسم گرامیداشت صدمین سال بزرگداشت احیای حوزه علمیه قم،‌ صورت گیرد.

محمد مهدی اسماعیلی پنجشنبه شب نیز در جلسه شورای اداری استان قم به ریاست آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور،‌ بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در همین رابطه تفاهم نامه‌هایی با مرکز مدیریت حوزه‌های علیمه و سایر موسسات فرهنگی استان منعقد خواهد کرد.

وی افزود: تکیه‌گاه دولت انقلابی،‌ حوزه‌های علمیه برآمده از جریانات انقلابی در قم است و این استان جایگاه ویژه‌ای در حوزه مسائل فرهنگی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز در جمع مردم شهر قنوات این استان حضور پیدا کردم،‌ مهمترین خواسته مردم منطقه آن تبدیل شدن به شهرستان بود که استعدادهایش را دارد و این مساله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

اسماعیلی بیان داشت: همچنین در منطقه پردیسان حضور پیدا کردم و از نزدیک با مردم ساکن در آن گفت و گو کردم، این منطقه مشکلاتی دارد که عمده آن در تفاهم نامه میان وزارت راه و شهرسازی و شهرداری قابل حل شدن است.

وی افزود: امروز ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مصلای پردیسان اختصاص یافت، ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیز در راستای تامین زمین برای عرصه فرهنگ و هنر درنظر گرفته شد،‌ پنج میلیارد تومان به تالار مرکزی شهر قم اختصاص یافت و ۱۵ میلیارد تومان نیز برای کتابخانه مرکزی قم درنظر گرفته شد، همچنین اعتباراتی برای مجتمع امام خمینی(ره)‌ قم لحاظ شد.

وی با اشاره به دیدارهای روز جاری با اهالی فرهنگ و هنر استان ادامه داد: قرار شد از محل زمین‌هایی که در منطقه پردیسان در اختیار اداره کل ارشاد قم است به‌منظور ساخت مسکن برای فعالان عرصه فرهنگ و هنر استان استفاده شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در قم مساله تامین کاغذ بسیار مهم است و مراجع بر این موضوع تاکید دارند چرا که قم شهر فرهنگی است و در این زمینه انجام اقدام‌های لازم در دستور کار است.

وزیر ارشاد که هیات دولت را در این سفر همراهی می کند تاکنون برنامه های مختلفی از جمله بازدید از کتابخانه مرکزی، کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، شهر قنوات و چاپخانه قرآن کریم داشته است. 

پایان پیام

true

true
false
true