×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

یک فوتی در برخورد تریلی و پژو درمحور سلفچگان به قمافتتاح واحد دندانپزشکی پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قمتشکیل شورای تخصصی سینما در قمآرامش به صحن شورای شهر قم برگشتسه نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدندرشد ۸ درصدی مصرف برق در استان قمساخت مسجد توسط خواهر و برادر خیر قمی گام بلند اتاق بازرگانی قم برای رشد تولید و جذب سرمایه خارجینمایشگاه خوشنویسی "معصومه معصومان" در قم بر پا شدکاهش ۵ درصدی جرائم سایبری در قمدر پرونده‌های اقتصادی هم مجرم باید مجازات شود و هم حقوق زیان‌دیده جبران شودلغو برنامه‌هایی ابتدایی دهه کرامت در بقاع متبرکه قم و برگزاری یادبود جانباختگان بندر شهید رجایی سرپرست روابط عمومی استانداری قم منصوب و معرفی شدحمل و نقل عمومی قم در روز دختر رایگان می‌شودفردا در سراسر ایران عزای عمومی اعلام شدبازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه (س) رایگان شدمسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و پیگیری کنندآمادگی دانشگاه علوم پزشکی قم برای کمک رسانی به مصدومان حادثه هرمزگانبرپایی جشن بزرگ روز دختر به احترام عزای حادثه بندر عباس به تعویق افتادبرنامه های گرامیداشت میلادحضرت فاطمه معصومه و روز دختر در قم اعلام شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای اداری قم:
true
مشکل سرمایه در گردش صنعتگران و تولید کندگان حل می شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وزارت صمت با بانک مرکزی تفاهم نامه ایی امضا کرده است که این تفاهم نامه بزودی با 7 بانک دیگر نیز امضا و حدود ۳۰درصد از مصارف مالی را کم می کند و عملا مشکلات انحراف منابع مالی و سرمایه در گردش را تا حد قابل توجهی حل و فصل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید رضا فاطمی امین عصر پنجشنبه در جریان سفر استانی رییس جمهور و شماری از اعضای هیات دولت به قم در جمع فعالان صنعت، معدن و تجارت این استان، بیان کرد: درج قیمت تولید کننده کار بسیار مهمی است و اصلاح ساختاری در نظام تولید و بازار است.

وی افزود: وزارت صمت در این موضوع بسیار جدی است و این اصلاح ساختار را دنبال می کند. البته چون یک تغییر جهت بسیار جدی در روند بازار است، ممکن است چالش هایی هم داشته باشد. اما خیلی به نفع تولید کننده و مصرف کننده است.

وی در پاسخ به سوال یکی از صنعتگران مبنی بر مشکلات سرمایه در گردش گفت: خبر خوبی که برای تولیدکنندگان و فعالان صنعت، معدن و تجارت داریم این است که از ۲ ماه گذشته وزارت صمت و بانک مرکزی کار مشترکی را آغاز کرده اند و آن تامین مالی زنجیره ای است.

وی ادامه داد: شنبه آینده با هفت بانک این تفاهم نامه ای امضا می شود. اما به صورت آزمایشی این کار را با بانک صنعت و معدن آغاز کرده ایم. این تفاهم نامه بسیار در مصارف مالی موثر است و حدود ۳۰درصد از مصارف مالی را کم می کند و عملا مشکلات انحراف منابع مالی و سرمایه در گردش را تا حد قابل توجهی حل و فصل خواهد کرد.

فاطمی امین افزود: ما امیدواریم روش های جدیدی که  سال های اخیر در دنیا مرسوم شده است تحت عنوان تامین مالی زنجیره ای، در سال جاری به طور کامل روش آزمایشی را کامل کنیم و اگر در سال جاری عملیاتی شود که تا کنون با توجه به آماده بودن مصوبات برای ابلاغ بانک مرکزی به سایر بانک ها، پیشرفت خوبی داشته است. .

وی تصریح کرد: علاوه بر بانک صنعت و معدن که از قبل تفاهم نامه داشتیم، روز شنبه با بانک های ملی، تجارت، ملت، سپه و پارسیان تفاهم نامه امضا می کنیم و خیلی از مباحث را حل و فصل می کنیم.

وزیر صمت در پاسخ به سوالی مبنی بر موانع صدور کارت بازرگانی و همچنین مشکل عدم وجود رایزن بازرگانی گفت: در زمینه کارت بازرگانی که هفته گذشته طی جلسه ای موانع صدور کارت بازرگانی حل و فصل شد.

وی ادامه داد: ۲۵ استعلام از ۲۰ دستگاه در کمتر از یک ساعت انجام می شود و کسی که مایل به دریافت کارت بازرگانی است، می باید فقط در یک دوره کلاس آموزشی شرکت کرده و پس از آن بلافاصله کارت بازرگانی صادر می شود.

وی بیان داشت: در مورد رایزن بازرگانی مذاکراتی با اتاق بازرگانی داشته ایم اما در دولت محدودیت هایی در این خصوص وجود دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: وزارت صمت به سمتی می رود که مراکز تجاری و رابط های تجاری را با همکاری اتاق بازرگانی ایجاد کرده و امیدواریم اینگونه کار سریع تر انجام شود .

فاطمی امین در پاسخ به سوال یکی از فعالان مبنی بر مشکلات بیمه ای در مواجهه با سازمان تامین اجتماعی گفت: در مورد تامین اجتماعی همانگونه که به درستی اشاره کردید چالش های زیادی را برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده است.

وی افزود: یک ایده ای را وزارت صمت با وزارت تعاون و رفاه اجتماعی دنبال می کند و آن تغییر روش پرداخت حق بیمه ها است که دیگر نیاز نباشد تامین اجتماعی برای اطمینان از پرداخت حق بیمه ها تمام پرونده ها را رسیدگی کند.

وی تصریح کرد: یک راه حل میان بر را با سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار به توافق رسیدیم که الان در حال اجرای آزمایشی آن هستیم.  اگر از این ایده پاسخ مثبت بگیریم، تمام این مسائلی که در تامین اجتماعی داریم حل خواهد شد.

قواعد شهرک‌های صنعتی بازنگری می‌شود

فاطمی امین در خصوص موانع صادرات و موضوع ارزش افزوده گفت: با پیگیری هایی که انجام شد بحث ارزش افزوده که  مشکل داشت ومنوط به تعهد ارزی بود؛ برداشته شد.

وی افزود: نزدیک به ۱۵ مورد از موانع صادراتی را هم مهرماه آقای رییس جمهور مصوب کردند و ابلاغ شد. اما در این موردی خاص اگر چنین پتانسیلی هست باید جلسه برگزار و آن را بررسی کرد. 

وزیر صمت در خصوص قواعد دست و پاگیر شهرکهای صنعتی گفت: در مورد شهرکهای صنعتی یک قواعدی وجود دارد که همکاران ما در شهرکها مبتنی بر قواعد کار را انجام می دهند. اما ممکن است قواعد و ساز و کارها ایراد داشته باشند.

وی ادامه داد: بنده به آقای رسولی سپردم کل قواعدی که در شهرکها داریم، اعم از نوع خدمات، تعرفه های برق و گاز و زمین  را بازنگری کنند، آنها  گزارش اولیه را آماده کردند و تا آخر سال جاری کلیه قواعد شهرکهای صنعتی را بازنگری خواهیم کرد.

وی در پایان تصریح کرد: البته ما از کسانی که دنبال خصوصی کردن شهرکهای صنعتی هستند، استقبال می کنیم که از تصدی خارج شویم و حاکمیت داشته باشیم نه اینکه درگیر آب و برق و گاز و غیره شویم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور در قالب سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم امروز وارد قم شد.

وزرای امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی، همچنین انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس جمهور را در این سفر همراهی می کنند و در برنامه‌های مختلفی همچون بازدید از طرح های عمرانی حضور یافتند.

در جریان این سفر موضوع هایی چون اشتغال، آب، مسکن و مسائل اجتماعی و شهری مورد بررسی قرار گرفت.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی قم  فراتر از ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

پایان پیام

true

true
false
true