×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

یک فوتی در برخورد تریلی و پژو درمحور سلفچگان به قمافتتاح واحد دندانپزشکی پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قمتشکیل شورای تخصصی سینما در قمآرامش به صحن شورای شهر قم برگشتسه نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدندرشد ۸ درصدی مصرف برق در استان قمساخت مسجد توسط خواهر و برادر خیر قمی گام بلند اتاق بازرگانی قم برای رشد تولید و جذب سرمایه خارجینمایشگاه خوشنویسی "معصومه معصومان" در قم بر پا شدکاهش ۵ درصدی جرائم سایبری در قمدر پرونده‌های اقتصادی هم مجرم باید مجازات شود و هم حقوق زیان‌دیده جبران شودلغو برنامه‌هایی ابتدایی دهه کرامت در بقاع متبرکه قم و برگزاری یادبود جانباختگان بندر شهید رجایی سرپرست روابط عمومی استانداری قم منصوب و معرفی شدحمل و نقل عمومی قم در روز دختر رایگان می‌شودفردا در سراسر ایران عزای عمومی اعلام شدبازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه (س) رایگان شدمسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و پیگیری کنندآمادگی دانشگاه علوم پزشکی قم برای کمک رسانی به مصدومان حادثه هرمزگانبرپایی جشن بزرگ روز دختر به احترام عزای حادثه بندر عباس به تعویق افتادبرنامه های گرامیداشت میلادحضرت فاطمه معصومه و روز دختر در قم اعلام شد
true
وزیر کشور بعنوان نماینده رئیس جمهور وارد شهرستان جعفرآباد قم شد
وزیر کشور به عنوان نماینده رئیس جمهور به منظور دیدار با اقشار مختلف مردم و بررسی مشکلات وارد شهرستان جعفرآباد شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛احمد وحیدی روز پنجشنبه برای بررسی و حل مشکلات و مسائل شهرستان تازه تاسیس جعفرآباد در این شهرستان حضور پیدا کرد، اختصاص ردیف اعتباری برای شهرستان های تازه تاسیس قم از اهداف سفر وزیر کشور به جعفرآباد است.

طبق مصوبه اردیبهشت‌ماه سال جاری هیات دولت، بخش جعفرآباد به‌شهرستان ارتقا پیدا کرد. این شهرستان جدیدالتاسیس قم از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شده‌است.

جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم با جمعیتی بالغ بر ۱۶ هزار تَن با ۲ گویش فارسی‌وترکی قرار دارد.

مراسم رسمی استقبال از آیت الله رییسی در بدو ورود وی به شهر مقدس قم، با حضور سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم، آیت الله سید محمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س)، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان و شماری دیگر از مسئولان ارشد استان در حرم بانوی کرامت برگزار شد.

سفر هیات دولت در روز پنجشنبه اختصاص به مسائل قم دارد و موضوع هایی چون اشتغال، آب، مسکن و مسائل اجتماعی و شهری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی، همچنین انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس جمهور را در این سفر همراهی می کنند و قرار است در برنامه های مختلفی همچون بازدید از طرح های عمرانی حضور یابند.

پایان پیام

true

true
false
true