×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری قم منصوب شدعملیات اجرایی احداث نیروگاه انرژی خورشیدی ۳۵۰ مگاواتی در استان قم آغاز شدپویش مردمی «هم‌نام مهربانی» برای گسترش مشارکت خیرین در قم آغاز شد1100 خانواده تحت پوشش موسسه خیریه و تکفل ایتام قم هستندجایگزینی کابل های مسی مخابرات با فیبر نوری در استان قم13 جشنواره در هفته پژوهش در قم برگزار می شودتجلیل فرمانده کل انتظامی کشور از خانواده شهید همایی فصیح در قماستاندار قم: ۲۵۰۰ مگاوات برق در استان قم تولید می‌ شود۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی قم افزوده می شود سه نیروگاه تولید برق خورشیدی در قم به بهره برداری رسیدراهپیمایان ۱۳ آبان در قم انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتندآیین تکریم و معارفه دادستان نظامی استان قم برگزار شدملت ایران پرچمدار بیداری ملت‌های آزاده علیه استکبار جهانی استمراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حرم بانوی کرامت برگزار شداجرای طرح بهسازی محور ترانزیتی قم – نیزار تصفیه خانه فاضلاب دانشگاه صنعتی قم به بهره برداری رسیداجرای طرح پایش زندانیان و آزادی ۱۰ مددجوی زندانی در قمسارق حرفه‌اي کيف‌قاپ قم دستگير شداعمال محدودیت‌های ترافیکی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان در قمحضور هنرمندان در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران:
true
توان موشکی ایران در تراز اول موشکی دنیاست
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: امروز سپاه و نیرو‌های مسلح کشور قدرتمند‌تر از همیشه است و اکنون توان موشکی ایران در تراز اول موشکی دنیاست و در زمین، دریا و هوافضا بسیار قدرتمندیم.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در مراسم تکریم و معارفه فرمانده لشکر عملیاتی ۱۷ امام علی بن ابیطالب (ع) که صبح امروز در مقر این لشکر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و ماموریت‌های مختلف لشگر ۱۷ علی ابن ابیطالب (ع) از حضور جانبازان، پیشکسوتان، خانواده شهدا و روحانیون در این مراسم قدردانی کرد.

وی ادامه داد:شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و ماموریت‌های مرزی لشکر ۱۷ هیچگاه فراموش نخواهند شد.

سردار پاکپور از حضور لشکر ۱۷ در چندین دوره ماموریت شمال غرب کشور و انهدام ضد انقلاب در آن مناطق و همچنین اعزام نیرو به سوریه و مبارزه با داعش قدر دانی کرد.

وی افزود:لشکر ۱۷ به عنوان یکی از لشگر‌های خط شکن در دوران دفاع مقدس بود که امنیت امروز کشور مدیون راه و روش رزمندگانی است که راه همرزمان شهیدشان را پیش گرفته اند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به وضعیت امنیتی شمال غرب خاطرنشان کرد: اواخر دهه ۸۰ قسمتی از مرز‌های سردشت دست ضد انقلاب بود و رزمندگان لشکر ۱۷ در دمای ۳۲ درجه زیر صفربا هدف مبارزه با ضد انقلاب در این مناطق حضور پیدا کردند و شهدای مظلومی در این ماموریت‌ها تقدیم انقلاب شد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد:شهیدان بسیاری تقدیم انقلاب شد که اکنون در کشور با همه دشمنی‌های موجود آرامش وجود دارد و استکبار جهانی و سایر دشمنان، زمانی از دشمنی کنار می‌روند که ما از اصول انقلاب عقب نشینی کنیم که این هرگز محقق نخواهد شد.

پاکپور با اشاره به رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ گفت:سپاه و نیرو‌های مسلح کشور امروز قدرتمند‌تر از همیشه است و اکنون توان موشکی ایران در تراز اول موشکی دنیاست و در زمین، دریا و هوافضا بسیار قدرتمندیم.

وی افزود:دشمن قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی را مشاهده، درک و در محاسباتش لحاظ کرده است و می‌داند نظام جمهوری اسلامی نظامی قدرتمند است.

سردار پاکپور با اشاره به خدمات سپاه در مناطق محروم گفت:نیروی زمینی سپاه در مناطق محروم تمام تلاشش را میکند مشکل مردم را حل کند و حد اقل هارا تامین نماید.

وی در ادامه از مجاهدت‌ها و زحمات سردار اسدالله گنجعلی فرمانده سابق لشکر ۱۷ که در دوران فرماندهی لشگر و ماموریت‌ها نقش اساسی داشته است، تقدیر کرد و گفت:سردار گنجعلی وظیفه خود را در تحقق اهداف لشکر و همچنین حفظ و ارتقا توان رزمی و نظامی به خوبی انجام داد.

سردار پاکپور همچنین با حکمی به پیشنهاد فرمانده سپاه استان قم، سرهنگ حسین تناور را به عنوان فرمانده جدید لشکر ۱۷ امام علی بن ابیطالب (ع) معرفی کرد و برای وی آرزوی توفیق روز افزون مسئلت کرد.

گفتنی است در این مراسم سردار موحد فرمانده سپاه قم، سردار سیدی از فرماندهان سابق سپاه استان قم، سردار رفیعی فرمانده سپاه قزوین، حجت الاسلام اکبری مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه قم، خانواده شهدا، سردار غلامرضا جعفری از فرماندهان سابق سپاه قم و سرهنگ حاجی زاده معاون اجرایی ناجا قم حضور داشتند.

پایان پیام

true

true
false
true