×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

توزیع ۱۱ هزار تن کود یارانه‌ای در قماثر 7 جلدی «مفتاح‌الهدایه فی شرح تحریر الوسیله» در قم رونماییی شدادواردو آنیلی، نماد رستگاری در قلب ثروت و قدرت اروپااحداث ۱۴ زمین ورزشی روباز در بوستان‌های شهریدستگیری شکارچیان متخلف در تالاب مُرّه قمتعیین تکلیف کالاهای قاچاق موجود در انبارهای اموال تملیکی استان قمتوسعه خدمات الکترونیک و تکمیل پروژه ملی «جی‌نف» تا پایان آذر در استان قممدارس شناختی ؛ انقلابی در آموزش با نقشه راه مغزبرخورد پژو با تریلی در محور قم ـ جعفریه، جان یک نفر را گرفتنمایش سوگواره حدیث غربت در قمشیوع آنفولانزا در قم۴۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در قم کشف شدکشف،توقیف و امحای ۴ تُن گوشت مرغ فاسد در قم موقوفه ای برای اقامه عزای فاطمی در قم سی‌ و یکمین یادواره شهید مهدی زین الدین و ۶۱۲۸ شهید استان قم برگزار می شودبزرگ‌ترین طرح زیرساختی اطراف حرم مطهر در قم اجرا می شودتقدیر رئیس جمهور از مؤسسه حس خوب زندگی و یک خانواده پر جمعیت قمیاستان قم میزبان سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بودنماز طلب باران در شهر مقدس قم اقامه شدتودیع و معارفه رئیس ستاد کنگره ملی شهدای استان قم
true
جناب آقای سرمست؛قم مخزن نيروی انسانی است
چند سالي است مرسوم شده جمله اي خطاب به مديرانيكه از بيرون استان مسووليت مي گيرند گفته مي شود ؛ "اينجا قم است". آخرين مورد آن در هنگام مراسم توديع و معارفه استاندار جديد بود كه خطاب به ايشان گفته شد.

البته پشت اين جمله صدها معني و مفهوم قرار گرفته و هر كس از زعم خود تفسيري از آن مي كند ليكن بيشترين برداشت ها حاكي از نگاه منفي به موضوع و سختي شرايط كار در استان قم است. هر چند كه تجربه نشان داده مديريت در قم نه تنها مشكل نيست بلكه پلكاني براي ترقي مديران و تهيه رزومه اي تصويري براي چهره شدن در سطح ملي است. موضوع اين وجيزه نقد و بررسي جمله اينجا قم است نيست چراكه تحليل و تفسير آن نياز به فرصتي ديگر دارد ليكن برداشتي كه شخص اول اجرايي استان از آن داشته باعث شد تا نكاتي بررسي گردد. معمولاً مديراني كه از خارج استان به قم مي آيند به دليل اينكه اطلاعاتي دقيق از فضاي استان و دستگاه تحت مديريت خود ندارند بر اين باورند كه هيچ كاري انجام نشده و ويرانه اي را تحويل گرفته اند كه بايد در نقش ناجي تحولي شگرف را ايجاد نمايند!!! اگر چه پس از مدت زماني متوجه اشتباه خود مي گردند ليكن هزينه سنگين اين فرصت از دست رفته را استان خواهد داد. اين نگاه غلط باعث مي گردد كه ظرفيتهاي موجود استان خصوصاً در حوزه نيروي انساني ناديده گرفته شده و با انتصاب يك مدير شاهد ورود تعدادي نيروي ديگر از خارج استان باشيم. {البته این مطلب به هیچ وجه به معنی نادیده گرفتن زحمات،کارایی،درایت وتوانمندی نیروهای وارده از خارج استان به قم نیست}. افزايش هزينه هاي جاري دستگاه ، كاهش انگيزه نيروي انساني موجود، فرصت و هزينه آشنايي نيروي جديد با وضعيت موجود، عدم توجه به تجارب گذشته و تكرار اشتباهات ، احتمال كاهش همكاري كاركنان با نيروي خارجي و ... گوشه اي از معايب و هزينه هايي است كه اين موضوع بدنبال داشته است. اخيراً با انتصاب استاندار جديد مجدداً شاهد اين نوع نگاه به خارج و عدم درك صحيح از ظرفيتهاي داخل استان در حوزه نيروي انساني هستيم. در همين فاصله دو ماهه چند مدير منصوب شده از خارج استان بوده و گزينه هاي احتمالي براي ساير پستهاي مديريتي نيز همگي از بيرون استان هستند. در مجموعه تحت مديريت استاندار نيز تاكنون تعداد زيادي اضافه گرديده و تعدادي نيز در راهند! آنهم در شرايطي كه فرصت باقيمانده از دولت دوازدهم به نحوي نيست كه بتوانند كار ريشه اي و زيرساختي در حوزه فعاليت خود صورت دهند و قطعاً با تغييرات مديريت كلان اين نيروها نيز مجبور به ترك استان خواهند شد و فقط هزينه اي را تحميل خواهند نمود. اين در حاليست كه بسياري از مديران ارشد كشور در قم پرورش يافته و بنوعي مي توان يكي از صادرات استان را نيروي انساني توانمند دانست. لازم است استاندار محترم كه از چهره هاي دانشگاهي و متخصص در حوزه مديريت هستند به اين نكته توجه داشته باشند كه استان قم فارغ از مباحث حاشيه اي داراي ظرفيتي عظيم از منابع انساني و پايگاه حوزه علوم انساني كشور است و بر اين اساس استفاده از ذخاير انساني موجود در استان كه بعضاً نيز ناشناخته مي باشند بايد جزو اولويت هاي شخص اول اجرايي استان قرار گرفته و از جمله "اينجا قم است" وجه مثبت آنرا دريافت دارند كه اينجا مخزني سرشار از منابع انساني است.

true

true
false
true