×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ویژه برنامه های نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران اعلام شدظرفیت قطار‌های ویژه مسیر تهران – جمکران افزایش یافترادیو سراسری انتظار درقم افتتاح شدتوسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس استان قمآغاز جشن های چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان قم از بیت انقلابکشف۸۸ کیلوگرم تریاک در قم ، تشدید برخورد با خرده فروشان و جمع آوری معتادین متجاهر در استان قمنورافشانی ۱۱۰ نقطه شهر قم در شب نیمه شعباناختصاص سهمیه ویژه گاز طبیعی به نیروگاه سیکل ترکیبی قمشورای شهر جای آزمون و خطا نیستطلاب و اساتید حوزه با حضور در ندامتگاه‌ها شبهات این جوانان را برطرف کنندخدمات رایگان اتوبوسرانی شهرداری قم در روزهای منتهی به نیمه شعباناستقرار سه ستاد خبری و پوشش چندزبانه خدمات رسانی به زائراننیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی قم تا تابستان به بهره برداری می رسدبرگزاری نشست کمیته عالی کاهش تلفات توانیر در قم۱۴ هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه تولیدی و عمرانی در قم به بهره‌برداری می رسداعلام فراخوان «جشنواره رسانه‌ای مساجد» در قمکسب 36 مدال معتبر جهانی توسط ورزشکاران قمبرپایی ۶۵۰ موکب در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) - جمکران تجلیل و قدردانی از خانواده‌های شهدای فرهنگی، دانش‌آموز و امنیت قمآئین تکریم و معارفه مدیرکل صنعت؛ معدن و تجارت استان قم برگزار شد
true
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در راستای عمل به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و الزامی بودن واکسیناسیون برای تمامی کارمندان، ورود کارکنان واکسینه نشده به مراکز تابعه را ممنوع می کند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛با عنایت به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و فراهم شدن زمینه واکسیناسیون عمومی در سراسر کشور و الزامی بودن واکسیناسیون برای تمامی کارمندان، همکاران مرکز، مدیریت های استانی و مدارس بایستی نسبت به تزریق هر دو دوز واکسن خود اقدام و گواهی آن را پس از دریافت از سامانه https://salamat.gov.ir/از طریق پیام اتوماسیونی به به کارگزینی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ارسال کنند.
کارکنان مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور نیز ضروری است کارت واکسن خود را از طریق مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران به ستاد مرکز ارسال کنند.
به منظور ایمن سازی محیط کار برای همکاران در مراکز و مدارس علمیه خواهران از تاریخ 15 آبان ماه 1400 فقط ورود برای همکارانی میسر خواهد بود که مستندات آنها طبق لیست اعلام شده است و از ورود همکارانی که حداقل یک دوز واکسن را تزریق نکرده باشند (بجز مواردی که به تشخیص پزشک تزریق واکسن زیانبار تشخیص داده شود) ممانعت بعمل خواهد آمد.
حسب قوانین، همکارانی که نسبت به تزریق واکسن، اقدامی ننموده باشند، بایستی دو بار در هفته نتیجه آزمایشPCR  خودشان را تحویل مرکز و مدیریت استانی حوزه های علمیه خواهران دهند و یا تا تزریق واکسن از مرخصی بدون حقوق استفاده کنند.
مقتضی است، مدیران استانی و مدارس علمیه خواهران نسبت به رعایت قوانین و مقررات اهتمام لازم را مبذول داشته و لیست همکاران را بصورت کتبی(اعلام تزریق/عدم تزریق واکسن) به معاونت منابع انسانی و پشتیبانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران اعلام کنند و بر اساس بخشنامه های اعلامی، بر نحوه حضور همکاران نظارت جدی داشته باشند.

پایان پیام

true

true
false
true