- 23 اردیبهشت 1398
- کد خبر 1183
- پرینت
- کپی لینک کوتاه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر رضا سلیقه مدیر کل بهزیستی استان قم با اشاره به توزیع سبد غذائی ویژه کلیه مددجویان بهزیستی استان به صورت متمرکز از مرکز به مبلغ 100 تا 300 هزار تومان خاطرنشان کرد امسال هم همانند سنوات گذشته بیوت مراجع عظام تقلید و خیرین سخاوتمند استان به یاری بهزیستی شتافتند و از محل مشارکتهای مردمی همه روزه بین 500 تا 1000 پرس غذای گرم بعد از بسته بندی بهداشتی و مناسب بین مددجویان توزیع می گردد.
دکتر سلیقه افزود: کلیه مراکز شبانه روزی بهزیستی اعم از مراکز نگهداری ایتام و فرزندان بی سرپرست ، سالمندان و معلولین و... هم در ماه مبارک رمضان میهمان سفره های کریمانه خیرین هستندو به انتخاب نیکوکاران در مراکز یا سالنهای پذیرایی اطعام می شوند و سبدهای غذائی شامل اقلام اساسی مانند برنج ، روغن ، رب ، ماکارانی ، خرما ، مرغ و... نیز از محل کمکهای مردمی تامین گردیده و بین اقشار تحت پوشش با حفظ کرامت ایشان توزیع می گردد.
مدیر کل بهزیستی استان قم در خاتمه ضمن قدردانی از کلیه مسولین ، بیوت مراجع عظام ، دفاتر علما ، صاحبان صنایع و کارخانجات و مردم نیکوکار استان که همیشه یاور بهزیستی بوده اند خاطرنشان کرد کلیه مراکز بهزیستی در سطح شهر و روستاها آماده دریافت نذورات ، خیرات و کمکهای غیرنقدی مردم شریف می باشند و شماره موبایل پیمنت #9090*741* و شماره کارت 6104337894899390 جهت اخذ وجوه نقدی نذورات مردمی در نظر گرفته شده است.
پایان پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.