×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اجرای طرح تعریض قوس محور دستجرد – تفرش در محدوده روستای فوجرد ۴۹۶ پرونده قضایی در قم به صلح و سازش ختم شدآغاز نظارت عالیه توانیر بر حوزه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان قم ۲۱۰ زوج جوان در حرم کریمه اهلبیت زندگی مشترک خود را آغاز کردنداسناد راهبردی مدیریت بحران استان قم رونمایی شدبرش شهرستانی اسناد راهبردی مدیریت بحران قم تهیه و ابلاغ شودتوسعه استان قم با واحدهای اقتصادی بزرگ ممکن می‌شودکتائب سیدالشهدا آماده ورود جدی در حمایت از نیجریه استهمسر اسیر ۱۰۰۰ روزه در جمکران تقدیر شدپروژه احداث فضای شهری ریل راه‌آهن قم اجرا می شودجشن همیاران ترافیک با عنوان «شهردار شو» در قم برگزار شد ۵ بانوی زندانی همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا س در قم آزاد شدندنیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در شهرداری منطقه شش قم راه‌اندازی شدنیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید احداث دو نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در قم تکذیب یک خبرسازی دروغ در مورد تعطیلی یک‌هفته‌ای مدارس در استان قمآئین «مهربانو» در قم در قم برگزار شدبزرگ‌ترین تصفیه‌خانه مجتمع‌های خدماتی و گردشگری کشور در قم افتتاح شدآیین کلنگ‌زنی کلانتری 23 پاسداران فرماندهی انتظامی شهرستان قمآئین خطبه‌خوانی ویژه بانوان در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برگزار شد
true
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به برگزاری اعتکاف رمضانیه در دهه پایانی ماه مبارک رمضان گفت: علاقه مندان برای حضور در این سنت نبوی می‌توانند از طریق وب سایت این مسجد مقدس ثبت نام کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام یاسین حسین‌آبادی با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در دهه سوم ماه مبارک رمضان در مسجد مقدس جمکران، اظهار کرد: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در کنار دیگر عبادت‌ها، به اعتکاف به‌ویژه در دهه آخر ماه مبارک رمضان اهتمام می‌ورزیدند و آن را با دو حج و دو عمره برابر می‌دانستند.

وی ادامه داد: مسجد مقدس جمکران نیز برای اجرای عملی این سیره نبوی برای دومین سال اعتکاف رمضانیه را در دهه پایانی ماه مبارک رمضان برگزار خواهد کرد.

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه متقاضیان از روز 20 اردیبهشت‌ماه می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی مسجد مقدس جمکران به نشانی www.jamkaran.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند، ابراز کرد: این اعتکاف برای خواهران و برادران بالای 18 سال برگزار می‌شود و ازآنجاکه شرط معتکف شدن، برخورداری از شرایط لازم برای روزه گرفتن است، لذا افرادی که نمی‌توانند روزه‌بگیرند، مجاز به ثبت‌نام نیستند.

حسین‌آبادی افزود: اسامی پذیرفته‌شدگان، نحوه دریافت کارت و سایر موارد در روز شانزدهم رمضان به‌صورت پیامک به ثبت‌نام کنندگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران برنامه‌های ویژه‌ای را برای این آیین معنوی تدارک دیده است خاطرنشان کرد: کرسی‌های اخلاق، محافل انس با قرآن و صحیفه سجادیه، حلقه های معرفت با حضور اساتید مرکز تخصصی مهدویت، مناجات شعبانیه و... از جمله برنامه‌هایی است که در این 10 روز برای معتکفین اجرا خواهد شد.

پایان پیام

true

true
false
true