×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

چهار اردوگاه دانش‌آموزی و ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری قم تا سال آینده تکمیل می‌شودنمایشگاه استانی «اسوه» در قم افتتاح شدایده‌های دانشجویی مسیر نوآوری در مدیریت شهری را متحول می کندمدارس استان قم در روز دوشنبه 17 آذر غیر حضوری شدنخبگان قرآنی و معارفی در این دوره از رقابت‌ها خوش درخشیدندرونمایی از گاهنامه «رشدستان» مدرسه ملی نخبگان تلاوت در قم منشور قرآن کریم بر اساس دیدگاه شیعیان اهل بیت(ع) رونمایی شد پیروزی جبهه مقاومت تجلی پیش‌بینی‌های قرآنی است نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن بین المللی شودبرگزیدگان چهل و هشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن معرفی شدند همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شد
true
1350 هکتاراز اراضی دولتی به شهرک‌های صنعتی قم الحاق گردید
استاندار قم گفت: اولویت واگذاری زمین در شهرک های صنعتی جهت سرمایه گذارای در صنعت برق در قم است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر بهرام سرمست  استاندار قم در شانزدهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: باید در رفع موانع تولید باید به طور فوری و ضرب‌الاجلی اقدام کرد و مصوبات را معطل نگذاشت.

استاندار قم افزود: جهت پیگیری  رفع موانع و مشکلات باید کار کارشناسی براساس شاخص ها انجام شود، تا تصمیمات در جلسات و مصوبات به طور جامع مورد پیگیری قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: در رابطه با واحدهای تولیدی هر جا اختلافی با سازمان های اجرایی باشد ما از موضع منافع بخش خصوصی و واحدهای تولیدی وارد میدان می شویم، زیرا اصل مصوب در استان برداشتن موانع در مسیر تولید است و با نظر حمایتی باید در رابطه با شرکت های تولیدی به تصمیم گیری پرداخت.

سرمست بیان کرد:استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی برای حمایت از واحدهای تولیدی به خصوص واحدهای موفق در سطح ملی و بین المللی دارای اهمیت فراوانی است و دستگاههای اجرایی در این باره اقدامات لازم را انجام دهند.

وی عنوان کرد: با توجه به کمبود برق در حال حاضر اولویت واگذاری زمین در شهرک های صنعتی با سرمایه گذارانی است که قصد  مشارکت در تولید برق در  استان قم  را دارند .

استاندار قم در ادامه خاطرنشان کرد: در خصوص عملکرد شرکت شهرک‌های صنعتی در طول مدت گذشته به خصوص در گزارشات رسیده باید به طور جدی پیگیر مسائل باشند هر چند اقدامات زیادی در رفع موانع نتیجه بخش بوده که باید در این باره تقدیر و تشکر کرد.

وی گفت: کارهای زیربنایی اساسی در حال انجام است که اگر نتیجه آن در این دوره دیده نشود در آینده اثر بخش است و برای صنعت گران مورد توجه قرار دارد در این خصوص زیرساختهای تامین برق و آب و گاز از اهمیت بالایی برخوردارند و روی این مسائل به خوبی کار شده است.

سرمست تصریح کرد:در خصوص برق در شرایط فعلی در کشور، اقداماتی در سطح استان انجام شده و در شهرک های صنعتی براساس تفاهم نامه ها به دنبال تامین نیازها بوده ایم و در اعتبارات استانی نیز پیگری شده است.

وی بیان کرد: جذب سرمایه گذار باید در اولویت شهرک ها باشد و در آینده جزء الزامات است، در حال حاضر نیز مساله گاز به خوبی حل شده و در آب استفاده از پساب راهکاری مهمی است که  باید دنبال می‌شود.

استاندار قم گفت: در رابطه با توسعه اراضی در شهرک های صنعتی کارهای اساسی انجام شده است و در مجموع 1350 هکتار اراضی الحاقی به شهرک‌های صنعتی قم صورت گرفته است که با توجه به اینکه شهرک صنعتی شکوهیه از نظر زمین در تنگنا قرار داشت، این الحاقات جدید نفس شهرک‌ها را باز و فضای توسعه ایجاد می‌کند.

وی افزود: این الحاقیات از جمله سیاست هایی است که به طور جدی دنبال می شود و مجوزهای شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز آن را به مراحل نهایی می رساند.

سرمست اظهار داشت: توسعه نواحی صنعتی نیز از دیگر رویکردها با هدف توسعه متوازن است، در این باره چند ناحیه صنعتی را مصوب و ایجاد کرده و توسعه داده ایم که عملیاتی شدن آن نیاز به جذب سرمایه گذار دارد و در اولین فرصت براساس تقاضاهایی که وجود دارد باید بستر لازم را فراهم کرد.

وی بیان کرد: با توجه به دو شهرستان جدید تاسیس برخی از این نواحی صنعتی از نظر موقعیت جغرافیایی در شهرستان های جدید قرار دارند  و رویکرد مناسبی است که باید دنبال شود و سرمایه گذاران از این فرصت های ایجاد شده
پایان پیام

true

true
false
true