×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نمایشگاه بصیرت فاطمی در قم گشایش سافتکسب ۴ مدال رنگارنگ ره آورد رزمی کاران قمییادواره سرلشکر شهیدزین الدین، سرداران و ۶۱۲۸ شهید استان قم برگزار شد مدارس استان قم در روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴ غیر حضوری شدمراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام در قم برگزار می شودکشف ۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک خانه‌ باغ اطراف قمبررسی چالش‌ها و موانع سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در روستاهای شهرستان جعفرآباداولین مانور انتخابات فردا سه‌شنبه در قم برگزار می‌شودتوزیع ۱۱ هزار تن کود یارانه‌ای در قماثر 7 جلدی «مفتاح‌الهدایه فی شرح تحریر الوسیله» در قم رونماییی شدادواردو آنیلی، نماد رستگاری در قلب ثروت و قدرت اروپااحداث ۱۴ زمین ورزشی روباز در بوستان‌های شهریدستگیری شکارچیان متخلف در تالاب مُرّه قمتعیین تکلیف کالاهای قاچاق موجود در انبارهای اموال تملیکی استان قمتوسعه خدمات الکترونیک و تکمیل پروژه ملی «جی‌نف» تا پایان آذر در استان قممدارس شناختی ؛ انقلابی در آموزش با نقشه راه مغزبرخورد پژو با تریلی در محور قم ـ جعفریه، جان یک نفر را گرفتنمایش سوگواره حدیث غربت در قمشیوع آنفولانزا در قم۴۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در قم کشف شد
true
مدیرعامل شرکت برق قم:خاموشی های خانگی کاهش می یابد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: در شرایطی که حداکثر سهمیه‌ای که برای مصرف روزانه در قم درنظر گرفته شده، ۷۰۰ مگاوات است، مصرف برق در استان ۹۰۰ مگاوات و ۲۰۰ مگاوات بیشتر از سهمیه تعیین شده می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل از ایرنا؛مهدی آهنین پنجه روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به‌بحران در تالار کرامت استانداری قم اظهار داشت: روز گذشته یکهزار و ۲۰۰ تماس با مرکز فوریت‌هایی برق استان صورت گرفته که یکهزار و ۱۰۰ مورد آن را پاسخگو بودیم.

وی با بیان اینکه سقفی که وزارت نیرو برای مصرف برق در ساعت‌های اوج مصرف لحاظ کرده ۶۹۳ مگاوات است، گفت: روز گذشته ما حداقل به ‌۹۰۰ مگاوات نیاز داشتیم، و با هماهنگی که انجام دادیم ۵۰ مگاوات بیشتر از مقداری که در نظر گرفتند، مصرف کردیم.

آهنین پنجه‌ اضافه کرد: در ساعت ۲۲ شب گذشته و زمانی که خاموشی مشترکان خانگی رفع شد، پُست ۲۳۰ ولت خیابان امام (ره) از مدار خارج، و برق مناطق وسیعی در حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قطع شد.

 وی ادامه داد: فارغ از مشکلی که برای تامین برق داریم، به‌طور روزمره در فصل گرما در مناطقی از قم مانند سالاریه، جمهوری، نیروگاه و فرهنگیان با معضل اتصال‌های برق مواجه هستیم که منجر به‌خاموشی می‌شود.

مدیرعامل برق قم با بیان اینکه بر خلاف استان‌های دیگر ما در قم در شبانه روز بیش از یک برنامه خاموشی نداریم تصریح کرد: بقیه خاموشی‌ها ناشی از حوادث و اتفاق‌هایی است که اجتناب ناپذیر می‌باشد.

آهنین پنجه با تاکید بر اینکه تصمیم‌هایی که از طرف دولت و وزارت نیرو گرفته شده اگر عملیاتی شود، خاموشی برق خانگی کاهش پیدا می‌کند بیان داشت: امیدواریم از امروز خاموشی خانگی را در استان کمتر داشته باشیم.

مدیرعامل برق قم در ادامه با ارائه پیشنهادهایی برای رفع معضل قطعی برق در استان یادآور شد: با توجه به‌حضور یک دوم از کارکنان در اداره‌ها، مراکز مختلف دولتی میزان مصرف برق خود را به ‌۵۰ درصد برسانند، و مراکزی که دیزل ژنراتور دارند نیز از ساعت ۱۱ تا پایان وقت اداری در مدار قرار دهند و زمان فعالیت اداره‌ها هم تا ساعت ۱۲:۳۰ باشد.

آهنین پنجه همچنین استفاده ۱۰ درصدی صنایع از برق را از دیگر راهکارهای پیشنهادی برای مدیریت مصرف برق ذکر کرد و افزود: رسانه‌ها نیز با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی‌های لازم، جامعه را در خصوص ضرورت بیش از پیش صرفه جویی در مصرف برق در این برهه از زمان آگاه نمایند.
پایان پیام

true

true
false
true