×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نخستین نمایشگاه اقتصاد اسلامی در قم برپا شدبرنامه هوشمند کسب و کار "هدهد"در قم رونمایی شدکسب طلای مقتدرانه جوان قمی در دسته برتر پینگ پنگ کشورقهرمانان لیگ تکواندوی دختران استان قم معرفی شدندبرگزاری پنجمین جشنواره معنوی حب‌الحسین(ع) در قمدرخشش مددجویان انوار آفتاب در قهرمانی کشور پارادومیدانی کشورپیگیری جدی توسعه حمل‌ونقل ریلی قم با راه‌اندازی قطار قم–کربلاعرضه ۷۹ نوع خرما و ۱۳۱ مدل حلوا در تنورخانه نان ایران در ماه رمضانتقویت تاب‌آوری زیرساخت‌های ارتباطی و افزایش آمادگی در برابر تهدیدات سایبریلایحه عوارض و بهای خدمات سال ۱۴۰۵ شهرداری قم تصویب شدپروانه بهره‌برداری ۴۸ واحد صنفی و صنعتی اصلاح شدرویداد «قم پلاس» آغاز شد راننده ۲۶ ساله پژو جان باختهشت هزار و ۸۳۴ وام ازدواج در قم پرداخت شدتصادف در قم یک فوتی و یک مصدوم بر جا گذاشتتجلیل از ۱۰۰ اثر برتر جشنواره شیخ طوسی قمتوزیع ۲۰ هزار پاکت کمک‌های نقدی به خانواده‌های کم‌برخوردار قم در پویش «شمعی روشن کن»دو حادثه رانندگی در محورهای استان قم یک فوتی و هشت مصدوم برجای گذاشتعوارض برداشت آب از چاه‌های مجاز و جریمه چاه‌های غیرمجاز افرایش یافتمحدودیت فعالیت صنوف در قم از یک ساعت قبل از افطار تا سحر اعمال می‌شود
true
جوانان قدس راه خود را بخوبی می‌شناسند و خود را فدای مسجد الاقصی می‌کنند
معاون مفتی اعظم سلطنت عمان با ابراز امیدواری نسبت به آزادی قدس شریف و مسجد الاقصی از دست اشغالگران، تاکیدکرد: جوانان قدس راه خود را بخوبی می شناسند و خود را فدای مسجد الاقصی می کنند از این رو خداوند به تلاش های آنان برکت داده و تیرشان را به هدف خواهد نشاند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ شيخ کهلان بن نبهان الخروصی در گفتگو با شبکه تلویزیون دولتی عمان در پاسخ مجری برنامه درباره توصیه به جوانان قدس برای حفظ ایستادگی و انگیزه شان در مقابل دشمن صهیونیستی، اظهارداشت: جوانان قدس نیازی به کلمه و توصیه من ندارند،
آنها راه خود را بخوبی می‌شناسند و خون و مال وجان خود را فدای مسجد الاقصی می کنند و آنان مصداق عالی ایستادگی اندک مؤمنان در برابر ظلم و طاغوت و اشغالگری و همدستی دیگران بر علیه‌شان می باشند.

معاون مفتی اعظم ادامه داد: نه تنها جوانان قدس نیازی به توصیه دیگران ندارند بلکه این ما هستیم که می بایست ولو با نصرت آنها بوسیله اندک کلمه‌ای به رکاب آنها بپیوندیم.

وی افزود: خداوند به تلاش های آنان برکت داده و تیرشان را به هدف بنشاند و ضمن ثبات قدمهایشان بر پیروزی بر دشمنانشان یاری دهد و به دلسرد وناامیدکنندگانشان می گوئيم كه زبانتان را بر عليه آنها به كام گیرید و همانا این عرصه دیر یا زود بر علیه دشمنان خواهد بود چراکه خداوند نصرت دهنده دین خود ویاری دهندگان آن است.

شیخ کهلان، ضمن بیان «كلمة الله هی العلیا» و با آرزوی ایستادگی و ثبات عزم و پیروزی جوانان قدس، خاطر نشان کرد: اميدواريم تلاش‌ها و پرتاب های آنها به هدف نشسته و بازدارنده متجاوزان و باعث بازگشت مکر ونیرنگشان به خودشان و هلاکتشان باشد و این جبهه دشمنانشان بر علیه خود آنها باشد و شاهد تطهیر مقدسات مسلمین و مسجد الاقصی از لوث وجود ناپاک آنها باشیم.
پایان پیام

true

true
false
true