×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

8000 واحد مسکن ملی در قم آماده تحویل می‌شودپیام تبریک دکتر ملایی به مناسبت درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرینقم باید جایگاه خود را در بازار هند تقویت کندبازار هند ظرفیتی ارزشمند برای توسعه صادرات استان قم استرزمایش پاکسازی و ارتقای امنیت کویر در قم برگزار شدگرامی‌داشت مقام همسران شهدای مدافع حرم در شهر قم سرپرست جدید معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قم معرفی شدشهرداری قم میزبان پاسداشت بانوان جریان‌ساز مقاومت شدبازسازی و توسعه هتل شاهد قمتجلیل از دانش‌آموز قمی و دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نانوساختمان مدیریت بحران شهرستان کهک قم افتتاح شدنمایشگاه صنایع دستی کهک افتتاح شدپخت کیک ۶۰۰ متری به مناسبت میلاد حضرت زینب (س)تجهیز و راه اندازی سریع مرکز کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در قمنخبگان قرآنی قم در مسابقات کشور درخشیدندتسهیل بهره مندی جانبازان و معلولان حرکتی از اماکن خدماتی بین راهیرد مال یک‌هزار و ۶۰۰ شاکی پرونده «گوهر ناز» در قماین کلاهبردار را شناسایی کنیدبیمه سلامت؛ وفاق ملی برای ایرانی سالم‌تریک واحد صنعتی در قم به دلیل ایجاد آلودگی هوا پلمپ شد
true
جوانان قدس راه خود را بخوبی می‌شناسند و خود را فدای مسجد الاقصی می‌کنند
معاون مفتی اعظم سلطنت عمان با ابراز امیدواری نسبت به آزادی قدس شریف و مسجد الاقصی از دست اشغالگران، تاکیدکرد: جوانان قدس راه خود را بخوبی می شناسند و خود را فدای مسجد الاقصی می کنند از این رو خداوند به تلاش های آنان برکت داده و تیرشان را به هدف خواهد نشاند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ شيخ کهلان بن نبهان الخروصی در گفتگو با شبکه تلویزیون دولتی عمان در پاسخ مجری برنامه درباره توصیه به جوانان قدس برای حفظ ایستادگی و انگیزه شان در مقابل دشمن صهیونیستی، اظهارداشت: جوانان قدس نیازی به کلمه و توصیه من ندارند،
آنها راه خود را بخوبی می‌شناسند و خون و مال وجان خود را فدای مسجد الاقصی می کنند و آنان مصداق عالی ایستادگی اندک مؤمنان در برابر ظلم و طاغوت و اشغالگری و همدستی دیگران بر علیه‌شان می باشند.

معاون مفتی اعظم ادامه داد: نه تنها جوانان قدس نیازی به توصیه دیگران ندارند بلکه این ما هستیم که می بایست ولو با نصرت آنها بوسیله اندک کلمه‌ای به رکاب آنها بپیوندیم.

وی افزود: خداوند به تلاش های آنان برکت داده و تیرشان را به هدف بنشاند و ضمن ثبات قدمهایشان بر پیروزی بر دشمنانشان یاری دهد و به دلسرد وناامیدکنندگانشان می گوئيم كه زبانتان را بر عليه آنها به كام گیرید و همانا این عرصه دیر یا زود بر علیه دشمنان خواهد بود چراکه خداوند نصرت دهنده دین خود ویاری دهندگان آن است.

شیخ کهلان، ضمن بیان «كلمة الله هی العلیا» و با آرزوی ایستادگی و ثبات عزم و پیروزی جوانان قدس، خاطر نشان کرد: اميدواريم تلاش‌ها و پرتاب های آنها به هدف نشسته و بازدارنده متجاوزان و باعث بازگشت مکر ونیرنگشان به خودشان و هلاکتشان باشد و این جبهه دشمنانشان بر علیه خود آنها باشد و شاهد تطهیر مقدسات مسلمین و مسجد الاقصی از لوث وجود ناپاک آنها باشیم.
پایان پیام

true

true
false
true