×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
جانشین فرماندهی انتظامی استان قم گفت: با توجه به اين که بخش عمده اي از جرايم در استان تاثیر و نتیجه برخی از آسیب ها و حوادث اجتماعی می باشد، بنابراين شوراي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مي تواند نقش مهمي در حوزه امنيت ايفا کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،سرهنگ"صياد درويشي" در جلسه شورای پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي که در سالن جلسات فرماندهی انتظامی استان قم برگزار شد، فعاليت شوراي معتمد محل و مشارکت مردم را در حوزه پيشگيري و کاهش آسيب هاي اجتماعي مهم ارزيابي کرد.

وي در ادامه با اشاره به اهميت اين شورا در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ، تصريح کرد: با توجه به اين که بخش عمده اي از جرايم در استان تاثیر و نتیجه برخی از آسیب ها و حوادث اجتماعی می باشد، بنابراين شوراي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مي تواند نقش مهمي در حوزه امنيت ايفا کند.

جانشين فرماندهي انتظامي استان قم با بيان اين که پليس براي کاهش آسیب ها و ارتقاء امنیت دغدغه دارد، بر اولویت بندی آنها و طرح در کارگروه های تخصصی تاکيد کرد.

سرهنگ درويشي از "سپاه و بسیج" به عنوان عنصری مهم و تاثیرگذار در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي نام برد و بیان داشت: در این شورا نیز بایستی از ظرفیت اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری استفاده شود.

جانشين فرماندهي انتظامي استان قم بر لزوم افزايش به وضعیت دستفروشان سطح شهر توسط شهرداری و کودکان کار توسط بهزیستی تاکيد و آن را در ارتقاء امنيت استان مهم ارزيابي کرد .

سرهنگ درويشي ضمن تاکيد بر بهره گيري از ظرفيت حوزه های علمیه و روحانیون مبلغ، هم افزایی دستگاه ها با مشارکت سازمان های غیر دولتی در کاهش تاثيرگذار دانست و خاطرنشان کرد: جزیره ای عمل کردن خود آسیب جدی است و می بایست دستگاه ها در اجرای طرح ها از یک همدلی و هم افزایی برخوردار باشند تا شاهد کاهش آسیب ها و ارتقاء امنیت در سطح شهر و استان قم باشیم .

*طلاب حوزه علميه به عنوان سفيران جمهوري اسلامي ايران در کشور هاي اسلامي و غير اسلامي هستند

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قم نیز از طلاب حوزه علميه به عنوان سفيران جمهوري اسلامي ايران در کشور هاي اسلامي و غير اسلامي یاد کرده و گفت: این اقدام حوزه علمیه قم بسیار با ارزش است و امیدواریم اين همکاري ها در آينده نيز به قوت خود ادامه يابد.

جلسه تعاملي و هماهنگي معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان قم با نمایندگان حوزه علمیه قم با حضور سرهنگ" احمد صادقی" معاون هماهنگ کننده و سرهنگ " ولی ترابی" معاون وظیفه عمومی این فرماندهي در سالن جلسات معاونت وظيفه عمومي استان برگزار شد.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قم در سخنانی، طلاب حوزه علميه را به عنوان سفيران جمهوري اسلامي ايران در کشور هاي اسلامي و غير اسلامي یاد کرد و اظهار داشت: این اقدام حوزه علمیه قم بسیار با ارزش است و امیدواریم اين همکاري ها در آينده نيز به قوت خود ادامه يابد.

حجت الاسلام والمسلمين "محمد رضا خدابنده لو" مدير اجرايي امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه نیز در این جلسه ضمن تشکر از کارکنان معاونت وظيفه عمومي در رسيدگي به موقع به درخواست هاي مشمولان حوزه علميه ، از زحمات آنان در صدور به موقع مجوز هاي خروج از کشور در ايام اربعين حسيني (ع) تقدير و ابراز اميدواري کرد: با برنامه ريزي مناسب ، توفيق ارائه خدمات به زائرين اباعبدالله الحسين (ع) در اربعين سال جاري بيشتر و مطلوبتر شود.

در ادامه این جلسه سرهنگ" ولی ترابی" معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان قم بیان داشت: معاونت وظيفه عمومي فرماندهی انتظامی استان قم با برنامه ريزي منسجم اقدام به ارائه خدمات به طلاب حوزوي در تمامي ايام سال اعم از روز هاي عادي و تعطيلات رسمي "نظير تعطيلات ملي و مذهبي ، ايام نوروز"  کرده تا خللي در خروج آنان از کشور فراهم نشود.

گفتني است، در پایان این جلسه نیز دو طرف اقدام به بيان گزارش ها و اقدامات خود در خصوص معافيت تحصيلي و مجوز هاي خروج از کشور طلاب حوزه علمیه استان قم کردند.

*کاهش تصادفات رانندگی با رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان

سرپرست پلیس راهور استان قم نیز گفت: يکي از موضوعاتي که تاثير مستقيم در کاهش تصادفات رانندگي دارد، رعايت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان مي باشد.

سرهنگ " علی حسن قیصری" اظهار داشت: سرعت مطمئنه، سرعت کنترل شده اي است که راننده وسيله نقليه با توجه به شرايط روحي و جسمي خود، شرايط راه و وسيله نقليه، شرايط جوي، روشنايي، شرايط زماني و در نهايت شرايط مکاني، مسير حرکت اتخاذ مي کند.

وی افزود: يکي از دغدغه هاي مقام معظم رهبري (مدظله العالی)، تلفات سوانح رانندگي است، و ايشان در بيانات خود خطاب به مسئولان مي فرمايند: مسئولان هر آنچه لازم است تلاش کنند تا حوادث به حداقل ممکن برسد.

سرهنگ قیصری ادامه داد: رعايت سرعت مطمئنه اين امکان را به راننده مي دهد که در مواقع مواجه شدن با خطر و قبل از هرگونه حادثه اي وسيله نقليه اش را متوقف کند.

سرپرست پلیس راهور استان قم اضافه کرد: ممکن است در يک معبر، سرعت 60 کيلومتر بر ساعت، سرعت مجاز باشد، ولي لغزندگي راه به واسطه ريزش باران يا برف ايجاب مي کند، که راننده با سرعت 30 کيلومتر بر ساعت، رانندگي کند که در اين صورت، سرعت 30 کيلومتر بر ساعت يک سرعت مطمئنه است.

سرهنگ قیصری بیان داشت: در يک خيابان شلوغ و پر جمعيت که لازم باشد راننده با سرعت 5 کيلومتر بر ساعت رانندگي کند، يا حتي وسيله نقليه را متوقف کند تا با عابر پياده برخوردي صورت نگيرد، پس ميزان و حدود سرعت مطمئنه، از توقف کامل خودرو تا سرعت مقرره در محل است. وی تصریح کرد: ، سرعت مقرره، سرعتی است که برابر آئين نامه راهور براي معابر مختلف تعيين و تمامی رانندگان موظف به رعايت آن هستند، که رانندگان عزيز در کتاب آئين نامه راهنمايي و رانندگي با آن آشنايي کامل پيدا کردند و تجاوز از سرعت مقرره تخلف رانندگي محسوب مي شود.

سرپرست پلیس راهور استان قم خاطرنشان کرد: سرعت مطمئنه در معابر مي تواند از وقوع تصادفات، خصوصاً تصادفات عابران پياده پيشگيري کند، و در واقع راننده با داشتن سرعت مطمئنه و توجه به مسير مقابل مي تواند از هر لحظه که احساس خطر کرد، وسيله نقليه اش را متوقف کند.

پایان پیام
true

true
false
true