×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

تغییر مهم در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر بازدید از موزه فاطمی رایگان شد️استاندار قم :️ امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری باید تضمین شوداختصاص ۸ میلیارد ریال کمک‌ هزینه تحصیلی برای فرزندان زندانیان در قم کشف بیش از ۱۰۷ کیلوگرم تریاک در قمکشف و توقیف 80 دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان قموقف یاوران قم تقدیر شدندمراسم محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شدتولیت مسجد جمکران: امامزادگان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای تبلیغ دین در جامعه‌اندسه بازیکن قمی به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدندکشتی قم دو سهمیه جهانی گرفتمصرف بنزین در قم 10 درصد افزایش یافتمدال طلای لیگ علمی بین‌المللی پایا به دانش‌آموزان قم رسیدتکواندوکار قمی قهرمان المپیاد دانشگاههای کشور شد انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه قم و مرکز کامپیوتری علوم اسلامیاعطای وام ۴۰۰ میلیون تومانی به تاکسیرانان داران قمبزودی باغ سالاریه با تبدیل به بوستان شهری در اختیار مردم قرار می گیردمرمت و باز سازی بیش از ۲ هزار جلد کتاب خطی در کتابخانه فاطمی قمثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر قم از ۲۱ دی انجام می‌شودتوزیع کود مورد نیاز کشت پاییزه برای کشاورزان در قم آغاز شد
true
کارگاه آموزشی تصویربرداری و عکاسی با موبایل و کپشن‌نویسی در قم برگزار شد
کارگاه آموزشی تصویربرداری و عکاسی کاربردی با موبایل و کپشن‌نویسی در فضای مجازی ویژه اعضای باشگاه خبرنگاران در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمدرضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در ابتدای این کارگاه آموزشی با اشاره به اینکه آموزش ‌خبرنگاری در بحران در سال 75 در هلال احمر کلید خورد گفت: اولین بار یک تیم از خبرنگاران بحران استان در حادثه جنگ افغانستان و دومین بار نیز در زلزله پاکستان به خارج از کشور اعزام شدند که در این دو حادثه عملکرد بسیار مطلوبی از خود ارائه دادند و تجربیات زیادی را کسب کردند.

وی با تاکید بر اینکه خبرنگار بحران بودن و شناخت سوژه‌های هلال احمر در حوادث و سوانح از اهمیت زیادی برخوردار است بیان کرد: علاوه بر فراهم بودن امکانات و تجهیزات، داشتن تخصص دومین گام مهم در سوژه‌یابی و تولید محتوا می‌باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف برای اعضای باشگاه خبرنگاران و تداوم آن را در کسب تجربیات و تخصص در زمینه‌های مختلف را در زمینه تولید محتوای مناسب و مفید در برنامه‌های مختلف هلال احمر اعم از حوادث، سوانح، مناسبت‌ها و برنامه‌های پیش روی هلال احمر بسیار ارزشمند دانست.

بهرامی اظهار کرد: هم افزایی بیشتر با اصحاب رسانه می تواند بسیار مفید و تاثیرگذار باشد چرا که می‌توانند یاریگر جمعیت هلال‌احمر در ارائه خدمات شایسته تر به مردم و همچنین انعکاس‌دهنده فعالیت‌های هلال احمر در زمینه‌های مختلف در سطوح استانی، کشوری و برون مرزی باشند.

در ادامه سید حسین میررضائی مسئول باشگاه خبرنگاران هلال احمر استان قم گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای اعضای باشگاه خبرنگاران می‌تواند در پیشبرد اهداف هلال احمر و کسب تجربه و تخصص برای اعضا مفید باشد.

میررضائی اظهار امیدواری کرد: با همکاری و هم‌افزایی اعضای باشگاه خبرنگاران این دوره‌های آموزشی به منظور بالا بردن انگیزه‌ی اعضا  ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: اعضای باشگاه می‌توانند با حضور در این دوره‌های آموزشی در تولید محتوای مناسب، تخصص‌های لازم را به دست آورند.

گفتنی است: در این کارگاه آموزشی 20 نفر از اعضای باشگاه خبرنگاران حضور داشتند.

پایان پیام

true

true
false
true