×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم:
true
بازآفرینی محلات قم 10 تا 12 سال زمان می برد
دبیرستاد بازآفرینی شهری پایدار قم گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پروژه های بازآفرینی شهری نقش خود را به دستگاه های بهره بردار تفویض کرده است و در واقع نقش ناظر عالیه را ایفا می کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز ، مهندس محسن بهشتی  در اولین جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم اظهار داشت:بازآفرینی شهری در دولت تدبیر و امید مورد توجه جدی قرار گرفته است و از اهداف آن می توان به برگرداندن ارزش های واقعی اجتماع محله، ماندگاری جمعیت بومی در محلات و ارتقای زیست ساکنان اشاره کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: برای نیل به این هدف، استفاده حداکثری از ظرفیت محلات و مشارکت اهالی در ساماندهی آن ضروری و مهم تلقی می شود.

وی با اشاره به این که بازآفرینی شهری مربوط و محدود به دولت و زمان خاصی نیست توضیح داد: برای بازآفرینی محلات هدف شهر قم در حدود 10 تا 12 سال زمان نیاز داریم که احتساب این امر، در ابتدای کار هستیم.

بهشتی گفت: هم مدیران استان از مدیران عالی کشور و هم اهالی محلات از مدیران استان درخواست های خود را در زمینه بازآفرینی شهری مطالبه نمایند تا بتوان هرچه سریع تر نسبت به تحقق اهداف آن اقدام کرد و شاهد حل مشکلات حوزه شهری قم باشیم.

در ادامه جلسه حسن صبوری ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد ستاد بازآفرینی در سال 97 اظهار داشت: امیدواریم در سال 98 اقدامات اساسی در دو حوزه عمران و کالبد شهری و حوزه اجتماعی در راستای هدف بازآفرینی شهری صورت پذیرد و این امر با مشارکت فعالانه اعضای ستاد، قابل دستیابی خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در خصوص ابلاغ موافقت نامه تبصره 18 بازآفرینی شهری توضیح داد: براساس این موافقت نامه 44 پروژه شهری با اعتباری بالغ بر 390 میلیارد ریال تعریف شده است که می بایست در سال 1398 عملیاتی شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم ادامه داد:در این پروژه ها عمدتاً به محلات آذر، دروازه قلعه، امامزاده ابراهیم، دروازه ری، نوبهار، بازار، خاکفرج، شهرک فاطمیه، قلعه کامکار و.... در قالب سه نوع بافت ناکارآمد میانی، تاریخی و سکونت گاه های غیر رسمی و با احداث مدرسه، احداث مراکز بهداشتی درمانی، احداث کلانتری، احداث خانه محله، سالن ورزشی، توانمندسازی در راستای مهارت آموزی ساکنین و ....توجه ویژه شده است.

دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم در پایان خاطر نشان ساخت: در انجام 44 پروژه مصوب موافقت نامه، اداره کل راه و شهرسازی استان نقش ناظر عالیه را ایفا می کند و در اجرای هر پروژه بنا به ماهیت آن، می بایست دستگاه های بهره دار به عنوان مجری طرح ورود داشته باشند.

پایان پیام

true

true
false
true