×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

بهره برداری از 7 مجموعه ورزشی روباز در قمرها سازی 3 مصدوم تصادف پژو 405 و پراید در محور قم - سلفچگان داوران فصل جدید حسینیه معلی مشخص شدندنحوه فعالیت واحدهای صنفی تولید آجر جاده کاشان بررسی شدجذب سرمایه گذاری خارجی در قم ۵۷ درصد رشد کردطرح جامع فرودگاه بین‌المللی قم بازنگری شدسرهنگ صدفی رئیس پلیس راهور استان قم به مردم پاسخ می دهدپنجمین رضایت اولیای دم در پرونده‌های قصاص نفس در قمسه باند سرقت خودرو طی ۴۸ ساعت در قم متلاشی‌شد۴۰ دستگاه اتوبوس جدید به سیستم حمل و نقل شهری قم افزوده می شودتجهیز ۵ ون ویژه حمل ویلچر برای استفاده معلولین در قمخط یک متروی قم بزودی راه اندازی می شوداجرای طرح تعریض قوس محور دستجرد – تفرش در محدوده روستای فوجرد ۴۹۶ پرونده قضایی در قم به صلح و سازش ختم شدآغاز نظارت عالیه توانیر بر حوزه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان قم ۲۱۰ زوج جوان در حرم کریمه اهلبیت زندگی مشترک خود را آغاز کردنداسناد راهبردی مدیریت بحران استان قم رونمایی شدبرش شهرستانی اسناد راهبردی مدیریت بحران قم تهیه و ابلاغ شودتوسعه استان قم با واحدهای اقتصادی بزرگ ممکن می‌شودکتائب سیدالشهدا آماده ورود جدی در حمایت از نیجریه است
یک مسئول اداره کل راه و شهرسازی استان قم خبرداد؛
true
توقف  121 پروژه به دلیل تخلف از مقررات ملی ساختمان در قم
رئیس اداره توسعه مهندسی و نظارت بر مقررات ملی ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: هرگونه ساخت و ساز بدون رعایت مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی تخلف محسوب می شود و بر همین اساس در سال 1397دستور توقف 121 پروژه صادر شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،؛اسماعیل اسدی در خصوص اقدامات و عملکرد واحد نظارت عالیه(ماده 35) در سال 1397 و چشم انداز و برنامه های آن در سال 1398 اظهار داشت: در سال 1397 واحد نظارت عالیه از ساختمان های سطح شهر و استان قم بازدید مستمر به عمل آورده اند و بنا به گزارش های ارسالی 121 پروژه به دلیل تخلف در ساخت و ساز و مقررات ملی متوقف شد.

وی افزود: از مجموع 1525 پروانه صادر شده در سال 1397 تعداد 550 بازدید، توسط ناظرین عالیه این اداره کل انجام شده است.

اسدی توضیح داد: براساس برنامه ریزی انجام شده ناظرین عالیه می بایست 25 درصد پروژه ها را بازدید نمایند که این رقم در حدود 381 بازدید می باشد اما در سال 1397 خوشبختانه 550 بازدید معادل 36 درصد پروژه ها انجام شده است.

رئیس اداره توسعه مهندسی و نظارت بر مقررات ملی ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به این که این بازدید ها در سطح کل استان انجام شده است، تصریح نمود: در سال 1398 بازدید از 650 پروژه در سطح استان پیش بینی می شود.

پایان پیام

true

true
false
true