×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سید امیرحسین فقهی دانشمند شهیدی که در خط مقدم فناوری صلح آمیز هسته ای بودپیکر شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی در قم تشییع و خاکسپاری می‌شودتشییع با شکوه پیکر ۶۰ شهید اقتدار ایران در میان سیل جمعیت مردم ولایت مدار تهران استان قم در روز یکشنبه ۸ تیرماه تعطیل شدآیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در قم برگزار شدویژه‌برنامه‌های محرم در ۴۰ بقعه قم برگزار می شودآزادی ۵۰ زندانی همزمان با هفته قوه قضاییه در قمگرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت در ۴۰ بقعه شاخص قمپیکر مطهر چهار شهیدعزت و اقتدار میهن در قم تشییع شدخانه مطبوعات استان قم از خبرنگاران تشکر کردبرپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان(ع) در حسینیه دفتر آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ۹ تن از اهالی رسانه در جریان جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدندتبریک پیروزی ملت ایران بر رژیم صهیونیستی و آمریکا و تبریک اتحاد و اتفاق ملت ایراناصحاب آخرالزمانی سیدالشهداءفاز نخست گرمخانه جدید قم تکمیل شدمترو تا سال ۱۴۰۷ به مسجد جمکران می‌رسدویژه برنامه های ستاد مردمی محله محور سازمان تبلیغات اسلامی در ایام دهه اول محرم اعلام شدپیکر پاسدار شهید میثم سلگی در قم تشییع شداستاندار و مدیر حوزه‌های علمیه از فردو و پدافند هوایی قم بازدید کردندمراکز بهزیستی بهترین مکان برای توزیع نذورات مردمی در ماه محرم و صفر
true
معاون استاندار قم گفت:با توجه به روند افزایشی آمار کرونا مراسم روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند برگزار می‌شود و در سایر استان‌ها ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،بیژن سلیمان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری مراسم دعای عرفه و نماز عید قربان اظهار داشت: با توجه به اعلام نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصمیماتی که در کمیته امنیتی و انتظامی زیرمجموعه ستاد مدیریت کرونا ابلاغ شد و با توجه به روند افزایشی آمار کرونا مراسم روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند برگزار می‌شود و در سایر استان‌ها ممنوع است.

وی افزود: با توجه به اینکه استان قم در وضعیت هشدار قرار گرفته هیچ‌گونه برنامه‌ای برگزار نشده و به شهروندان توصیه می‌شود از برنامه‌هایی که در صداوسیما و فضای مجازی برگزار می‌شود، کسب فیض کنند.

معاون سیاسی امنیتی و امور اجتماعی استانداری قم بابیان اینکه هرگونه مراسم در این رابطه در استان‌های غیرسفید ممنوع است، بیان کرد: انشاالله با همکاری شهروندان و رعایت موارد بهداشتی برای شکست کرونا اقدام مؤثری داشته باشیم.

سلیمان پور خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مدنظر قرار داده و در زمینهٔ رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شست و شوی دست‌ها اهتمام داشته باشند.

پایان پیام

true

true
false
true