×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

هوشنگ بازوند: ۱۲ کیلومتر نخست کنارگذر شهید سلیمانی قم به بهره‌برداری می‌رسدگفت‌وگوی تعاملی مجمع هماهنگی نیروهای انقلاب استان قم با رسانه هادفتر صنعت‌یار حامی واحدهای تولیدی منطقه ویژه سلفچگان استحضور سرزده استاندار قم در ایستگاه مرکزی راه‌آهن قممعابر منتهی به مسجد جمکران روشن‌تر می‌شوندروکش و زیرسازی بلوار شهید محلاتی در قماعطای بسته های تشویقی ۲۵ درصدی عوارض از ۱۴ تا ۳۰ دی‌ماه در قممصرف گاز طبیعی در استان قم ۱۲ درصد افزایش یافت پویش شیوه‌نامه «همیاران انرژی» قم نهایی شدگاز یک هزار و 600 سکونت‌گاه غیردائم در استان قم قطع شدمعاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان قم معرفی شددیدار شهردار کلانشهر و مدیران شهری قم با آیت‌الله شب‌زنده‌داررزمایش راهداران استان قم برگزار شد«محمدصادق صالحی‌منش» استاندار اسبق قم درگذشتراهداران نقش مستقیم در حفظ جان مردم دارندمسئولان و فرماندهان بسیج با مدیران راهداری استان قم دیدار کردنداز نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق قدردانی شد4 هزار و 980 کیلومتر عملیات برف روبی و نمک پاشی در جاده های استان قم اجرا شد آیت‌الله اعرافی: همت و انسجام تیم مدیریتی استان قابل تحسین است
true
مدیر منطقه هفت قم گفت: با همکاری آستانه مقدس حضرت معصومه(س) در بوستان نجمه، بخشی از فضا به‌عنوان سوله ورزشی بانوان در حال احداث است.

ه گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،مجید متین‌فر با اشاره به اهمیت ارتقای شاخصه‌های فضای سبز، ورزشی و فرهنگی، اظهار داشت: محدودیت‌هایی در سرانه فضای ورزشی در قم شاهد هستیم که با سیاست‌گذاری شهرداری و شورای اسلامی شهر قم، بودجه‌ای برای مناطق در احداث سوله‌های ورزشی پیش‌بینی‌شده است.

مدیر منطقه هفت قم خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه از این قاعده مستثنی نیست و علی‌رغم محدودیت در تأمین زمین در منطقه هفت با همکاری آستانه مقدس حضرت معصومه(س) در بوستان نجمه، بخشی از فضا به‌عنوان سوله ورزشی بانوان در حال احداث است.

متین‌فر ادامه داد: این پروژه در اواخر امسال به بهره‌برداری می‌رسد و فضای خوبی برای بانوان در نظر گرفته‌شده است، بوستان نجمه در اختیار آستان مقدس حضرت معصومه(س) بوده و در سال ۹۷ تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری و آستانه منعقد شد و این پارک به مدت هفت سال در اختیار شهرداری قرارگرفته است و در این مدت تلاش کرده‌ایم خدشه‌ای به فضای سبز وارد نشود.

وی با بیان اینکه ساخت‌وسازها در مجاورت بوستان نجمه و درخت‌هایی که از میان رفته است برای سال‌های قبل بوده است، ابراز کرد: در دو سال اخیر تخریبی در این بوستان شاهد نبوده‌ایم و با تلاش فراوان بهسازی بوستان نجمه از سال قبل تاکنون در دست اجراست.

مدیر منطقه هفت قم ادامه داد: سال گذشته بوستان اختصاصی بانوان را به مرحله بهره‌برداری رساندیم که بانوان از این فضا استفاده کنند، در کنار اجرای پروژه‌ها نیز توجه ویژه‌ای به فضای سبز داریم و با توجه به محدودیت زمین، استفاده بهینه از فضای در دست اقدام است و درصدد هستیم فضای مناسبی برای ساکنین قم و زائرین و مسافرین فراهم کنیم.

پایان پیام

true

true
false
true