×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آیین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم برگزارشدآزادی ۷۰ زندانی با حضور مقامات ارشد قضایی در قمفاز سوم مجتمع مرغ مادر استان قم افتتاح شدآیت‌الله سعیدی: مسئولان با تکیه بر نظرات مردم مسیر خدمت را پیش ببرندهیات دولت یارانهٔ ۳ دهک یارانه بگیران را قطع کرداجرای طرح جمع‌ آوری انشعابات غیرمجاز در روستاهای قم؛ممیزی فعالیت‌های روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان قم فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها آغاز شدبرای یک راهدار انجام وظیفه عین زندگی استبرنامه‌های ششمین سالگرد سردار سلیمانی محور بصیرت و تجلیل از شهدا خواهد بودششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در قم برگزار می‌شوداجرای ۲۷ پروژه اساسی علوم انسانی اسلامی در نیروهای مسلح سفر های غیر ضروری نرویدپیشرفت قوه قضاییه در عدالت هوشمندارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در قمتوسعه سامانه هوشمند پرونده‌های قضایی در قمجشن روز ملی حمل و نقل و رانندگان شهرداری قم برگزار شدبسیج برای حل مشکلات استان قم و حمایت از دستگاه‌های اجرایی آماده استهمکاری سپاه، بسیج و دولت، کلید توسعه پایدار کشور استبخش حمل و نقل قم نیازمند برنامه ریزی و نگاه ویژه ملی است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم خبرداد:
true
کاهش سرقت دریچه‌های آب و فاضلاب
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان از همکاری مؤثر نیروی انتظامی استان در کاهش سرقت دریچه‌های آب و فاضلاب قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر "علی جان صادق پور" در دیدار با سردار "سید محمود میر فیضی" فرمانده نیروی انتظامی استان ضمن قدردانی از تعاملات و همکاری‌های بسیار خوب نیروی انتظامی با شرکت آب و فاضلاب استان گفت: این همکاری‌ها پایداری خدمات بی‌وقفه شرکت آب و فاضلاب به مردم استان را به دنبال داشته است.

وی با اشاره به وجود بیش از 5 هزار کیلومتر شبکه و خطوط انتقال آب و فاضلاب شهری و روستایی و  حدود 200 چاه و بیش از 45 هزار دریچه و منهول در استان اظهار داشت: در سایه تعامل با نیروی انتظامی استان، حفاظت فیزیکی از این تأسیسات با حساسیت بیشتری انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم سرقت‌های دریچه‌های آب و فاضلاب در سطح شهر را یکی از مشکلات آبفا عنوان کرد و یادآور شد: سرقت این دریچه‌ها علاوه بر هزینه‌های مالی که به شرکت آب و فاضلاب وارد می‌کند برای همشهریان نیز خطرات جانی به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های 96 و 97 بیش از هزار دریچه آب و فاضلاب در شهر به سرقت رفته است، اذعان داشت: در این زمینه جلساتی با نیروی انتظامی برگزار و نسبت به تشدید مباحث حفاظتی اقدام کردیم به گونه‌ای که سرقت دریچه‌ها از ابتدای سال 98 تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به حدود 108 دریچه رسیده است.

دکتر صادق پور در پایان سخنان خود از همکاری نیروی انتظامی در رفع تصرفات حریم خط لوله آبرسانی از چاه‌های علی‌آباد به قم قدردانی کرد.

* لزوم مشارکت همه مردم و دستگاه‌ها در برقرار امنیت

فرمانده نیروی انتظامی استان قم نیز در این دیدار که مدیر دفتر حراست،  مدیر دفتر حقوقی و قراردادها آبفای استان و  مدیر امور آب و فاضلاب شهر قم حضور داشتند، وظیفه اصلی پلیس را گسترش امنیت عمومی دانست و بر لزوم مشارکت همه مردم و دستگاه‌ها در برقراری امنیت تأکید کرد.

سردار سید محمود میرفضلی با بیان اینکه برخی از دستگاه در بحث پیشگیری از سرقت و حفظ اموال می‌توانند کمک کنند، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب نیز می‌تواند اقدامات لازم را در بحث پیشگیری انجام دهد ضمن اینکه نیروی انتظامی هرکجا لازم باشد اقدام مقتضی را برای جلوگیری از سرقت‌ها و امنیت تأسیسات خواهد داشت.

پایان پیام

true

true
false
true