×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سه باند سرقت خودرو طی ۴۸ ساعت در قم متلاشی‌شد۴۰ دستگاه اتوبوس جدید به سیستم حمل و نقل شهری قم افزوده می شودتجهیز ۵ ون ویژه حمل ویلچر برای استفاده معلولین در قمخط یک متروی قم بزودی راه اندازی می شوداجرای طرح تعریض قوس محور دستجرد – تفرش در محدوده روستای فوجرد ۴۹۶ پرونده قضایی در قم به صلح و سازش ختم شدآغاز نظارت عالیه توانیر بر حوزه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان قم ۲۱۰ زوج جوان در حرم کریمه اهلبیت زندگی مشترک خود را آغاز کردنداسناد راهبردی مدیریت بحران استان قم رونمایی شدبرش شهرستانی اسناد راهبردی مدیریت بحران قم تهیه و ابلاغ شودتوسعه استان قم با واحدهای اقتصادی بزرگ ممکن می‌شودکتائب سیدالشهدا آماده ورود جدی در حمایت از نیجریه استهمسر اسیر ۱۰۰۰ روزه در جمکران تقدیر شدپروژه احداث فضای شهری ریل راه‌آهن قم اجرا می شودجشن همیاران ترافیک با عنوان «شهردار شو» در قم برگزار شد ۵ بانوی زندانی همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا س در قم آزاد شدندنیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در شهرداری منطقه شش قم راه‌اندازی شدنیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید احداث دو نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در قم تکذیب یک خبرسازی دروغ در مورد تعطیلی یک‌هفته‌ای مدارس در استان قم
true
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: با توجه به افزایش احتمال آتش سوزی در مناطق طبیعی، تمامی راههای ورود گردشگران به منطقه حفاظت شده پلنگ دره مسدود می شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید رضا موسوی مشکینی در بازدید از منطقه حفاظت شده پلنگ دره به همراه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم در سخنانی اظهار داشت: با توجه به افزایش سطح مراتع و پوشش گیاهی، خطر آتش سوزی در مناطق طبیعی نسبت به سالهای گذشته بسیار افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه عمده آتش سوزی ها در مناطق طبیعی استان قم عامل انسانی دارد، خاطرنشان کرد: برخی افراد به دلیل سهل انگاری در روشن و خاموش کردن آتش در مناطق طبیعی و یا حتی به صورت تعمدی، در مناطق و زیستگاههای طبیعی ایجاد حریق کرده و به دلیل خشک بودن پوشش گیاهی، مهار آن بسیار سخت خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به وقوع چهار حریق در منطقه پلنگ دره و از میان رفتن پوشش گیاهی به وسعت 30 هکتار، تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران، دستگاههای اجرایی ذیربط باید برای پیشگیری و کاهش احتمال آتش سوزی در مناطق طبیعی و اطفاء آن در سریعترین زمان، همکاری و هماهنگی داشته باشند.

وی از افزایش محدودیت ها برای حضور گردشگران در منطقه حفاظت شده پلنگ دره خبر داد و گفت: با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم تمامی راههای ورودی به منطقه از سمت شرق و غرب مسدود خواهد شد و یگان حفاظت محیط زیست، گشت و پایش خود در منطقه را به ویژه در روزهای تعطیل افزایش داده است.

پایان پیام

true

true
false
true