×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

خدمات غیر‌حضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد هرگونه تعرض به رهبر ایران، تعرض به امت اسلام استمعرفی کتابهای معرفتی نهضت حسینی در عصر حاضراجرای طرح خط کشی راههای اصلی استان قممردم قم کفن پوش برای حمایت از رهبری و مرجعیت به خیابانها آمدندپرداخت بیش از 145 میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی قمسوگواره بصیرت عاشورایی با حضور 2700 مبلغ در سراسر کشور اجرا می شودعزاداری و اشک بر حضرت سیدالشهدا(ع) یک سلوک عبادی استورود خودرو به استان قم طی خردادماه امسال 11 درصد کاهش یافتبرنامه‌های وداع و تشییع شهید القدس سرلشکر پاسدار محمد سعید ایزدی اعلام شدسید امیرحسین فقهی دانشمند شهیدی که در خط مقدم فناوری صلح آمیز هسته ای بودپیکر شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی در قم تشییع و خاکسپاری می‌شودتشییع با شکوه پیکر ۶۰ شهید اقتدار ایران در میان سیل جمعیت مردم ولایت مدار تهران استان قم در روز یکشنبه ۸ تیرماه تعطیل شدآیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در قم برگزار شدویژه‌برنامه‌های محرم در ۴۰ بقعه قم برگزار می شودآزادی ۵۰ زندانی همزمان با هفته قوه قضاییه در قمگرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت در ۴۰ بقعه شاخص قمپیکر مطهر چهار شهیدعزت و اقتدار میهن در قم تشییع شدخانه مطبوعات استان قم از خبرنگاران تشکر کرد
مهدی لسانی:دهه کرامت باید در ابعاد بین‌المللی دنبال شود
true
ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در کشور تشریح شد
نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و نهادهای مختلف کشور در نشستی با مسئولان آستان‌های مقدس برنامه‌های خود را برای دهه کرامت سال جاری تشریح کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛نشست هم‌اندیشی دهه کرامت در سطح ملی، نیز با حضور نمایندگان آستان‌های مقدس و دستگاه‌ها و نهادهای مختلف فرهنگی کشور در ساختمان مرکزی سازمان تبلیغات اسلامی در تهران برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی دهه کرامت پیرامون ارائه نظرات و پیشنهادات به منظور برگزاری این دهه با توجه به شیوع کرونا و وضعیت حاکم بر کشور با حضور نمایندگان فرهنگی دستگاه‌ها، نهادها و مجموعه‌های مختلف کشور به پیشنهاد معاون فرهنگی آستان بانوی کرامت در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد. در این نشست هم‌اندیشی، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی احمدی معاون فرهنگی آستان مقدس حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها، لسانی نماینده آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام سلامی معاون فرهنگی آستان مقدس احمدی و محمدی، سردار بادفر نماینده ستاد کل نیروهای مسلح، شمس‌نیا نماینده آستان مقدس عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام، حجت‌الاسلام موسوی متقی مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام یاری و سرهنگ بهرامی از ناجا، خانم حجازی نماینده معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام رضایی مسئول دبیرخانه شورای معارف صدا و سیما، کیایی‌نژاد نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام غلامی نماینده سازمان تبلیغات اسلامی، طاهریان نماینده ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و غیره حاضر شدند. در این نشست، نمایندگان نهادهای مختلف به بیان برنامه‌ها و پیشنهادات خود در راستای رفع موانع و برگزاری هر چه بهتر دهه کرامت پرداخته و بحث و تبادل نظر کردند. همچنین، حجت الاسلام احمدی از طرح ویژه آستان مقدس حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها برای روز دختر با نام «فدای دخترم» خبر داد که با استقبال سایر دستگاه‌های فرهنگی مواجه و قرار شد سازمان‌ها و نهادهای مختلف برنامه‌های خود را برای نشان دادن جلوه‌های رحمانی اسلام و محبت پدر و دختر هم‌زمان با میلاد حضرت معصومه سلام‌الله علیها با شعار «فدای دخترم» آماده کنند. در پایان مقرر شد، بعد از بررسی موارد مطرح شده، جلسه دیگری به منظور نهایی کردن موضوعات و پیشنهادات مختلف در این نشست طی روزهای آینده در استان قم و به میزبانی آستان مقدس حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها برگزار شود.

از راه‌اندازی پویش «سردار کریم» تا معرفی دختر در تراز انقلاب اسلامی

نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و نهادهای مختلف کشور در نشستی با مسئولان آستان‌های مقدس برنامه‌های خود را برای دهه کرامت سال جاری تشریح کردند.

مرتضی طاهریان ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی ملی دهه کرامت طی سخنانی اظهار کرد: امسال به علت شیوع ویروس کرونا، توفیق برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی دهه کرامت را نداشتیم و باز هم مانند گذشته مسئولان آستان مقدس بانوی کرامت پیش قدم شده و تاکنون دو یا سه جلسه برگزار کرده است. وی اضافه کرد: امسال هم محورهایی را به عنوان رویکردهای ویژه خود در این دهه پیش‌بینی کرده‌ایم؛ در این شرایط اصل نخست فضای مجاری است و به ناچار باید فقط در این بستر فعالیت‌های خودمان را دنبال کنیم. طاهریان با بیان اینکه باید به علت شیوع کرونا بیش از گذشته مقوله خانواده را در نظر داشته باشیم، گفت: کرونا یک فرصت و تهدید برای ما بود. برخی خانواده‌ها بهم نزدیکتر و برخی دورتر شدند. یکی از شعارهای ما تبلیغ خانواده رضوی است و برخی پیشنهادها را هم در این زمینه دنبال کرده‌ایم. وی به بررسی شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی در این دهه اشاره کرد و افزود: ما مدیون او هستیم و برای نخستین سال او را در جمع خودمان نداریم. به همین علت پویشی به نام «سردار کریم» در نظر گرفته شده که به جلوه‌های شخصیتی این شهید بزرگوار پرداخته خواهد شد. نماینده ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور یادآور شد: از دیگر برنامه‌های مورد نظر، موضوع همدلی و مواسات است که مقام معظم رهبری نسبت به آن تاکید دارند و ما موج جدید خدمت‌رسانی به مردم را مورد نظر قرار داده‌ایم. طاهریان در پایان به کاستی‌های این ستاد در اجرای برنامه‌های دهه کرامت در این سال پرداخت و مطرح کرد: امیدوارم مسئولان و متولیان نهادهای فرهنگی خلاهای موجود را پوشش دهند و در این دو زمان کوتاه باقیمانده بتوانیم بهترین برنامه‌ریزی‌ها را دنبال کنیم. در ادامه سردار بادفر، نماینده ستاد کل نیروهای مسلح نیز گفت: برنامه‌های دهه کرامت که با محوریت حضور مردم دنبال می‌شود در سال جاری کمتر از گذشته است. باید برای ارتقای خروجی‌های خود از این دهه، اتاق فکری را در نظر بگیریم چراکه اهل‌بیت(ع) در آثار و سیره خود راه مقابله با آسیب‌ها و تهدیدها را نشان داده‌اند. وی با بیان اینکه دختران ایرانی و مسلمان بیش از سایر اقشار توسط رسانه‌های بیگانه مورد هجمه بی‌رحمان قرار گرفته‌اند، گفت: باید با استفاده از سیره و زندگی خضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها، دختر در تراز انقلاب اسلامی را به عنوان یک شعار جدی دنبال و بتوانیم الگوهای یک دختر مسلمان را مطرح کنیم. نماینده ستادکل نیروهای مسلح به لزوم بررسی بیانیه گام دوم انقلاب در دهه کرامت پرداخت و گفت: به نظرم روی بیانیه گام دوم انقلاب کار کنیم. در خلاصه این بیانیه که بر ارتقاء توان کشور از منطقه به جهان تاکید دارد، به حمایت‌های اهل‌بیت(ع) پرداخته شده است. باید برنامه اسلام برای جهانی شدن و حمایت از مظلومان را مطرح کنیم. سرهنگ بهرامی، نماینده ناجا نیز در این نشست با اشاره به نقش ناجا در ایجاد امنیت و آرامش جامعه اظهار کرد: منشأ اصلی امنیت و آرامش ائمه اطهار و اهل‌بیت(ع) هستند. باید در طول دهه کرامت بیش از سایر روزها به نقش و برکات و آثار وجود این بزرگوان در ایران اشاره کنیم. وی ادامه داد: جمله معروف «فداها ابوها» به معنای فدای دخترم بار معنایی بسیار خوبی دارد و وظیفه و رسالت ما پدران را بیشتر می‌کند. در شرایط کنونی خیلی از دختران و زنان از مردان و پسران در عرصه های مختلف جلوتر هستند و باید این الگوهای مطرح را در این دهه معرفی و تبلیغ کنیم.

مدیر برنامه‌ریزی تبلیغات آستان قدس رضوی:دهه کرامت باید در ابعاد بین‌المللی دنبال شود

مدیر برنامه‌ریزی معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در نشست هم‌اندیشی ملی دهه کرامت بر لزوم ترویج مفاهیم و برنامه‌های دهه کرامت در سطح بین‌المللی تاکید کرده و گفت: برای مقابله با هجمه‌های صورت گرفته از سوی رسانه‌های بیگانه، بایدبه دنبال انعکاس دهه کرامت در خارج از کشور باشیم.

مهدی لسانی نماینده آستان قدس رضوی نیز در نشست هم‌اندیشی ملی دهه کرامت، در مورد برنامه‌های نهادهای فرهنگی برای این دهه، اظهار کرد: در این راستا نخستین نکته مهم، توجه به مقوله شادی و نشاط است. در نوع طراحی برنامه‌ها باید فضای جشن و شادی در نظر گرفته شود. هر چند شیوع کرونا و دلتنگی عاشقان اهل بیت(‌ع) به علت بسته بودن حرم‌ها و محدودیت‌های زیارت، روی جامعه سایه افکنده است.

وی تاکید کرد: در این شرایط باید رویکردها به سمت شادی و نشاط جامعه برود و برای مقابله هجمه‌های صورت گرفته از سوی رسانه‌های بیگانه، باید رویکردهای بین‌المللی را هم دنبال کنیم و به دنبال انعکاس دهه کرامت در خارج از کشور باشیم. متولیان فضای مجازی، صداوسیما، وزارت ارشاد و وزارت امور خارجه نقش پررنگی در فعال تر شدن دیپلماسی فرهنگی ایفا می‌کنند. شاید نتوان در شرایط فعلی هفته فرهنگی برگزار کرد اما می‌توان مفاهیم دهه کرامت را در فضای بین‌اللملی با رویکردها مناسب برای ملیت‌های مختلف منتشر کرد.

مدیر برنامه‌ریزی معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به طرح ویژه «فدای دخترم» که هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها شروع می‌شود، گفت: در جشن روز دختر باید ملیت‌های متفاوت از قاره‌های مختلف دنیا را مورد نظر قرار داده و این طرح را به صورت بین‌المللی برگزار کنیم. می‌توان دختر و پدرهای نمونه و موفق مسلمان را در این طرح تبلیغ کرد که توانستند به موفقیت‌های علمی و ورزشی دست پیدا کنند.

نقش پر رنگ رسانه‌ها در اجرای برنامه‌های دهه کرامتمعاون فرهنگی حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها نیز به نقش پررنگ رسانه‌ها در سال جاری اشاره کرد و افزود: با توجه شرایط کنونی و محدودیت‌های ایجاد شده در راستای جلوگیری از شیوع کرونا، نقش رسانه‌ها پررنگ‌تر از سال‌های گذشته است. هر چند رسانه‌ها همواره اهمیت بالایی دارند اما امسال بیش از گذشته به ظرفیت آن‌ها برای اجرای طرح‌های دهه کرامت نیاز داریم.
حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی احمدی معاون فرهنگی و معارف قرآن و عترت آستان مقدس بانوی کرامت ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی دهه کرامت که در ساختمان مرکزی سازمان تبلیغات اسلامی در تهران برگزار شد، طی سخنانی درباره برنامه‌های ویژه این آستان برای دهه کرامت گفت: دهه کرامت از روز سه شنبه سوم تیرماه آغاز خواهد شد که در کنار برنامه‌های مختلف برای دهه کرامت، ویژه برنامه‌ای به نام «فدای دخترم» در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها برنامه‌ریزی شده است وی ادامه داد: با توجه به نام‌گذاری روز میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها به نام روز دختر و وجود هجمه‌های گوناگون از سوی رسانه‌های بیگانه علیه دین اسلام و مذهب تشیع و در راستای تکریم دختران در دین اسلام، ویژه برنامه فدای دخترم در نظر گرفته شده است. معاون فرهنگی آستان مقدس حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها به جمله معروف “فداها ابوها” از امام موسی کاظم علیه‌السلام برای حضرت معصومه سلام‌الله علیها اشاره کرد و گفت: این جمله گواه اهمیت دختر در دین اسلام است. روانشناسان تاکید کردند که محبت پدری و دختری می‌تواند در جلوگیری از به انحراف کشیده شدن دختران موثر واقع شود. احمدی تصریح کرد: باید در این زمینه جهت‌دهی‌های لازم برای تکریم شخصیت دختر انجام شود. شعار «فدای دخترم» به همین منظور در نظر گرفته شده است و امیدواریم سازمان‌های فرهنگی مختلف برنامه‌های خود را در راستای این شعار دنبال کنند. وی یادآور شد: با توجه به شروع دهه کرامت با میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها، طرح فدای دخترم چند روز قبل از دهه کرامت شروع می‌شود و از روز جمعه در دستور کار قرار می‌گیرد. با برنامه‌ریزی حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها و مشارکت آستان مقدس امام رضا علیه‌السلام و همکاری سایر مجموعه‌ها، می‌توانیم موجی را در کشور ایجاد کنیم و جلوه‌های رحمانی دین اسلام و تشییع و محبت پدری و دختری را نشان دهیم. وی به شیوع ویروس کرونا در کشور و مورد تاثیر قرار گرفتن برنامه‌های مختلف حرم‌ها اشاره کرد و گفت: همه باید همت داشته باشیم که چراغ دهه کرامت خاموش نشود. هر چند باید پروتکل‌های بهداشتی را نیز رعایت کنیم اما برای خروج سستی و بی‌حالی از جامعه، باید طرح‌های مختلف در این دهه را در راستای ایجاد شادی و نشاط در جامعه و با هدف آشنایی با سیره ائمه و اهل‌بیت(ع) اجرا کنیم. احمدی اظهار کرد: امیدواریم متولیان امور فرهنگی از اکنون در دستگاه‌های مختلف پیگیری‌های خود را با مسئولان استانی و کشوری برای اجرای طرح‌های دهه کرامت در شهرهای مختلف به ویژه در شهرهای وضعیت سفید و زرد کرونا آغاز کنند. معاون فرهنگی حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها به نقش پررنگ رسانه‌ها در سال جاری اشاره کرد و افزود: با توجه شرایط کنونی و محدودیت‌های ایجاد شده در راستای جلوگیری از شیوع کرونا، نقش رسانه‌ها پررنگ‌تر از سال‌های گذشته است. هر چند رسانه‌ها همواره اهمیت بالایی دارند اما امسال بیش از گذشته به ظرفیت آن‌ها برای اجرای طرح‌های دهه کرامت نیاز داریم. احمدی ادامه داد: از دیگر تاکیدات مقام معظم رهبری مربوط به اهمیت دعا و ارتباط معنوی با خداوند است که تاثیر زیادی برای رفع موانع و مشکلات دارد. در ایام دهه کرامت توجه بیشتری به مقوله دعا و توسل ائمه اطهار(ع) خواهیم داشت که مدنظر مقام معظم رهبری است و جا دارد روی آن کار کنیم.هماهنگی آستان‌های فاطمی و رضوی برای اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامتنشست هماهنگی ویژه برنامه‌های دهه کرامت آستان‌های مقدس فاطمی و رضوی نیز با حضور معاونان این آستان‌ها در شهر مقدس قم برگزار شد.
در آستانه آغاز دهه کرامت حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی احمدی، معاون فرهنگی و معارف قرآن و عترت آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) عصر روز گذشته طی نشستی با حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد، معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد. احمدی در مورد اهمیت برگزاری این نشست اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم برای اجرای برنامه‌های آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) با آستان قدس رضوی انجام گرفته تا بتوانیم مراسم‌های مشترکی را برنامه‌ریزی و اجرا کنیم. وی تصریح کرد: شعارهای مشترکی میان حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها و حرم امام رضا علیه‌السلام برای دهه کرامت در نظر گرفته شده که طی روزهای آینده اعلام می‌شود. معاون فرهنگی آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) تصریح کرد: محورهای محتوایی مشترک میان آستان‌های فاطمی و رضوی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در چندین محور به نتیجه رسیده‌ایم که شاخص‌ترین آن با توجه به شرایط و اقتضای زمانی در کشور، شعار مشترک بین دو آستان با عنوان «فداها ابوها» است. احمدی یادآور شد: این جمله مشترک برگرفته از خطاب قرار دادن حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها توسط پیامبر گرامی اسلام و همچنین حضرت معصومه سلام‌الله علیها توسط امام موسی کاظم علیه‌السلام است و به همین مناسبت هشتگ «#فدای_دخترم» در برنامه‌های دهه کرامت مورد استفاده قرار می‌گیرد. وی با بیان اینکه در این نشست ویژه برنامه‌های رسانه‌ای و هماهنگی میان دو آستان مقدس برای اجرای دیگر برنامه‌ها دنبال شده است، ابراز کرد: قرار شد صداهای واحد از آستان‌های مقدس ویژه دهه کرامت پخش شود و با شروع دهه کرامت، با یک نگاه، یک صدا و یک تفکر برنامه‌های رسانه‌ای تولید و در اختیار عموم ارادتمندان به اهل‌بیت(ع) قرار گیرد. معاون فرهنگی آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) عنوان کرد: در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها، در یک زمان مشخص و به صورت هم‌زمان، سلام به حضرت از طریق آستان‌های مقدس و مساجد پخش می‌شود و عرض ارادت به ایشان انجام خواهد شد. خاطرنشان می‌شود، در پایان این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین گنابادی‌نژاد، هدیه و تبرکی آستان قدس رضوی را به معاون فرهنگی آستان کریمه اهل‌بیت(س) اهداء کرد.

پایان پیام

true

true
false
true