×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

قهرمان سابق پاورلیفتینگ رئیس فدراسیون پرورش‌اندام شدرویداد بزرگ علمی قم ،قطب تمدنی جهان اسلام؛ ایده تا آفرینش برگزار می شوداستاندار قم: ورزش باید در سبد زندگی مردم قرار گیرداسلامی:دشمن با دوگانه معیشت و هسته‌ای سعی در فریب مردم داردعملیات بهسازی و تعریض قطعه دوم محور باغیک - تفرش آغاز شدمراسم ترحیم و بزرگداشت دکتر پیریایی استاندار اسبق قم برگزار شدسرپرست جدید اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم منصوب شداستاندار قم درگذشت مرحوم کرم‌رضا پیریایی را تسلیت گفتآغاز ثبت‌نام عمره دانش‌آموزی در قمرویداد ملی بشارت نصر در دانشگاه قم برگزار شددرمانگاه زخم با فناوری نوین در قم راه‌اندازی می‌شودمعاون جدید اطلاعات و اخبار صداوسیمای قم معرفی شدتجلیل از «عباسعلی گایینی» چهره علمی و ورزشی کشور در قمعلامه حسن‌زاده آملی نماد جامعیت علمی و معنوی بودنتایج اولیه منتخبان هیات مدیره سازمان نظام پزشکی قم مشخص شدبرخورد با خودروهای دارای چراغ زنون، نور سفید خیره کنندهآغاز فاز نخست طرح ملی تعویض رایگان موتورهای پرمصرف کولر آبی در استان قمحضور فرزندان همکاران شرکت توزیع نیروی برق استان قم در نماز جمعه مصلی قدسمراسم ترحیم وبزرگداشت کرم رضا پیریایی فردا در استانداری قم برگزار می شوداجرای طرح «امین موقت» در مجتمع قضایی ـ حمایتی شوق زندگی قم
true
امام‌جمعه قم با تأکید بر اینکه باید رعایت اصول شرعی و اخلاقی از سوی نامزدهای انتخابات مجلس کسب‌شده باشد،گفت: نامزدهای انتخاباتی باید از تخریب و دروغ‌پردازی در انتخابات بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل از تسنیم،آیت‌الله سید محمد سعیدی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم، با اشاره به دعای  ابوحمزه ثمالی امام سجاد(ع) اظهار داشت: آن حضرت می‌فرمایند چه کسی از من بدحال‌تر است اگر در وضع فعلی مرا به سمت قبر روانه کنند، قبری که آن را آماده نکرده‌اند، اگر مرا به سمت آن روانه کنند، درحالی‌که خود را با عمل صالح خود برایش آماده نکرده‌ام چه کنم!.

امام‌جمعه قم مهم‌ترین مناسبت این هفته را میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و امام خمینی(ره) برشمرد و گفت: حضرت فاطمه(س) اسوه و سرمشق ابدی هستند، بنابراین باید برای سعادتمند شدن در دنیا و آخرت آن حضرت را الگوی خود قرار دهیم و خود را به آن اسوه عالم نزدیک کنیم.

وی با اشاره به دو امتحان بزرگ امت اسلامی در ماه بهمن و اسفند امسال ابراز کرد: مردم ما از امتحان نخست که راهپیمایی 22 بهمن بود سربلند بیرون آمدند، به‌طوری‌که 22 بهمن امسال یکی از درخشان‌ترین روزهای انقلاب بود.

سعیدی ادامه داد: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نوعی احساس مسئولیت در برابر انقلاب اسلامی است، همچنین انقلاب اسلامی قدرت بسیج گری خود را نه‌تنها حفظ کرده بلکه آن را به سراسر جهان گسترش داده است، از سوی دیگر حضور مردم در این جشن عظیم ملی این است که دشمنان آرزوی جدایی مردم را با خود به گور خواهند برد.

امام‌جمعه قم امتحان بزرگ و مهم دیگر ملت ایران را حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: مردم و نامزدهای انتخاباتی باید قواعد و ضوابط انتخابات را رعایت کنند تا این امتحان بزرگ سالم و درست برگزار شود.

وی با تأکید بر اینکه باید رعایت اصول شرعی و اخلاقی از سوی نامزدهای انتخابات مجلس کسب‌شده باشد،گفت: نامزدهای انتخاباتی باید از تخریب و دروغ‌پردازی در انتخابات بپرهیزند، همچنین مواجهه صادقانه یکی از ضرورت‌های اصلی سلامت انتخاباتی است که باید نامزدها به آن پایبند باشند.

سعیدی تأکید کرد: مردم هوشمند بوده و فریب وعده‌های دروغ و توخالی نامزدها را نمی‌خورند، همچنین دستگاه‌های نظارتی باید با این وعده‌های دروغ و غیرعملی برخورد کنند.

تولیت آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س) هزینه‌های میلیاردی نامزدهای انتخاباتی را یک عمل نادرست و غلط برشمرد و افزود: برای تشخیص نماینده اصلح راه‌های گوناگونی وجود دارد که یکی از این راه‌ها حامیان و اطرافیان این کاندیداها است، باید دید خود کاندیداها از چه کسانی حمایت می‌کنند؟

سعیدی ادامه داد: باید دید چه کسانی از این کاندیدها حمایت می‌کنند، اگر رسانه‌های خارجی و دشمنان قسم‌خورده انقلاب از جریانی حمایت کردند بدانید جای این کاندیدا و نامزد انتخاباتی در مجلس نیست، مردم ما در چنین حالتی نه‌تنها این نامزد را به مجلس نخواهند فرستاد بلکه او را به زباله‌دان خواهند انداخت.

وی در ادامه با اشاره به پایگاه و جایگاه شهر مقدس قم گفت: منظور از حرم صرفاً بقعه مقدسه نبوده و سرتاسر این شهر مقدس مدنظر است، در روایات و احادیث به دارالمؤمنین تعبیر شده است، همچنین ملائکه بلا را از شهر قم دفع می‌کنند.

سعیدی با تأکید بر اینکه بنا بر روایات شهر مقدس قم پناهگاه شیعیان و ماوای فاطمیین است، ادامه داد: با این اوصاف همه ساکنین، نهادها  دستگاه‌ها، زائرین و مردم باید این حرمت را بشناسند و آن را حفظ کنند.

امام‌جمعه قم در پایان با تأکید بر حفظ حرمت مراجع و علما خاطرنشان کرد: مراجع عظام تقلید خط قرمز ما هستند  و هیچ‌کس حق عبور از این خط قرمز را ندارد.

پایان پیام

true

true
false
true