×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مراسم روز جهانی معلولین به همت بهزیستی و شهرداری قم برگزار شداستاندار قم: معلولان، سرمایه‌هایی توانمند و مؤثر در مسیر توسعه‌اندزن، کارگزار خانه نیست، مدیر استرئیس اداره کل مسلمانان گرجستان به حرم حضرت معصومه (س)مشرف شدپژوهشگران و فناوران برگزیده قم تجلیل شدند۸۰ درصد آلودگی کشور ناشی از خودروهایی است که با قیمت گزاف به مردم تحمیل می‌شودقرارگاه بهینه‌سازی مصرف انرژی در استان قم تشکیل می شودگردهمایی مسئولین فرهنگی و دینی صنعت برق كشور در قم برگزار شدقاچاقچي ترياک با 34 کیلو مواد مخدر دستگير شدکشف 10 دستگاه ماينر غيرمجاز در قمدستگيري زن 58 ساله با 19 فقره سابقه کيفري در قمطرح بهسازی و روکش آسفالت محور قدیم شهرستان جعفرآبادمناسب‌سازی فضاها و اماکن عمومی و ایجاد اشتغال پایدار 2 اولویت خدمت به معلولین است 21 هزار نفر معلول تحت پوشش بهزیستی قم هستنداحداث و تغییر کاربری درطول جاده ها، منوط به رعایت اصول ایمنی است باند 8 نفره سارقان کش‌روزني در قم زمين‌گير شدیک نوجوان در محور قم - جعفریه به علت واژگونی پراید جان باختتوسعه گردشگری زیارتی، سلامت و راه‌اندازی قطاری قم‌گردی در قمپژوهش بدون پیوند با صنعت اثربخش نیستکاشت ۳۰۰۰ نهال در منطقه کوکان قم
معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم:
true
معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم از ساخت ۸ سالن ورزشی در هر ۸ منطقه با هزینه بالغ‌بر ۱۵۰ میلیارد تومان در تملک و احداث خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محسن رنجبر در حاشیه افتتاح مجموعه ورزشی شهید سرلشگر خلبان عباس اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: شهرداری از سال 94 چشم‌اندازی را برای شهر قم متصور شد با عنوان چشم‌انداز 1414 که حدود شش گزاره در آن تعریف‌شده که در سال 1414 باید دارای آن خصوصیات باشد.

وی افزود: یکی از امهات این سند چشم‌انداز آن است که تعادل در ارائه خدمات و سرویس‌ها در کل شهر در انواع خدماتی باشد که می‌تواند کیفیت زندگی را بالا ببرد.

رنجبر بابیان اینکه بر اساس این سند ما برنامه 5 ساله اول شهرداری قم را آماده کردیم، تأکید کرد: شهرداری 11 هدف تا سال 1400 دارد که بر مبنای استراتژی مشخص، اهداف و طرح‌های مختلفی را دنبال می‌کند.

وی اضافه کرد: یکی از این طرح‌ها، گسترش زیرساخت‌های فرهنگی ورزشی در محلات شهر قم بود. برای همه محله‌ها برنامه داریم و در مرحله اول برای هر منطقه یک سالن ورزشی در نظر گرفته‌شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با تصریح بر اینکه طراحی این سالن‌ها از سال 95 شروع شد، عنوان کرد: در سال 96 به سمت عقد قرارداد و شروع عملیات اجرایی رفتیم و به دلیل تغییراتی که به دلیل قیمت‌ها داشتیم، توقفی در احداث سالن‌ها اتفاق افتاد ولی مجدد فعال شدند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال 98 این سالن‌ها در حال افتتاح و بهره‌برداری هستند و دو سالن تاکنون به نام شهدای سرافراز شهر مقدس قم بهره‌برداری شده است. به همین ترتیب این سالن‌ها افزایش پیدا می‌کند تا مردم سرانه ورزشی شهر را گسترش‌یافته ببینند.

رنجبر با اشاره به اینکه هزینه این سالن‌ها متفاوت است، اظهار داشت: دو سالن فعلی بالغ‌بر 26 میلیارد در تملک و ساخت هزینه داشته و اتفاقی که خواهد افتاد در هر 8 منطقه بالغ‌بر 150 میلیارد تومان هزینه تملک و احداث این سالن‌ها خواهد شد.

پایان پیام

true

true
false
true